מעבר עם חתולה והמלצה לוטרינר/ית בבאר שבע

דלולה2

New member
מעבר עם חתולה והמלצה לוטרינר/ית בבאר שבע

שלום לחברי הפורום
בעוד פחות מחודש אנחנו עוברים עם החתולה המהממת שלנו מפתח תקווה לבאר שבע
העיר חדשה לנו לגמרי ואנחנו זקוקים קודם כל לוט' מעולה בסביבות בית היאס-מרכז ביג בבאר שבע
וגם זקוקים לעצות טובות כדי שהמעבר יהיה כמה שפחות טראומטי לחתולתנו האהובה

שממית12

New member
הווטרינר המומלץ בב"ש
שנים רבות למדתי ועבדתי בבית היאס וגרתי בשכונה. גם אז, היה לי חתול שמצאתי אותו שם, והוא טופל יפה במרפאת ברנע בשכונה ה, שאומנם רחוקה, אבל טובה. אם תרצו את שם הרופא שלי ( של מיש מיש) אשמח לתת.
בהקשר למעבר דירה טראומטי- מניסיוני, חתולים מתגברים על זה בקלות הרבה יותר טוב מבעליהם... אחת העצות שלי- לא לתת לחתול לצאת החוצה לעולם. לחתולים אין צורך במרחבים, די להם בדירה קטנה ואם יש ארון או קופסה להתחבא וחלון החוצה, מוגן בסורגים, זה גן עדן בשבילם.
עצות אשמח לתת תכתבי על מה. כמו כן תצרפי תמונה של המהממת שגם אנחנו נהנה!

דלולה2

New member
תודה רבה שממית

אנחנו בלי רכב ולכן מעדיפים שהוטרינר יהיה קרוב ככל האפשר, אבל אם לא תהיה ברירה נשתמש במוניות
הדירה שנעבור אליה היא עם גינה, אני לא מתלהבת לתת לחתולה לצאת, אבל היא בטח תרצה. בינתיים נסגור אותה בבית בחודשים הראשונים
אני מקווה שהיא לא תסבול בהעברה עצמה. היא בת 5 ואצלנו מגיל חודש ומעולם לא עברה דירה
ניסיתי לצרף תמונה, קווה שהצלחתי

רזאי

New member
גם אני אצל ברנע, וממליצה בחום.

חוץ מהטיפול השוטף, האדיב, חביב, ויעיל- הם גם הצילו את חיי החתול שלי פעם.
אבל אם קשה לכם מידי להגיע לברנע, יש עכשיו ווטרינר בביג. הוא צמוד לחנות "ספיד דוג" (שבה אני קונה קבוע). אני מכירה כמה אנשים שמטפלים שם, ואמרו לי שהם מרוצים.

שממית12

New member
לא ממליצה לתת ליפהפיה לצאת
היא באמת מהממת!
גם אם יש לכם גינה, לא ממליצה לתת לה לצאת. גם בגינה הפרטית היא יכולה לחלות או להפגע מחתולים משוטטים. היא גם עלולה לברוח.
אפשר לקחת במונית בשני תנאים: כלוב מאובטח והכלוב נוסע איתכם במושב האחורי שם אפשר לקשור את הכלוב בחגורת הבטיחות. כבר איבדתי חתול שפרץ את הכלוב כשירדתי מן המונית. לא כל המוניות מסכימות שהכלוב יהיה במושב האחורי. ליתר ביטחון קחו איתכם גם סדין לפרישה על המושב. הנסיעות במונית אינן בשמים, 25-30 שח לכיוון.
אפשר גם באוטובוס במנשא ( מגניב!) לגב. המנשא שבתמונה נוח מאוד לגב והוא גם משמש כתיק טרולי. אלא שהוא נסגר רק ברוכסנים והחתול יכול לפתוח. אני סגרתי את ידיות הרוכסנים מימין ומשאל, במחזיק מפתחות שקל לי לסגור ולפתוח ולחתול לתיק עצמו לא זול, משהו כמו 250 - 300 שח כלומר כמו 10 נסיעות במונית לווטרינר... הוראות נסיעה באוטובוס, אכתוב במסר.
מאחלת לכולכם התאקלמות קלה בעיר. יש לב"ש, גם יתרונות רבים, תתפלאו!...

שממית12

New member
עקרונית יכול, אבל...
הרשת חזקה והחתול קצוץ ציפורניים ( אני קוצצת באופן סדיר את הקצוות). כשהוא במנשא הוא די לחוץ והוא מעדיף להצטנף בשקט במקומו ולא להתעסק בדברים אחרים. אני לקחת אותו על הגב כי זה הכי נוח לשנינו, אבל אם יקרה שהוא ישתולל, אז אהפוך את מנשא הגב בשניה לטרולי. המנשא מגיע עם גלגלים וידית נשלפת. אז זעזועי המדרכה והרעש, ירתיעו אותו מלעשות תנועות מיותרות כמו ניסיונות קריעת רשת.
החתול שלי בעקרון הוא חתול רגוע, הוא אינו רוצא להכנס למנשא, אבל כשהוא שם, הוא אינו רוצה לצאת...

למעלה