מעבר עם חתול לארה"ב
- איזו חברה עדיפה?

broomhilda

New member
מעבר עם חתול לארה"ב
- איזו חברה עדיפה?

היי לכולם!
אני עוברת בקרוב עם החתול שלי לארה"ב וצפויה לנו טיסה ארוכה מאוד - מסע של קרוב ל20 שעות סך הכל עם קונקשן.
כרגע הבעיה העיקרית שלי היא שמדובר בחתול יחסית גדול וקצת שמנמן. אני חוששת שאני אחרוג בחצי קילו מהמשקל המותר (8 כולל הכלוב). האם שקלו לכם את החתולים עם הכלוב לפני הטיסה? נראה לכם שאוכל לקחת אותו איתי בקבינה אם יחרוג קצת?
בנוסף, מבין חברות התעופה שבדקתי, צימצמת את האפשרויות ליונייטד (טיסה רציפה של 14 שעות ואז עוד שעתיים) או לופטהאנזה (4 שעות ואז עוד 12). מה הניסיון שלכם בהטסת תחתולים עם החברות האלה?

Yukita

Active member
מנהל
מה זה "בקרוב"?

האם יש סיכוי שמדובר במספיק זמן לצורך דיאטה (בתיאום עם הוטרינר שלכם) כדי שלא תיתקלו בבעיות מבחינת טיסה בקבינה?
&nbsp
האם בדקתם את כל החוקים והתקנות בנוגע ליציאה מהארץ ולכניסה לארה"ב - יש חוקים פדרליים (לכל ארה" ב) אך בנוסף אליהם גם חוקים של המדינה הספציפית בארה"ב אליה אתם נוסעים. האם וידאתם שאלו ידועים לכם וברורים?
&nbsp
האם ביצעתם / מבצעים תהליך הרגלה לכלוב כדי להוריד את רמת הלחץ?
&nbsp
באתר " חיי כלב" יש הרבה מידע טוב שהרבה ממנו חל גם על חתולים:
http://www.dogslife.org.il/4505-2/4559-2/4543-2/
אפשר ללמוד משם לא מעט עם התאמות מתבקשות עבור חתולים.
&nbsp
באשר לשאלה הספציפית שלך, על חברות הטיסה, אין לי תשובה. לא טסתי איתם עם בע"ח. בזמנו טסתי לאנגליה ובחזרה עם חתול, אבל אלו לא אותן חברות ואז התקנות היו שונות ולא התאפשרה כלל טיסה בקבינה

broomhilda

New member
כן. התכוננו כבר מראש. מתלבטת לגבי חברות התעופה

הטיסה עוד כחודש. הוא אחרי דיאטה של 4 חודשים ולא יורד יותר, כך שבספק אם יגיע למשקל קטן יותר.
תודה.
מתלבטת בשלב זה רק לגבי החברות...

למעלה