מעבר מהוט לסלקום. טריפל או רק פןו+אינטרנט, ולהשאיר TV בהוט?

azaria

New member
מעבר מהוט לסלקום. טריפל או רק פןו+אינטרנט, ולהשאיר TV בהוט?

שלום,
אני שוקל להוזיל משמעותית את הוצאות הTV+פון+תשתית אינטרנט. (ISP הוטנט בחינם בגלל הוטמובייל)
אולי טריפל מלא של סלקום, ולהתנתק לחלוטין מהוט.
אולי רק אינטרנט וטלפון מסלקום (או כל אחת מהחדשים בשוק הסיטונאי של תשתית+ספק) - ולהשאיר TV אצל הוט.

השאלה היא איך הTV של סלקום? איך איכות השידור/קליטה של כלל הערוצים? האם השידור הוא בו שמנית עם השידור בכבלים או בהשהיה? (אני שואל כי כבר כיום בהוט יש דיליי של כמה שניות בין השידור הרגיל לשידור VD. נורא מרגיז לשמוע שעגות שמחה בכל רחבי השכונה ולדעת מראש שההתקפה המותחת שמתרחשת כרגע על המסך שלך מסתיימת בשער)

ואגב, האם משחקי סמוט משודרים חי בכלל או רק יום למחרת כפי שמישהו משימור לקוחות של הוט ניסתה לשכנע אותי?

בקיצור - אשמח לשמוע חוויות משתמש ממי שהתנסה בסלקום TV. כל התרשמות תועלי לי. גם דברים חיוביים וגם שליליים. גדולים כקטנים.

cheif

Member
מנהל
סלקום TV על רגל אחת

סלקום TV אינו בר השוואה למה שהוט או YES מספקות:

1. הערוצים הלינארים (1, 2, 10, 99 וכיוב') מסופקים דרך עידן+ ואיכות הקליטה תלויה באנטנה ובמיקום שלך בארץ.
2. ה-VOD אינו עשיר כמו בהוט וב-YES.
3. חבילות הספורט דלות מאוד.

זה התוכן שסלקום TV מציעה - https://www.cellcomtv.co.il/content/

הרווק1

New member
חודש עם סלקום tv

באופן אישי מהירות העלאת תכנים של סלקום מהירה ממהירות הצפיה שלי ככה שזה מושלם

התכנים מתעדכנים בתדירות של אחת לשבוע בערך, רואים שסלקום לא רוכשים סתם סדרות כדי ליצור נפח, כל תוכן שעולה נבחר בקפידה על איכות וזה תענוג

האפליקציה של ספורט 5 היא אידיאלית בעבורי, מסך מפוצל בין שידורים חיים לבין מידע רץ ומתחת vod של חדשות הספורט/תקצירים וכ"ו

כמו כן הוסיפו לאחרונה ערוצים לינארים מעבר לעידן + כמו נשיונל ג'יאוגרפיק ו-ויוה וכן ערוץ 24

אומנם טלוויזיה רזה יותר מזו של יס אבל בהחלט מספקת ושווה את המחיר

למעלה