מעבר מתאילנד ללאוס

מעבר מתאילנד ללאוס

איך עוברים מתאילנד ללאוס ? מי עשה זאת, בים באויר או ביבשה, ואם יש מסלולים, אני נורא אשמח..

אבי -רון

New member
אויר../images/Emo160.gif,ים../images/Emo151.gif(אין ים), יבשה../images/Emo73.gif

אויר
טיסה מבנגקוק לבירת לאוס: ויאטנין. יש גם טיסה יומית מצ´יאנגמאי לבירת לאוס.
ים: אף ספינה לא יוצאת בזמן מנמל בנגקוק ללאוס - אין ים. רק נהר. (מקונג)
יבשה: (עם קצת הפלגה על נהר המקונג): מעבר הגבול בין תאילנד ללאוס שבצ´יאנג קונג. הגעה: אוטובוס (2 ש´ נסיעה) מצ´יאנג ראי. אפשר לקבל ויזה לשבועיים בגבול. מעבר גבול נוסף: "משולש-הברקת" - מזרחית לעיר אובון שבחבל איסאן- באיזור מפגש הגבולות תאילנד-לאוס-קמבודייה. ויזה לשבועיים בגבול.

תודה רבה, ועוד כמה שאלות :../images/Emo13.gif

אם אני בוחרת להגיע בטיסה מבנגקוק או, מה שנראה לי יותר הגיוני, מצ´אנג מאי, אני צריכה ויזה ? ואם כן, אז איך מסדירים אותה ? כי חשבתי לטוס לבירה, ומשם לטרק לי עד לצפון תאילנד בחזרה. אגב, הקצבתי לנושא כשבוע, האם זה מספיק ? (הכוונה - שבוע בתוך לאוס, מהנחיתה בבירה ועד לשיבה לתאילנד). ואחרון חביב (עד שאני אזכר בעוד אחת ממליון השאלות שהיו לי וכרגע פרחו מזכרוני
) - האם אני צריכה להצטייד במדריך סטייל הלונלי-פלנט ללאוס ? לפי מיטב הבנתי אין אחד כזה.. אופס - נזכרתי בעוד שאלה : אילו חיסונים עושים ללאוס, בהתחשב בזה שלכל החיסונים לתאילנד כבר דאגנו ? המון המון תודה מראש...

אבי -רון

New member
לאוס ../images/Emo92.gif

לטיול של שבוע בלאוס: כאמור- אין צורך בויזה מוקדמת. תגידי לנקודת המעבר שבצ´יאנג קונג, תעברי ללאוס ותקבלי ויזה (תמורת תשלום) לשבועיים. מדריך ללאוס: יש מדריך של הלונלי-פלנט - בעברית - בהוצאת "קציר" - ללאוס. מופיע בכרך של "דרום-מזרח אסיה. חיסונים - החיסונים שנעשו לתאילנד: "כוחם יפה" גם ללאוס. אין שום בעייה לשאול שאלות נוספות. שאלו ותענו! תעשו חיים!!

אבי -רון

New member
בכל תאילנד. אבל...

קשור לחברה מקומית מסויימת - לא בנוי טכנית להדרכה פרטית, בינתיים...

למעלה