מעבר מעממי להישגי

oriteyal2

New member
מעבר מעממי להישגי

שלום, בתי בת 11, מתאמנת 4 שנים בחוג עממי. הילדה מאוד רוצה להתקדם ולנסות כוחה בנבחרת. יש לה משמעת פנימית גבוהה, הישגים טובים, והמון כוח פיזי וכוח רצון. אנחנו גרים בפרדס חנה ואני לא מצליחה לברר בעצמי מה האפשרויות המתקדמות יותר שקיימות בטווח הגיאוגרפי שבין חיפה והרצליה. בנוסף, אני אשמח לשמוע כל רעיון או עצה או הנחיה ברמה המקצועית יותר. בתודה מראש, אורית איל

מסגרות הישגיות

שלום אורית ישנן מספר מסלולים הישגיים של התעמלות: התעמלות מכשירים תחרותית, ליגת התעמלות מכשירים, אקרובטיקה וקבוצות הופעות. התעמלות מכשירים תחרותית הוא המסלול התחרותי הקלאסי, בו מתעמלות הבנות בין 10-30 שעות בשבוע (בהתאם לרמה ולגיל), מתחרות באליפות ישראל ומאוחר יותר בתחרויות בינלאומי. למסלול זה אני חוששת שביתך גדולה מידיי, בד"כ מתחילים במסלול זה בגילאים 6-7, אך אם הילדה מוכשרת ברמה יוצאת דופן אולי כן יקבלו אותה למסלול זה. אגודה שפועלת במסלול זה בטוח הגיאוגרפי שהגדרת יש ברעננה. מסלול הליגה הוא מסלול תחרותי עממי, בו הבנות מתעמלות עד 10 שעות שבועיות ומתחרות בתחרויות למסלול העממי, אשר הדרישות בהן קלות יותר מהתחרויות של המסלול התחרותי. ממסלול זה לא ניתן להגיע לאליפויות ישראל ולא לתחרויות בינלאומיות. אגודות ליגה יש בזכרון יעקב, מעיין צבי, הרצליה וחיפה. אקרובטיקה הוא תחום מעט שונה מהתעמלות מכשירים, אין עבודה על המכשירים קפיצות, מקבילים, קורה וקרקע, אלא עבודה על קרקע בלבד ועבודה על פירמידות ותרגילי זוגות ושלשות. גם בזה יש תחרויות ויש ליגה. אגודות אקרובטיקה בטווח הג"ג, יש לך בלב השרון, בצורן וברעננה. קבוצות הופעות הן קבוצות שמיועדות לבנות מוכשרות ברמה גבוהה, מתאמנים עד 10 שעות שבועיות ברמה מקצועית והולכים לתחרויות ג'נרל גי'מנסטיקס (תחרויות הופעות) ומופיעים במקומות שונים. כאלה יש די הרבה. יש בחדרה, בחיפה, בפרדסייה, ברעננה ובהרבה ערים אחרות.

PRIHADAR

New member
יש לי גם

קבוצה בבנימינה, ונבחרת. את מוזמנת ליצור קשר: 052-8705919 הדר, מאמנת :)

אורXXX

New member
הדרושששש

מה נשמע?? סתם במקרה נכנסתי לפורום הזה, אף פעם לא נכנסתי אליו, וראיתי את ההודעה שלך חח רציתי להגיד לך שלפני מס' ימים נבחנתי לפרוייקט חדש לנערות של להקת בת שבע, במידה ואתקבל אני אתקשר אלייך

PRIHADAR

New member
לא, מתוקה, תתקשרי עכשיו

ספרי איך היה? מה היו הדרישות? איפה זה? אם תתקבלי מה זה אומר מבחינת השקעה- כמה פעמים בשבוע, נסיעות, מאמץ וכו' נשיקות וחיבוקים

אליאבי1

New member
אם הישגי - נסי גם את הפועל ת"א

אכן נראה שהילדה גדולה מדי להתחיל מסלול תחרותי, אבל אם מאד מוכשרת ורוצה לנסות, ואם אפשר להרחיב מעט את רדיוס החיפוש, קחי בחשבון גם את הפועל ת"א, שם מתאמנים באולם בהדר יוסף (האולם המתקדם ביותר בישראל). להדר יוסף מגיעות יום יום בנות מזכרון יעקב ומחיפה (ומהדרום) - ברכבת, כך שיום יום יש הסעות מתחנת הרכבת לאולם. אם זה יכול להיות רלבנטי - שווה לנסות. את יכולה להגיע לאולם או להתקשר לזהבה זיסמן או לאורנה שי - שתי המאמנות הבכירות בהפועל ת"א.

למעלה