מעבר ממורה למורה - עוד שאלה

eavir

New member
מעבר ממורה למורה - עוד שאלה

האם יש גוף כלשהוא שבו אפשר להתלוננן על מורה ? מי מפקח ואחראי על מורים לנהיגה?
מי מפקח על המורים, הרי הם עצמאיים (בית הספא אינו המעסיק שלהם)

ravidmos1

New member
תשובה

אני יענה לך על שתי השאלות יחד
המורה חייב ! לתת לך בחזרה את הטופס הירוק טופס התאוריה ואישור מסודר על כמות השעורים שעשית ( זאת בתנאי שאתה לא חייב לו כסף ) .
יש גוף שמפקח על מורי הנהיגה והוא משרד הרישוי ( לא בקטע הכספי ) .
אני מציע לך במידה והמורה לא רוצה לתת לך אישור תן לאחד מהורייך לדבר איתו ובמידה וזה לא מסתדר צלצל לבית הספר שבו הוא רשום ודבר עם מנהל/בעלי הבית ספר .
לא מצליח להבין למה הוא לא רוצה לתת לך אישור אם הוא נתן לך קבלה בכל שיעור ששילמת לו .

בהצלחה !

eavir

New member
המשך...

אני זו שלומדת ואני אשה ולא ילדה... המורה מאוד בוטה, לא חייבת לו כסף.... הבנתי שבית הספר לא ממונה עליו, הוא עצמאי הקבלות על שמו ובית הספר לא כתוב על הקבלות, הוא משחק איתי משחק לא הוגן, למי פונים?

be_roo

New member
מוצאים קרוב או מכר שהוא עו"ד, מבקשים ממנו

שינסח מכתב שמפרט את הנהלים שהוא מפר ואת הדרישות שלך ומציין שכל נזק כספי שיגרם לך מאי מילוי חובותיו (כמו הצורך לחזור על שיעורים שכבר ביצעת) יתבע בבית המשפט.

eavir

New member
המשך נוסף לגבי הטופס הירוק

שביקשתי את הטופס שבו סימן את השיעורים והמטלות שלמדתי סרב לתת לי מכיוון שלא עברתי את הטסט הפנימי, לבסוף לקח טופב חדש, נקי סימן חי על כל המטלות, סירב לחתןם עליו וכמובן אין לי מה לעשות עם הטופס. זו לא בעיה כספית זו בעיה עם בריונות, למי פונים? מה עושים? כאמור בית הספר אינו אחראי עליו

ravidmos1

New member
תשובה

אכן המורה הוא עצמאי ולא כפוף לבית הספר אבל לכל בית ספר יש בעלים והוא יכול לחייב את המורה לתת לך את האישור .
אני לא מבין למה הוא לא רוצה לתת לך את האישור מה הסיבה ? כמו כן כמה שעורים עשית ?

למעלה