מעבר מאח לאח

מעבר מאח לאח ../images/Emo80.gif

לכולנו יש חפצים- צעצועים/בגדים/אחר- שעברו מאח לאח: אצלנו למשל כל הצעצועים של אחותי ואחי עברו אליי, הקטנטנה וזה היה די מעצבן, כי נדיר היה שקיבלתי משהו חדש, וזה מבאס
, אבל יש שמיכת פיקה כזאת שעברה את כולנו כבר
ועדיין תקועה אצלי, אוהבת לישון איתה כי היא גדולה ונעימה והיא מזכירה לי קצת את הילדות. מוכר לכם
אילו חפצים עברו ממכם הלאה לאחים או מהאחים אליכם
מה הרגשתם כלפי זה
מה החפץ שהכי זכור לכם שהיה שייך לכולם והועבר כל הזמן

כל מה שהתאים- עבר

אני הבכורה, אז היו לי דברים חדשים, אבל גם הרבה יד שנייה מבת דודה שלי.את הדברים של אחי העבירו לבני הדודים הקטנים יותר.

אני הבכורה- הכל היה חדש

אבל אחי שהוא בן- גם נהנה מהכל חדש. אחותי-כבר קיבלה מה שעבר מאיתנו. העברנו גם מאיתנו לבני הדודים. יש לנו סוודר שעבר ממני לאחי ולאחותי.כל אחד מאיתנו מצולם לובש/ת אותו בערך בגיל שלוש.

eris1515

New member
הסוודרים ../images/Emo13.gif

הייתה תקופה שאמא שלי הייתה סורגת כל מני דברים-היא ברגה לי פעם אחת סוודר עד היום אחותי משתמשת בו=]=]

כמעט כלום..

האחים שלי גם לא היו מעבירים דברים אחד לשני,הכל היו רוצים חדש, ואלי לא העבירו גם כלום,יענו האחים שלי הם בנים,אז בגדים הם לא יכולים להעביר לי,(לפעמים אני לובשת חולצות של אחי הגדול כאלה שמתאימים לא רק לבנים,ואחי במידה שלי אז אנחנו יכולים ללבוש בגדים אחד של השני בעיקרון..חיחי) רק ספרי לימוד עוברים אצלינו,גם אני לא מעבירה לאחי הקטן דברים,הכל קונים חדש.

אצלי זה ככה:

בד"כ היה עובר אליי רק חומר לימודים. אבל נניח היה איזה בגד יפה שכבר היה קטן על בת דודה שלי ואהבתי אותו אז קיבלתי אותו.

למעלה