מעבר ממייל אאוטלוק

argamon

Member
שלום לכם . אני מדור שנו ה-50 ואני מקווה שאסביר ברור את השאלה הבאה:
> בסמארטפון סמסונג גלקסי נוט - 9 שקניתי לפני כ- 3 שנים יש לי מייל gmail.
> במחשב הביתי שלי יש לי עדיין מייל אאוטלוק 2013 . ( אם זה חשוב אציין שיש לי חשבון משתמש נפרד לסמארטפון ולמחשב הביתי)
> לפי הבעיות המתחזקות שאאוטלוק עושה לי לא פעם בהודעות מערכת שהתוכנה לא מגיבה, אני מבין שהיא לא מעודכנת
ואגב אין לי מושג איך מעדכנים ונדמה לי שאין לה כבר תמיכה.
??? השאלות שלי:
1. איך אני מתקין gmail במחשב הביתי שלי ושיהיה "שידוך" בינו ובין gmail שיש לי בסמארטפון?
2. אם אצליח להתקין gmail לפי ההסבר שתשלחו לי, איך אגרום לזה שהמיילים שממשיכים עדיין להגיע לי באאוטלוק 2013
יגיעו ל- gmail שאתקין?
3. האם אחר כך אוכל למחוק את תוכנת אאוטלוק.
4. שאלה אחרונה: בינתיים האם אוכל לעדכן את תוכנת אאוטלוק 2013 ואיך?
==== אשמח לתשובה בצעדים איך לעשות זאת כיוון שאחרת אתקשה להבין.
** בתודה לעזרתכם. **

1 . לא צריך להתקין את ג'ימייל במחשב זה רק עניין של להכנס בדפדפן במחשב לגוגל ואז בפינה השמאלית העליונה יש ריבוע של 9 נקודות וללחוץ עליו ולבחור בגימייל ואז להגדיר את החשבון שלך וזהו .
2. האמת שהמון זמן לא עשיתי את זה ולצערי אני לא זוכר את התהליך ..
3. אני מניח שהאאוטלוק שלך הוא חלק ממערכת האופיס ואני לא בטוח שתוכל למחוק רק אותו וזה גם לא משנה אם הוא ישאר ופשות לא תשתמש בו ..
4. במקוקם לעדכן עדיף לעבור לתוכנה אחרת , למשל ת'נדרבירד של מוזילה
הממשק שלה ממש דומה לזה של האאוטלוק ככה שלא יהיה לך קשה להתרגל אליה ..

argamon

Member
1 . לא צריך להתקין את ג'ימייל במחשב זה רק עניין של להכנס בדפדפן במחשב לגוגל ואז בפינה השמאלית העליונה יש ריבוע של 9 נקודות וללחוץ עליו ולבחור בגימייל ואז להגדיר את החשבון שלך וזהו .
2. האמת שהמון זמן לא עשיתי את זה ולצערי אני לא זוכר את התהליך ..
3. אני מניח שהאאוטלוק שלך הוא חלק ממערכת האופיס ואני לא בטוח שתוכל למחוק רק אותו וזה גם לא משנה אם הוא ישאר ופשות לא תשתמש בו ..
4. במקוקם לעדכן עדיף לעבור לתוכנה אחרת , למשל ת'נדרבירד של מוזילה
הממשק שלה ממש דומה לזה של האאוטלוק ככה שלא יהיה לך קשה להתרגל אליה ..
תודה זאדק אבדוק א זה

למעלה