מעבר תפקיד

Lilli00

New member
מעבר תפקיד

התגייסתי לפני כחודש לתפקיד שאיני מרוצה ממנו בכלל, וגם לא רציתי אותו מהתחלה. רוב היום אני לא עושה כלום ומרגישה ממש מיותרת. אני יודעת שאני יכולה לתרום הרבה יותר לצה"ל. יש לי נתונים גבוהים מאוד ואני מעוניינת למצות את עצמי. אין לי מגבלות רפואיות. רציתי לשאול: 1. איך בתור מתנדבת אני עוברת תפקיד? האם מעבר תפקיד בין אם הוא דורש קורס יכול להיות בעייתי כרגע גם במחינת הפז"ם? 2. אשמח לשמוע המלצות לתפקיד, כרגע אני בחי"ה אז חשבתי על חוקרת מודיעין ימי.

hillator

New member
היי

1. אם את מעוניינת לעבור תפקיד את מגישה תופס 55 לתא מתנדבים דרך משקית הת"ש ביחידה בה את משרתת. 2. מניסיון ההייתי נותנת לזה עוד חודש חודש זה מעט מאוד זמן, לבטח עדיין לא נכנסת ממש לתפקיד. 3. מבחינת הפז"מ לביצוע קורס אין לי ממש מושג אבל אני יכולה לנסות לבדוק בברכה

Lilli00

New member
תפקיד

תודה על התשובות, כבר נתתי לזה חודש, ויש עוד בנות בתפקיד הזה שם וגם הן לא עושות שום דבר רוב הזמן ואפילו הן ממליצות לי לעבור. אני גם חוששת שאם אחכה עוד, הסיכוי לקבל את התפקיד שאני רוצה יהיה נמוך יותר. הבעיה שלי שאני גם לא ממש מכירה הרבה תפקידים ולא יודעת איזה תפקיד לבקש במידה וחוקרת מודיעין ימי לא יהיה אפשרי.

hillator

New member
תיכנסי לקישורים

הוספתי שם אתרים שנותנים מידע אינפורמטיבי על תפקידים. כמו כן יעזור אם תגידי לאילו תכומים את נמשכת ומגלה עניין

hillator

New member
יציאה לקורס במהלך השירות

אין הגבלה על זמן אך היחידה והחיל צריכים לרצות שתצאי, כלומר תאורטית אפשר לצאת גם חודש ימים לפני שחרור לקורס בברכה

למעלה