מעבר ממיטת התינוק למיטה אחרת

שחפית82

New member
מעבר ממיטת התינוק למיטה אחרת

שלום, שלום.
התינוק שלנו בן שנה וחצי ומיטת התינוק כבר קטנה לו. הוא מסתובב הרבה בלילה, נתקע בסוגרים, קשה לו להשלים את הסיבוב ולכן הוא מתעורר וישן לא טוב. אנחנו רוצים להעביר אותו מיטה. רציתי לשאול הורים מנוסים לאיזו מיטה העברתם את התינוק? האם למיטת מעבר רגילה? מיטת נוער? האם לא הייתה בעיה שהוא מנסה לרדת לבד מהמיטה עם נעלים? אשמח לשמוע טיפים בנושא. תודה ושבוע טוב.

Yifatule

New member
מעבר מיטה

היי,

אנחנו העברנו את ניב מיטה מאוד מאוחר, בסביבות גיל שנתיים ו-4 חודשים, אז אולי התשובה שלי פחות רלוונטית עבורך.
לאחיה הבכור יש מיטת נוער עם מיטה נפתחת למטה (אלו שמוכרים בעצמלה וכדומה) כשהמיטה למטה מאוד נמוכה והיא ישנה שם (עד היום...).
לא היינו צריכים ללמד אותה איך לרדת עם הנעלים כי היא כבר היתה גדולה.

מציעה לך לעשות חיפוש פה בפורום, יש הרבה מידע בנושא ויש גם תמונות של מיטות שהורים שיפצרו כדי שיהיה נוח לילדים.

יפעת.

נועית37

New member
מעבר למיטת מעבר

ערב טוב,

אנחנו העברנו את יואב למיטת מעבר בגלל הגובה שלה - הוא יכול לרדת כמה שהוא רוצה ממנה, והוא לא מחסיר אף הזדמנות ( :

אם הייתי צריכה להעביר אותו היום, יתכן והייתי מעבירה אותו למיטה רגילה (הנפתחת) מכוון שיש לי תחושה לעיתים שאין לו מקום להסתובב וזה קצת מציק לו

(נכון להיום הוא בן שנתיים וחצי)

בהצלחה,

נועה

פתרון יצירתי

גם לי יש בעיה דומה, העניין הוא שהבן שלי בן 8 חודשים וזה נראה לי קצת קטן למיטת מעבר. מה שאני מתכננת לעשות (כבר שבוע ועוד לא הספקתי
) זה לרפד מזרון דק בגודל של הדופן הרחבה של הלול ולקשור אותה בעזרת סרטים שיצאו מארבע פינות למיטה. ככה אני מקווה שהוא יפסיק להעיר את עצמו כשהרגליים מתנגשות בסורגים. אבל עוד לא ניסיתי. מקווה שזה יהיה מוצלח.

בהצלחה וספרי על הפתרון שמצאת, זה יעזור גם לי

לילה טוב ושבוע טוב
נבט

טובה53

New member
אני ריפדתי את הסורגים של מיטת התינוק

בבד שבגילגולו הקודם היה כיסוי מיטה. זה פתר את בעיית ההיתקעות בסורגים.

אורלי1977

New member
מזדהה

עקיבא שלנו בן שנתיים וחודש, וגם אני עדיין לא העברתי אותו למיטה רגילה. אני חוששת בגלל הנעליים. אין לי פתרון אלא לרפד את דפנות המיטה אפשר עם סול או פוליגל.

מיטה

היי
אנחנו העברנו את נועה בדיוק מאותה סיבה בערך בגיל שנה וחצי למיטת "חבר" (אלה שנפתחות לשתי מיטות) עם מעקה ופתחנו תמיד את המיטה שלמטה כדי שאם היא תיפול אז זה יהיה לשם וגם אם היא תחליט לרדת אז שתי המיטות יוצרות ירידה מדורגת. מיטת המעבר לדעתי קצת צרה למוט. אני כרגע בדיוק באותה התלבטות לגבי גיא שגם הוא קלאבר ואוטוטו גם מיטת התינוק לא תתאים לו...

שחפית82

New member
איך יורדים והולכים עם הנעלים?

תודה לכל המשיבות. אנחנו ננסה למשוך במיטת תינוק כמה שיותר. אני גם ריפדתי את הסורגים מכל עבר, הבעיה היא מעבר לרעש שהוא לא מצליח להשלים סיבוב ואז מתעורר. השאלה שלי אם יש להם את האפשרות לרדת לבד עם הנעליים מהמיטה, איך הם עושים את זה? כי הוא לא מצליח לעמוד וללכת אתם (לפחות בשלב הזה), האם הם פשוט זוחלים?

למעלה