מעבר מסקי לסנובורד

Lsivan

New member
מעבר מסקי לסנובורד

שלום! אני גולש כ5 שנים כאשר בהם הייתי באתר סקי בחו"ל (La Plagne) ופעמים רבות בחרמון, כל הפעמים גלשתי בסקי רגיל ואני מעוניין לעבור לסנובורד. מה אתם אומרים? האם זה כדאי ולא יותר קשה כשאני עדיין לא מקצוען בסקי רגיל?

ktam

New member
כדאי....

אין שום קשר בין סנובורד וסקי.. זה רק עניין של מה יותר כיף לך. הרבה סקיארים לא אוהבים סנובורדינג והרבה גולשים לא ניסו בכלל סקי לפני.

Lsivan

New member
ואיך אתם ממליצים ללמוד את זה?

יש אפשרות ללמוד את זה בסקימולטור...או באתר החרמון.. או לנסות לבד.?

TTRI

New member
אני בלי לדעת סקי התחלתי ישר סנובורד

ואני גולש די טוב ...

ktam

New member
לדעתי..

הסקימולטור זו סתם גניבת כסף, ואם אתה בכל זאת רוצה לנסות, כדאי לך להגיע לשם אחרי שהיית כבר בשלג. הכי טוב ללמוד ואח"כ לתרגל לבד

Loppy

New member
אני מסכים עם תומר../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

כל הכיף זה לחוות את הלמידה על השלג! חוץ מזה שלא נראה לי שיש סנובורד על סקימלטור... ברוך הבא לפורום!

ש סנובורד בסקימולטור אבל כמו שאמרתם

אין כמו הדבר האמיתי!!!! סקימולטור=ביזבוז כסף!!! וכל הכבוד על המעבר, בהצלחה! בתור אחת שעברה מסקי לסנובורד, לדעתי סנובורד יותר ממריץ את האדרנלין..

ktam

New member
האמת שאפשר גם...

סנובורד. המשטח מתאים לכל סוגי ספורט השלג (חוץ מאופנועי שלג כמובן!). יצא לי להגיע לשם כדי לבדוק מחירים בחנות שצמודה. הם מייבאים חברה שוויצרית בשם נידקר (בוא נאמר שאם הם לא היו מייבאים אותם, בחיים לא הייתם שומעים על השם הזה. למרות שיש להם בורד אחד ממש טוב בשם מגה-לייט).

liran87s

New member
גם אני אחזור לשם

לשיעור או שתיים... החבר´ה מהקבוצה שלי לקחו עשר שיעורים, הם באמת היו הרבה יותר טובים, אבל מה לעשות, כסף בכמויות אין - ולנסוע לעמק חפר מבאר שבע וחזרה רק עבור חצי שעה ! נראה לי טיפה לא שווה. תנסה פעם או פעמיים, אם יש לך הרבה כסף מיותר...

ktam

New member
הצתה מאוחרת..

אהה... לירן.. יש לי חדשות בשבילך.. יש גם אחד באזור התעשייה בחולון.

liran87s

New member
לפני שנה לא היה ../images/Emo10.gif אבל השנה אני

אעשה שם שיעור או שתיים, רק לחזור לכושר עד כמה שאפשר...

האריה41

New member
נסה את הFREEBORD, זה הכי קרוב שיש..

זהו סקייטבורד שמדמה את כל תנועות הסנובורד. לפרטים נוספים, להלן הקישור :

Loppy

New member
ל"האריה41" - שאלה לי אלייך...

אתה עובד בפריבורד או שסתם בא לך לפרסם את זה כל פעם מחדש?

liran87s

New member
ומה עם זה ? http://www.flowlab.co.i

http://www.flowlab.co.il נראה לי הרבה יותר טוב !!!

אם כבר דיברתם על סקימולטור...

אז יש לי סיפור: בפסח יצאנו עם חברים לחופשת סקי, והחברים הם כאלה, די מקצוענים, ולפני הנסיעה הם הלכו לסקימולטור כמה פעמים בשביל "לרענן" את עצמם, והאבא קיבל שם התקף לב והיה מאושפז בבית חולים, ובסוף יצא איתנו לסקי אבל היה מסכן ומשועמם כי הוא לא עשה כלום!!! כי הוא פחד שהוא עדיין לא בסדר לגמרי. תדמיינו איך זה שכשכולם יוצאים לגלוש, אתה נשאר בקלאב מד....

tukh

New member
קרה

גם לאמא שלי וגם לאבא שלי, אבל לא באותה חופשה. אמא שלי קרעה רצועה (אאוץ´!!) אבל זה השבית אותה רק ביומים האחרונים.. אבא שלי סובב את הברך או משהו (???) אבל די בהתחלה אז היה באסה.

liran87s

New member
ואני חטפתי חבטה ברגליים

אוווווווו, יום למחרת צלעתי...

peach15

New member
תשמעו מה קרה אצלנו....

השנה הייתי ב- avoriaz וביום השני חברה שלי שעושה סנובורד נפלה חזק על עצם הזנב ולא יצאה לגלוש איזה 3 ימים.. וממש כאב לה.. אח"כ היא יצאה קצת... וביום שהני מישהו נתקע בחבר שלנו והוא איבד את ההכרה, לקחו אותו למרפאה ובקיצור בלאגנים!. זה השפיט אותו לאיזה יומיים והיה לו פנס בעין... בקיצור לא נעים .... וגם לפני כמה שנים קרה לאמא שלי משהו עם הברך.. לא זוכרת בדיוק... ביי בנתיים! אביה- שמחכה כבר להתחיל לגלוש בסנובורד בשנה הבאה!

Loppy

New member
וואו! שבוע חולני... (מכל הבחינות!)

כולם בסדר עכשיו?

peach15

New member
כן....

עכשיו הכל טוב.. וזה היה שבוע עם מזג אוויר סוער.. אז היה עוד 1 ששבר את היד ואחר שנקע את הרגל.. ואני לא זוכרת אם היו עוד פציעות..

למעלה