מעבר מקום שירות

notish

New member
מעבר מקום שירות

היי,
אני התנדבתי באוגוסט 2013, ואני בתפקיד שלא טוב לי איתו מכמה סיבות:
א- התפקיד עצמו לא כל כך קל לי (עבודה על מחשב) לא את כל הדברים שצריך לעשות אני מבין
ב- אני בודד חברתית, אני נמצא רוב היום רק עם המפקד ואין לי כל כך חברים

התנדבתי על רקע נפשי, וכל העניין הזה גורם לי לדכאון
לכן, לפני כחודש שלחתי מייל לתא מתנדבים שאני מעוניין לעבור תפקיד וגם בסיס, בין היתר גם בגלל שהמצב הנוכחי לא טוב לי, והם יצרו קשר עם הקב''ן של היחידה שלי.
הלכתי לקב''ן של היחידה שלי, דיברתי איתה והסברתי לה את כל העניינים, והיא אמרה שהיא תשלח מכתב בשמה לתא מתנדבים שהיא ממליצה להעביר אותי למקום אחר.
יום אחרי שהייתי אצל הקב''ן, שלחתי לתא מתנדבים מייל שהקב''ן ממליצה להעביר אותי ושגם היא (הקב''ן) תשלח להם מכתב.
כל זה היה לפני חודש וכמה ימים... ואני שולח לתא מתנדבים כל כמה ימים מכתב, ושואל מה קורה עם הבקשה שלי למעבר? אם יש התקדמות כלשהי? והם עונים שהבקשה נמצאת בבדיקה של קצינת מתנדבים ועליי להמתין... השאלה כמה זמן אני עוד אמתין? אני לא במצב כל כך טוב ונמאס לי כבר מהמצב הנוכחי.
יש לציין שגם אמרתי להם באיזה בסיס אני מעוניין לעשות ראיון וגם לאיזה תפקיד
מה אני יכול לעשות כדי לזרז את זה?

תודה מראש.

Run for a Fall

New member
אהלן

חודש זה באמת זמן רב, בדר"כ הטיפול מהיר יותר, במיוחד אם יש כבר המלצה ובקשה שלך.

דבר איתם בטלפון לגבי הנושא, יועיל גם לערב מפקדים או מש"קית ת"ש אם קשה לך לשתף אותם.

Run for a Fall

New member
דבר אחד ששכחתי

טופס 55 העברת? אני מניח שהם התחילו לטפל בבקשה שלך בכל מקרה אבל הנוהל אומר שעליך למלא טופס 55 (שינוי שיבוץ), אז הייתי ממליץ למלא.

תמלא אותו במשרד הת"ש. לאחר חתימת מפקד ישיר (בלבד) הוא עובר ישירות למדור מתנדבים.

notish

New member
לא מילאתי טופס 55

רציתי בהתחלה אבל בסוף בגלל שתא מתנדבים אמרו לי שהם מטפלים בבקשה שלי למעבר אז הבנתי שאין צורך..

notish

New member
תודה על התשובה

אין לי את המספר שלהם... אתה יכול להביא לי?
ונדמה לי שפעם ניסיתי להתקשר אליהם, והם לא ענו

Run for a Fall

New member
המספר:

03-7387157

תנסה לדבר איתם, תראה אם הבקשה שלך באמת בטיפול ותשאל אותם האם יש צורך שתמלא גם טופס 55.

כמובן שיש לציין שיש לך קושי נפשי לשרת שם ולכן מן הראוי שהבקשה תטופל בהקדם. כמו כן, כמו שאמרתי, רצוי לערב את המפקד/ת שלך בנושא.

למעלה