מעבר משנזן להונג קונג

galiti881

New member
מעבר משנזן להונג קונג

שלום, רציתי לדעת האם יש הגבלה על מספר המעברים משנזן להונג קונג? האם אני יכולה כל יום לצאת משנזן להונג קונג ולחזור? אשמח לתשובה ממישהו שיודע. יום טוב!

LostInTheUSOfA

New member
תלוי בויזה שיש לך לסין, ובשלטונות ההגירה של

הונג קונג. מהצד הסיני, אם יש לך ויזת מולטיפול אנטרי (לחצי שנה או שנה), אז לא אמורים לעשות לך בעיות. אם יש לך ויזה עם כניסה אחת או שתיים, אז זה מה שתוכל להיכנס. מבחינת שלטונות ההגירה בהונג קונג, אם יש לך ויזת עבודה אין בעיה. אם לא, ואתה נכנס כל פעם על הויזת תייר, באיזשהו שלב הם יתחילו לשאול שאלות. זה לא יקרה מהר, אבל זה יקרה. הם ירצו לודא שאתה לא עובד בהונג קונג בלי ויזת עבודה. הם ינסו לברר איפה מרכז החיים שלך, ויכולים למנוע ממך כניסה להונג קונג. בחצי שנה הראשונה שחייתי בהונג קונג הייתי נוסע הרבה לסין, ולא הייתה לי עדיין ויזת עבודה בהונג קונג. בסופו של דבר עצרו אותי והתחילו לשאול אותי שאלות. הם נתנו לי להיכנס, ואני נמנעתי מנסיעות רבות עד שסיימו לסדר לי את הויזה.

galiti881

New member
תודה רבה!! כמה שאלות קטנות נוספות..

עזרת לי מאוד בתשובתך! אני אטפל בנושא הויזה לפני הטיסה. מולטיפול אנטרי עולה יותר? כל אחד יכול לקבל..? מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לצמצם את עלויות הלינה,ז"א לישון בשנזן(אצל חברים) עם אפשרות לטייל בהונג קונג בלי בעיה, כמה שבא לי. האם בכלל הדבר אפשרי מבחינת המרחק בין הונג קונג לשנזן? ודרך-אגב כל התשובות נכונות גם לגבי מקאו? שוב תודה, גלית.

LostInTheUSOfA

New member
אז תשכחי ממה שאמרתי לגבי הונג קונג

חשבתי שאת מדברת על תקופה ארוכה. אם זה רק טיול, ומדובר במספר ימים בהונג קונג לא יעשו בעיות. ויזת מולטיפל אנטרי צריך לבקש. למיטב ידיעתי בשביל לקבל כזו היית צריכה להיות בסין קודם, אחרת יתנו ויזה עם כניסה אחת או שתיים בלבד. את יכולה לבקש, וכן זה עולה יותר. מהגבול למרכז הונג קונג מדובר בשעה נסיעה. השאלה העיקרית היא איפה גרים החברים בשנזן וכמה זמן לוקח להגיע מהם לגבול. שנזן גדולה מאוד, ושעה נסיעה זה לא מופרך. אם יש פקקים יכול בכיף לשלש את עצמו. אם בא לך להתחיל ולסיים יום טיול בשעתיים+ נסיעה + מעבר גבול, זה אפשרי. תלוי בך ובהעדופתייך. יש מעבורת של שעה בין שנזן למקאו. אם את לא מהמרת, את יכולה להסתפק ביום אחד במקאו. אם את כן, לדעתי כבר עדיף להישאר שם. מחיר לילה בהונג קונג ומקאו לא זול, אבל אני לא הייתי מוותר על חיי הלילה של הערים האלה כדי לחסוך ולישון בשנזן.

cinderella81

New member
כל מילה בסלע...

לגבי מקאו- כן הייתי ממליצה יומיים, במיוחד מאחר שהמעבורת חזרה לשנזן לא כזו מאוחרת וצריך להגיע לפני הזמן וכו' וכו'... ל-HK אם אני לא טועה יש יותר מעבורות.. לגבי HK- לפחות לילה אחד כן לישון שם כי כמו שציין lost חיי הלילה שם מאוד כייפיים... אם חברים שלך גרים בשקו- יש מעבורת לhk island או אוטובוסים מ-sz bay. אם גרים קרוב יותר למרכז- יש רכבת ל-kowloon לגבי הויזה- אם זו פעם ראשונה שמבקשת, קשה לי להאמין שישר יתנו לך מולטיפל (לא עניין של כסף), אלא באמת גג 2 כניסות. בהצלחה עם הויזה ותהני!

למעלה