מעבר מבר אילן לתל אביב - שנה ב'

מעבר מבר אילן לתל אביב - שנה ב'

מישהו עבר את התהליך הזה ויכול לספר עליו? או שמכיר מקרוב את התהליך?

בעיקרון התקבלתי לתל אביב השנה, היה לי את הסכם המדוייק, אבל איך שהוא התגלגלתי לבר אילן (סיפור ארוך). האנשים שם נחמדים והכל אבל אני חושב שתל אביב - מבחינה חברתית - הרבה יותר מתאימה לי.

עוד נקודה - אני קצת מפחד שהציונים שלי לא יהיו משהו וככה האופציה של תל אביב תרד. ברגע שיש לי ציונים של שנה א' מבחינת האונ' אין חשיבות לבגרות אפילו אם אני מגיע לסכם שלהם? או שבמקרה כזה יאפשרו לי לפחות להתחיל משנה א'?

תודה מראש על כל תשובה :)

natilousky

New member
אני נוטה להאמין

שאם אתה עומד בסכם המקורי של תל-אביב, הם לא יתחשבו בממוצע שלך של שנה א' ופשוט יתנו לך עובר בינארי על כל הקורסים של שנה א' (ללא קשר לציון האמיתי שקיבלת)
&nbsp
אני יודע שבעברית כשמגיעים תלמידים שלמדו במכללה, מלבד התוספות שהם צריכים לעשות, נותנים להם עובר בינארי על כל הציונים שהם קיבלו במכללה (גם אם יש לך ממוצע 98) זה הדין לגבי מכללה
&nbsp
לגבי מעבר מאוניברסיטה לאוניברסיטה, נראה לי שהם הרבה פחות יחמירו איתך כי אתה כבר מתקבל למסלול שלהם ולכן הם לא יתחשבו בממוצע שלך בשנה א' באוניברסיטה, מה גם, שממוצע שנה א' באוניברסיטה שונה ממוצע שנה א' במכללה.
&nbsp
אבל כל זה על סמך היגיון בריא, ובאמת שכדאי לך לבדוק בפקולטה למשפטים בתל אביב
&nbsp
&nbsp
בהצלחה.

מעבר מאוניברסיטה לאוניברסיטה

על סמך ציוני בגרות + פסיכוטמטרי - תוכל להתקבל לשנה א'.
על סמך ציונים משנה א' + פסיכומטרי - תוכל להתקבל לשנה ב'.
&nbsp
אם תהיה על ממוצע גבוה מ-85 - תתקבל כמעט בודאות.

PredatorX

New member
האם נכונה השמועה שהעברית...

מקבלת גם סטודנטים ממכללות בכל שנה?
אמנם אינני סטודנט במכללה, וגם אינני לומד בעברית, אבל זו באמת קושיה.
יכול להיות שיש מישהו שלומד במכללה ופתאום בשנה ד' מתגלגל לעברית (בלי קשר להישגיו במכללה)?
אני לא מכיר נוהל כזה באוניברסיטאות אחרות, אבל ממה ששמעתי זה קרה שוב השנה בעברית.

קצת מצחיק...
מישהו מכיר?

natilousky

New member
רק בשנה ב' כמו יתר האוניברסטאות

בכפוף לממוצע ציונים, מסמך המעיד על מיקום באחוזון, ופסיכומטרי מעל 600
&nbsp
השנה קיבלו מספר בודד של אנשים(פחות מ10 אם זכרוני אינו מטעה אותי), בעיקר מאת"א בר אילן וחיפה, ועוד כמה ממכללות כמו מנהל והבינתחומי
&nbsp
רצ"ב קישור:
http://law.huji.ac.il/muamadim.asp?cat=521&in=421

למעלה