מעבר של סטורן מבית 11 ל 12

um1111

New member
מעבר של סטורן מבית 11 ל 12

שלום לחברי הפורום
סטורן יעבור מבית 11 לבית 12 שלי בסוף החודש, במהלך השנתיים ששהה בבית 11 הרגשתי את ההשפעה שלו בנושאים הקשורים בבית 11, אבל האם המעבר בבית 11 משפיע גם את הנושאים הקשורים בבית 5 בגלל המולות ובתים 2 ו 8 בגלל הריבוע? (אני הרגשתי את המתיחות גם בנושאים שקשורים בבתים אלה). האם המעבר לבית 12 ישחרר את המתיחות בבתים 2,8, 5 ויעביר את הפוקוס לבתים 6 9 ו3?
תודה מראש וחג שמח
UM

בהחלט ישנה את הפוקוס לבתים 3 6 9

אבל בשנה הראשונה תרגיש בעיקר את המולות שלו עם השמש ועם מרקורי. זו אחת המולויות הדורשניות באסטרולוגיה, כיון שהיא דורשת מהאדם להתמקד בצד המעשי של החיים, ועושה זאת דרך צמצום ועימות עם פחדי המצוקה שלו, מתוך מקום דורשני וביקורתי במיוחד. סטורן מול מרקורי יכריח אותך להתמקד בתקשורת מעשית ולא בהסחות דעת כאלה ואחרות, ולמקד את המלים שלך בצד ההישגי של החיים תוך שאתה הופך את המקום המתלונן והחלש למקום עוצמתי ומחוזק. המיקום של סטורן בבית ה 12 הוא בעצם הכנה למעברו בעוד שנתיים וחצי לבית הראשון: הוא מפגיש אותך עם הפחדים שלך שעצרו אותך עד עכשיו, ומכריח אותך לפעול בדיוק בנקודות הרגישות והחלשות שלך תוך גיוס משאבים דמיון ויצירתיות מבית 12 לצרכים פרקטיים ולבניית אזור פעולה יציב כלכלית ורגשית אך במחיר של כובד ובדידות מסויימים. מן הסתם תרגיש לא מעט בודד במערכה ושהכל על כתפיך, בעיקר בנושא הפחדים, אך כאן לא יוכל איש לעזור לך מלבדך אתה, והיכולת שלך לבחור דרכי פעולה חכמות שיעזרו לך להתמודד עם בניית הבסיס הכלכלי והרגשי הזה בהצלחה לשנים הקרובות.

זה לא יהיה קל, אבל בהחלט מתגמל אם תפעל בלי פחד, ובחכמה.

Y. Welis

New member
אצלי זה ציין את המעבר משנות העשרים לשלושים

התמקצעות (עבודה ראשונה כעצמאי), לקיחת אחריות, השתלבות במסגרות (שלא חיבבתי עד אז, כי הן לא היו כאלה שהגדרתי).
&nbsp
בית 12 מפחיד למדי, אבל יש גרועים ממנו...
&nbsp
אגב כניסת צדק לקשת הביאה הרבה מתח ומועקה השנה. מקוה שהיא תוקל כשיחל הרטרו בינואר, אבל המעבר הפעם ממש לא חיובי כמו שציפיתי.
&nbsp

התכוונת כמובן למעבר יופיטר לאריה, לא לקשת..

אבל..אל תשכח שבמקביל נמצא סטורן במזל עקרב וכעת הוא רוב הזמן בזוית פעולה כזו או אחרת ליופיטר, מה שמוריד מהאפקט היופיטרי ומביא איתו בעיקר תחושות של תסכול ואכזבה. בינתיים..

Y. Welis

New member
עד דצמבר. נראה מה אז

כבד יותר מזה לא סביר שיהיה.
&nbsp
המעבר הקודם של סאטורן בקשת הכביד, אבל אילץ אותי לשנות מקומות בקצב, להכיר אנשים חדשים ולקראת הסיום להיכנס לקריירה האמיתית שלי.

um1111

New member
תודה יאיר, רוב הכוכבים אצלי

נמצאים בבתים 6 9 ו 12, כך שאני מניח שפעילות בעקבות המעבר של סטורן לא תחסר, ואולי זה יהיה טוב מבחינה מקצועית. במהלך 3 השנים האחרונות אני ללא תעסוקה מקצועית ולדעתי בגלל ההבטים של סטורן לבתים 2 ו 8 למדתי רבות על הערך שלי (בית 2) וניהול המשאבים הפינניסים שלי (בית 8). עכשיו שסטורן מסיים את ההבטים שלו עם הבתים 2 ו 8, אפשר לומר שתהליך הלימוד/ התבגרות בתחומים האלה הסתיים והוא מתפנה לעבור על הציר הקארמתי שלי בית 3 ו 9.

UM

מצוין! נראה שאת התובנות החשובות כבר יש לך..

כל שנשאר הוא להתמסר לתהליך. סטורן עובד מצוין במצב של מודעות גבוהה. בהצלחה!

למעלה