שתי דרכים פשוטות 1. לסנכרן את הפאלם מול outlook באמצעות פוקט מירור. או 2. ליצא את המידע מהפאם דסקטופ לקובץ csv או txt , וליבא אותו outlook. אח"כ , פשוט תסנכרן את ה IPAQ. יום טוב.
תודה ל c20 ראשית היכן אני מוצא פוקט מירור שנית אין לי מושג מה זה סוגי הקבצים שרשמת האם אתה יכול לנסות לפרט לי איך מבצעים זאת בפועל (אם תרצה ותוכל להשאיר לי טלפון אשמח להתקשר אליך) תודה מראש אבינועם
אני כבר הרבה זמן בלי פאלם, אם אני זוכר נכון, פוקט מירור כלול בדיסק ההתקנה של הפאלם, ובכל מקרה זה ממש לא בעייה להוריד גרסת נסיון (במקרה שלך זה שימוש חד פעמי) בשביל שאני אוכל לפרט , אתה צריך לפרט: מה המצב הנוכחי ? מול מה אתה מסונכרן עכשיו ? המלצתי, סנכרן את הפאלם מול outlook וגמרת את הסיפור, הדרך השנייה יותר מסובכת ופחות אמינה מבחינת איכות המידע. אני לא משאיר טלפונים בפורום, אבל אם תשאיר לי את שלך (במסר אישי) אני אשתדל לעזור. יום טוב,
אני רכשתי אייפק 3760 לפני שבוע ולפני זה היה לי פאלם 505 שלצערי הרב נגנב לי זאת אומרת שכרגע יש לי את החומר בדסקטופ של הפאלם על המחשב ואני צריך למצוא דרך מסודרת להעביר את החומר לאייפק החדש. במידה וזה יתאפשר לך להתקשר מס´ הטלםון שלי הוא 058248686 תודה מראש