מעבר מקום מגורים

מעבר מקום מגורים

שלום, אני אם חד הורית לילדים בגילאי בית ספר יסודי, הילדים נולדו וגדלו במקום בו אנו גרים היום יש להם פה חברים ואבא והם מכירים פה את כולם וטוב להם פה. אני מבחינתי זקוקה לשינוי וקשה לי פה מאוד. כבר כמה שנים מתלבטת האם לגרום לילדים עוד שינוי דרסטי כזה ו"לחדש להם אמא" או לחכות שיהיו גדולים ויוכלו להחליט בשביל עצמם. פתחתי בקלפים פריסה קלטית לשאלה: איך ישפיע מעבר על הילדים שלי. זה מה שיצא: 1. נער החרבות 2. העולם 3. אס מוטות הפוך 4. הכוכב הפוך 5. אביר חרבות 6. שוטה הפוך. 7. 9 גביעים הפוך. 8. כוח 9. 8 חרבות פוטנציאל - אס המטבעות. אודה על עזרה שלכם.

צ ל י ל 8

New member
שלום חיבוק חזק ../images/Emo24.gif

אתן לך את פרשנותי יותר מאוחר

batgalim

New member
הי חיבוק

. נער החרבות 2. העולם 3. אס מוטות הפוך 4. הכוכב הפוך 5. אביר חרבות 6. שוטה הפוך. 7. 9 גביעים הפוך. 8. כוח 9. 8 חרבות פוטנציאל - אס המטבעות אני לא מתייחסת לקלפים הפוכים... נראה שאת שאת רוצה לראות את עצמך במקום בו תהיי מאושרת, את חוששת להיות במקום בו את חשה כבולה, חסרת יכולת לבצע דברים שאת אוהבת (האם את מתגוררת כיום במקום מרוחק משאר בני המשפחה?) הקלפים ממליצים לך לפעול ולא לפחד משינויים, הפחד שלך שלא תוכלי לממש הוא לא במקום כרגע ודווקא השינוי יהיה לטובה. הפוטנציאל חיובי ונראה שבתקופה המדוברת נפתחת עבורך האפשרות לבצע את אשר את מעוניינת בו - השיקולים שלך הגיוניים וגם כלכלית הפוטנציאל לעשייה פתוח. אס המטות המלמד אותך שיעור - קורא לך להרים את הכפפה ולבצע את אשר את רוצה, ובכך להגשים את שאיפותיך ומשאלותיך יתגשמו. הסביבה רואה שיש בך את הכח להגשים, אינך חסרת יכולת ועצמתך הפנימית יכולה להוביל אותך למקום טוב יותר עבורך ועבור ילדיך. קלפי העתיד מראים שאת תפעלי בנחרצות ומתוך בטחון עצמי בצדקת דרכך, ותלכי לקראת עתידך באופטימיות. תשאירי את העבר מאחור, את הזכרונות ואת אלו המתנגדים למהלך. בהצלחה !

תודה

בת גלים, זה ממש תשובה חד משמעית, מה? רק מה שאולי לא לגמרי ברור לי זה שהתשובה היא לא בנוסח השאלה. לשאלתך אני גרה במקום מרוחק מכל דבר, לא רק מהמשפחה. לכולם ברור שאני חייבת לצאת מפה, וגם לי ברור שמלבד כמה קשיים כלכליים שאצטרך להתמודד איתם שם אני חייבת לזוז מפה. הבעייה שלי היא רק איך הילדים יסתדרו עם המעבר הזה. אני ממש חוששת לזעזע אותם. הם לא ילדים שמסתגלים בקלות. בת גלים, האם תוכלי לחדד יותר תשובה לשאלה לגבי הילדים ולא לגבי? או שאני צריכה להבין מהפתיחה החד משמעית הזאת שזה גם חד משמעי טוב להם? בכל אופן עזרת לי מאוד ועל כך המון המון תודה.

batgalim

New member
התשובה מבחינתי היא אכן חד-משמעית!

אמנם התייחסתי לפריסה מההיבט שלך, אך לא ראיתי כאן משהו שנוגד את החיובי שבמעבר. בנוסף - נער החרבות הנמצא בעדך מדבר על שינויים, וכמו כן מייצג את הילדים. הוא מייצג בד"כ את הילד שבאדם אך כאן לדעתי מייצג גם את הילדים שלך והרצון שלך בטובתם. ו...אם האמא מאושרת - זה בהכרח נוגע לילדיה... קלף העולם הנמצא בנגד קורא לך שלא לנטוש את החלום, את המקום במראה שם את רוצה לראות את עצמך. עליך להתעקש להגיע לארץ המובטחת - עבורך, אך כאם, גם עבור ילדיך. מה את אומרת?

המון תודות

בת גלים, חייבת לציין שאני ממש מתרגשת. לא כל יום מקבלים מהקלפים תשובות חד משמעיות ובמיוחד כאלה שרוצים לשמוע.

למעלה