מעבר מדולר ליורו

מעבר מדולר ליורו../images/Emo4.gif

אתמול היה לנו מפגש ראשון הקשור למסע - כל השכבה+הורים. הסבירו לנו על המסלול, בתי המלון, האוטובוסים וכו'. בתחילת הערב הרבה ילדים אמרו שהם רוצים לנסוע, אך אחרי שיצאנו מהמפגש הזה ההחלטה של הרוב השתנתה. הודיעו לנו שמ-1100 דולר העבירו את המחיר ל-1000 ומשהו יורו[לא אמרו עדיין את הסכום המדוייק, רק אמרו שזה בסביבות ה-1100]. המרצה התחיל לומר שפולין מתחילה להיות מערבית ויותר קשורה לאירופה ולכן המחיר הפך להיות ביורו. רציתי לדעת אם גם אצלכם זה שונה מדולר ליורו... המחיר הופך להיות ממש ממש יקר, בסביבות ה-6000 עד 7000 ש"ח. המון ילדים פשוט ויתרו וחבל

שירנות

New member
אצלי לא...

אבל אני נסעתי בתחילת חודש שעבר וגם אמור לנו שפולין בדרך לעבור ליורו ומזל שנסענו לפני...אבל אני חייבת להודות שאם זה היה המחיר אני הייתי חושבת פעמים לפני שהייתי נוסעת..זה המון כסף-גם בדולר ואם זה ביורו אז בכלל...אבל בכל זאת אם זה אפשרי אז לצאת כי זה באמת שווה את זה במחשבה אחורה לא הייתי מוותרת על זה גם אם זה היה עולה 1100 יורו.

LightbuIb sun

New member
אצל כל המשלחות??

אנחנו יוצאים במרץ, ובתחילה הודיעו לנו שזה יהיה 1200 דולר. לאחר כמה ימים אמרו שזה שונה ל-1000 דולר. האם ייתכן שלא הבנתי נכון, והם התכוונו שבמקום 1200 דולר- העבירו את זה ל-1000 יורו? זה עלול מאוד לגרום לי לשנות את החלטתי . אני חושב שהמסע חשוב ומשמעותי, אבל יש גבול למחיר שאני אוכל לשלם .

מדריך1

New member
מחיר המסע לפולין

מתוך ידע אישי, התאזרו בסבלנות, בעית המחירים הינה בעיה ארצית כדאי להמתין עד להתבהרות הנושא, ולא, להיחפז בקבלת החלטות. מוטב לקבל החלטה חיובית, תמיד אפשר לבטל מבלי שייגרם נזק כספי.

NYMets Man

New member
פולין עוד רחוקה מהיורו

התשלום ביורו בעיקר בגלל ההחלשות של הדולר

ידיעות אחרונות - חלק ה-24 - מיום 26.11.07

שלום חיים בחלק של ה- 24 בידיעות אחרונות מיום שני 26 נובמבר היתה כתבה על המסעות לפולין וזאת לרגל מכרז שרותי הקרקע של משרד החינוך. אם תשיג את זה תוכל לפקסס או לסרוק ולשלוח לי במייל ? מדריך פולין

למעלה