מעבר ממלבורן לפרת'. אפשר טיפים?

JaneLame

New member
מעבר ממלבורן לפרת'. אפשר טיפים?

אהלן. אני חיה במלבורן שנה וחצי. אני בשביל קידום בעבודה, אני צריכה לעבור תוך חודש ממלבורן לפרת', שם המשרדים הראשיים של החברה. אין מי יודע מה סיוע כלכלי מטעם החברה למישהי בדרגת מנהלת רשתות מתחילה (משהו שלקחתי בחשבון כשהגשתי מועמדות לתפקיד). אני לא ממש מבוהלת, בכל זאת כבר עברתי הגירה אחת לא מזמן, אבל טיפים יעזרו.

שווה לטרנספר את החפצים והרהיטים, או למכור הכל ולקנות מחדש? זה לא הרבה, סה"כ דירת חדר. עשיתי חשבון שהערך הכולל שלהם הוא קצת מעל 1000 דולר, נראה לי שהובלה ממלבורן לפרת' תעלה יותר. איזה שירות הובלות אמין וזול? מה גם שאני אצטרך שהם יאחסנו את כל הג'אנק שלי לשבועיים עד שאמצא שם דירה.

אני צריכה למצוא דירה באזור שקרוב לפרבר SUBIACO, או שיש ממנו תחבורה ציבורית נגישה מאוד למשרד. במלבורן גרתי ב CARLTON, והיה לי נוח שהכל קל"ב יחסית ובמרחק הליכה: תחנת רכבת מרכזית, כל קווי הטראם בערך, סופרמרקטים, בתי קפה, ספריה, קולנוע, מה שלא תרצו. יש כזה בפרת'? אמרו לי ש FREMANTLE דומה. מה דעתכם?

JaneLame

New member
I'll be back!

Speaking of which, I have a tiny and raggedy old laptop (netbook) with a Hebrew keyboard. It has WinXP and 1GB of RAM. It's such a piece of junk it won't sell on eBay. I was going to throw it to the trash, perhaps you or anyone else want this piece of junk for kids or something? Free of charge.

guyguy2003

New member
כמה טיפים :)

FREMANTLE בכלל לא קרובה לSUBIACO, זה מקום מגניב אבל זה אפילו לא ממש נחשב PERTH זה דיי רחוק ממרכז העיר.
ולגבי לעבור - תמכרי הכל ותקני מה שאת צריכה בפרת'. יקר מאוד להעביר אפילו מבריסביין לסידני אז לפרת' זה בטוח יעלה יותר מ1000. (דירת שני חדרים להעביר מסידני לבריסביין זה לפחות 2000 או 3000 דולר תלוי בחברה ובכמה אתה מוכן לעבוד בעצמך).
בפורום בפייסבוק יש לי כמה חברים שעשו את זה (עברו מבריסביין לפרת'). בכלל נראה שפרת' על המפה! תשאלי גם שם הם יוכלו לעזור לך עם פרברים.

N0

New member
יש לידינו כמה יחידות פנויות

בhensman road בסוביאקו אני לא מכיר את הבעלים אבל אם לא תצליחי למצוא באתרי נדל"ן אני יכול לחפש לך.
מדובר על יחידה עם חדר שינה אחד מאוד קטנה אבל נחמדה ויש גם חצרונת אם אני זוכר נכון הם רוצים 400$ לשבוע אבל אני מאמין
שאפשר לשלם פחות (זה מה שאנחנו משלמים והיחידה שלנו במצב מעט יותר טוב)
&nbsp
בכל מקרה סוביאקו שכונה ממש נחמדה עם בתי קפה נחמדים ואפילו מעט חיי לילה (עד 10 בערב) אבל מכל מקום על הקו רכבת של פרימנטל פרת' תוכלי להגיע אליה יחסית בקלות ב20 דקות נסיעה ברכבת (מהעיר זה בערך 5 דקות ) אבל ברכב מפרימנטל לוקח לפחות 30 דקות כשאין עומס.
&nbsp
אישית המקום שנראה לנו הכי טוב לגור בפרת' זה בwest leederville באזור של רחוב קמבריג' ככה את גם במרחק הליכה משני קווי רכבת שונים וגם בלידרוויל עצמה יש יחסית הרבה לאן לצאת. אבל בסוף לפחות לא הצלחנו למצוא שם דירות שנראו לנו נחמדות מספיק.
&nbsp
לגבי הובלה אני מניח שיהיה יותר זול באמת לקנות הכל פה או למצוא דירה מרוהטת בייחוד אם תצטרכי גם מקום אחסון עד שתמצאי דירה. אבל אני יכול להמליץ לך על חברת הובלה אם באמת תרצי

למעלה