מעבר לתל אביב עקב רצון לעבוד....

מעבר לתל אביב עקב רצון לעבוד....

אהלן...עוד שירשור שאני פותח, ואני מקווה שיהיו פה הרבה תגובות כי זה מאוד יעזור לי לקבל את ההחלטה. אני חושב לאחרונה לעבור לתל אביב כי הבנתי ששם יש הרבה יותר עבודה מאשר בצפון, ובאמת קל ואפשרי בכיף להתלבש על איזה פאב טוב ולעשות כסף טוב. מה דעתכם? אני אלמד בדרבי באור יהודה (הבנתי שזה אי שם בדרום תל אביב....יש מצב למצוא דירה זולה באזור ולהסתדר על פאב? יש בכלל הרבה פאבים באזור? ות'כלס...עם תעודה, העובדה שאני בן, ניסיון של 4 חודשים בערך ומראה די סביר, מה הסיכוי שלי למצוא עבודה בהיקף יפה שתוכל לממן לי את ההוצאות מחיה? אני באמת אשמח לכמה שיותר פרטים, כי זה דבר שאני מתלבט ברצינות לגביו.

cloclo

New member
אור יהודה זה בדרום תל אביב?

אולי כדאי שתפתח מפה לפני שאתה מתכנן תכניות.
כדי לעזור לך אני אתן לך דוגמה מהסביבה שלך: להגיד שאור יהודה זה בדרום תל אביב זה בערך כמו להגיד שעכו זה בצפון קרית ביאליק.

דיקלה21

New member
לגור

בדרום ת"א,אני מאמינה שתוכל למצוא דירה זולה מאוד בין הררי הזבל,הנרקומנים והעובדים הזרים (הכל יחסית לאזורים היותר "נורמלים" בת"א כמובן,לא ששם הבתים לא מתפרקים כמעט).כאמור,אזור לא סימפטי כ"כ נראה לי. כדאי שתפתח עיתון/אתר הומלס כדי להתרשם מהמחירים...(לא זול אחי...בכלל לא-עדיף שתגור באזור ת"א-חולון-בת ים,ואם יש לך רכב תגיע לעבוד שם)

Sany b

New member
אור-יהודה ../images/Emo26.gif דרום ת"א....

המרחק בין אור יהוד לכניסה הדרומית לת"א (קרי דרום ת"א,כפר שלם) הוא כ3-עד 5 ק"מ.

maxfain

New member
אח יקר

אור יהודה זה ממש קרוב לכניסה של דרום ת"א.. בתור אחד ששירת בתל השומר, אני יכול להגיד לך שאור יהודה זה עיר של בוכרים
, יש שם אחלה שווארמה ויש אזורים שהדירות שם ממש לא יקרות (בתוך אור יהודה). אם יש לך רכב אז זה לא בעיה בכלל להגיע לת"א ולכל עבודה באזור גוש דן/השרון..

תודה על התגובות לגבי אור יהודה

מה לגבי השאלה של מציאת עבודה? בהנחה שיש לי רכב? באמת לא תהיה בעיה למצוא עבודה בת"א? אחת גם רציפה (לא משמרת-שתיים בשבוע) שתכסה את ההוצאות?

חבר'ה? מישהו?

איך אתם משערים שהסיכוי למצוא עבודה? הרבה יותר קל מאשר באזור קריות וחיפה או שזה בערך אותו הסיפור?

maxfain

New member
תראה

אני באמת לא יכול להגיד לך אם זה אותו סיפור כי אין לי שמץ של מושג איך זה בצפון.. אבל בכל אופן,מבחינה סטטיסטית יש יותר מקומות באזור המרכז שמגישים אלכוהול מאזור הצפון, או שאני טועה? אני אישית חושב שלא בעיה למצוא כאן עבודה.

חחחחחחחח

מה אנייעשה איתך בשום מקום זה לא קל למצוא עבודה אם אתה לא מכיר ואין לך נסיון כן בת"א יש הרבה יותר ברים מסעדות ... שאפשר לעבוד בהם מניסיון ת"א ממש יקרה...וש..לא מכירים אותה {אז בכלל } אני כבר אמרת לך שהכי בטוח והכי קל והכי נסיון בעבודה עם קהל או על פס בונים או בכלל זה אילת ומלונאות פלוס השכ"ד באילת זול בפעם וחצי מת"א ואם אתה עם רכב בכלל חסכתל עצמך איזה 700-800 ש"ח שאותם תרווח בכול מקרה ויותר אבל בהצלחה

נכון, אין על אילת...אבל

אני סטודנט. אני יכול להעביר את הלימודים שלי לת"א, אבל לא לאילת. ואני מעדיף לסיים את התואר מאשר לעזוב 8 חודשים לפני הסוף...

למעלה