מעבר קשה מפאלם לאייפאק

מעבר קשה מפאלם לאייפאק

אני בשלבי מעבר מפאלפ לאייפאק . אני משוטט בפורום הענק הזה ומלקט לי עצות וטיפים . בהדרכת מי מכותבי הפורום הצלחתי להעביר את כל הלוח שלי והטלפונים לאאוטלוק ומשם לאייפאק . אבל , לצערי הטלפונים לא מסתדרים לי בסדר אלפביתי ואין לי אפשרות למצוא שום מספר לפי שם משפחה . מה עושים ? איך מסדרים את זה ? בפאלם יש אופציה של מיון וכו´ . האייפאק חכם יותר אבל משאיר אותי קצת (הרבה) טמבל. אז בקיצר אם מישהו נתקל בבעיה כזו אני אשמח לקבל עצה . לילה טוב .

טלפונים וסדר הפוך הגירה מפאלם

לאיפאק לך וקרא את ההתנסות שלי בענין באתר הבא תחת הכותרת הגירה מפאלם לאיפק עברתי את אותו מסלול http://www.pocketpcfreak.com/forum.htm לענין ספר טלפונים קימת תוכנה בשם אגנדה פיוזן שממש מעולה בניהול הטלפונים ויותר קרא עליה גם שם

ron20

New member
תראה ...

בדוק שאתה משתמש בישום העברי של הטלפונים, ולא ב contacts המקורי של מערכת ההפעלה. ברירת המחדל של לחצן הטלפונים היא הישום המקורי (והמצויין) שלא מסתדר כ"כ טוב עם עברית (בעיקר מיונים). שייך את הלחצן לישום העברי וסע לשלום. (מקווה שזו הבעיה בכל אופן זה נשמע כך)

רון כל הכבוד

אכן כך עשיתי לאחר ששברתי את הראש חצי בוקר . רק עכשיו נכנסתי לפורום ומצאתי את התשובה . כמו שהיתה סבתא אומרת : כשהולכים בדרך הישרה פוגשים את מי שצריך ...

ron20

New member
אני תמיד דוגל ב"שבירת ראש" ../images/Emo88.gif

בכל אופן שמחתי לעזור

למעלה