מעבר מפלם לפוקט - השלב האופרטיבי

elshad eldad

New member
מעבר מפלם לפוקט - השלב האופרטיבי

שלום לכם עלו בי הירהורים לעבור מפאלם לפוקט (כניראה קסיופאה 200 )כרגע מה שעוצר בעדי זה הפחד מהעברת המידע שנצבר בפאלם (השתמשתי בפאלם גם בתור יומן ולא באווטלוק) האם יש דרך קלה פשוטה והכי חשוב בטוחה להעברת כל המידע היומן הטל´ הרשימות והכל מהפאלם לפוקט? בתודה מראש אלדד

ron20

New member
זה לא מה שצריך לעצור אותך ...

אין בעיה להעביר מידע מהפאלם לפוקט היות ושנייהם מסתנכרנים מול אווטלוק. תבצע חיפוש בפורום, שאלו על זה הרבה... רוב משתמשי הפוקט עברו מפאלם כך שאין לך מה להיות מודאג. - אדם, אולי נעשה פה FAQ בדומה למה שאיילת עשתה על פאלם ?

elshad eldad

New member
הבעיה שהמידע שלי נמצא בדסקטופ

ולא באווטלוק והפאלם כבר נימכר כך שאין לי מושג איך אני מעביר את המידע ללא הפאלם מהדסקטופ לאווטלוק...(אני לא מבין גדול במחשבים) אגב השתמשתי בעברית של כלנית האם אמורה להיות בעיה במעבר של העברית? תודה מראש לעונים ובבקשה אל תפנו אותי למנוע החיפוש כי שם כבר הייתי. ושוב תודה אלדד

ron20

New member
ממממ , מה שאתה צריך לעשות זה

לייצא את הנתונים מהפאלם-דסקטופ לקובץ, ואח"כ לייבא את הקובץ שיצרת אל האווטלוק. יש לבצע יצוא נפרד לכל סוג נתונים (כתובות וכו ...) תשתמש בסוג קובץ שנתמך ע"י האווטלוק, לדוגמא "Comma Separated Values" (CSV), את הפתקים תעביר ב "העתק - הדבק" כנ"ל את המשימות (לדעתי זה יותר פשוט) (חבל שאין לך את הפאלם כי בסנכרון אחד מול אווטלוק היית סוגר עניין) אם אתה לא מבין, תפנה אלי במסר פרטי אני אשתדל לעזור.

למעלה