מעב"ר

ווינגז

New member
מעב"ר ../images/Emo202.gif../images/Emo210.gif

מה עשיתי ברכיבה יא, שיגיע יום רביעי

L O S

New member
עונה

אחרי שלא רכבתי בערך שלוש חודש אתמול שיחקנו הורסבול היה גרוע כמעט עפצתי מהסוסה אז אחרי בערך חצי שעה פרשתי ורכבתי טיפה להרגיעה אותה ואת עצמי. היום רכבתי על אחד הסוסות שרכבתי לפני ההפסקה והיה טוב סביר היא עשתה לי בעיות אבל זה כי נתתי לה אבל לא נורא משתפרים רק חבל שמחר אני חוזרת לצבא לשבועיים.

leeloosh2cute

New member
אני אני../images/Emo70.gif!| ../images/Emo6.gif

אממ שיעור דרסאז'... היה ממש נחמד! טוסטוס הייתה כ"כ רגועה שזה נס..!! עבדנו על לגילדים... בטרוט הלך נחמד בקנטר קצת פחות עד שזה הגיע לצד ימין... ואז התחילו הפריצות... היא הייתה כ"כ מושלמת היום!! מקווה מחר לאימון טוב
חח אם יהיה ונירא לי שכן
(בהליכה על מושכות ארוכות היא נשארת בפוזה של מתחת למתג או שהיא יורדת בכוונה וזה מצחיק
פסיכית
)

2STRIPE

New member
פפףףף סורי זה אני....! שכחתי להחליף שפ משתמש

לי הייתה אצלי

AnGi14

New member
שחקנו הורסבול!!../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif|פטרייה|

ואני מצטערת שאני לא כותבת הרבה בזמן האחרון פשוט אין לי כמעט זמן \= אבל אני אשתדל לכתוב יותר.. אז אתמול בשיעור רכבתי על פיפ בהתחלה עשינו חימום של 10 דקות לבד ואחר כך התאמנו על זריקות ותפיסות עם חגית לפני שהתחלנו אחד עם השני. כשכולם היו מספיק טובים ושבדקנו שהסוסים לא מפחדים מהכדור התחלנו לרכב בקבוצה והתמסרנו בהליכה. אחרי איזה 5 דקות כבר עברנו לטרוט וזה כבר היה יותר מעניין. לקראת הסוף חגית שמה לנו מין חבית פלסטיק באמצע המגרש וניסינו לקלוע לא ממש הצלחנו חח אבל אין ספק שזה היה כיף ענק

SNTQ

New member
איזה מדריכה טובה היא אה?!../images/Emo9.gif

~מקווה שאני לא מפשלת ואכן אנחנו מדברות על אותה חגית שמדריכה בבן שמן~

AnGi14

New member
את לא מפשלת בכלל!../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

היא מדריכה מדהימה ואני מאוד אוהבת אותה וכל מי שאני מכירה אצלנו חושב ככה [: ואיך את מכירה אותה? וראיתי בחתימה שלך משו על ראשון לציון...את משם??

SNTQ

New member
../images/Emo9.gif

חגית הדריכה אותי כמה שנים טובות בחוות נועם (התחלתי לרכב שם בגיל 6 אבל הזיכרון שלי בוגד בי בגיל הזה,היא התחילה להדריך אותי בסביבות גיל 12 אני מניחה). חח וכן אני ראשל"צית

AnGi14

New member
סאאאפירוששש!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

את צודקת חח

אני../images/Emo13.gif

שיעור מעולה על גולה.. הרבה טרוט ישיבה ווויש לציין שהיא אחת הסוסות הנוחות לטרוט ישיבה.
נ.ב החורף הגיע

MAYA 4827

New member
אני כל כך שמחהה!! הולך לנו כלכך טובב

לואיסס כזה חמודיי, באמת אני עודה עליו פנסיון רק מתחילת החודש, אבל אני מרגישה כאילו זה כבר שנהה!!! חח הוא פשוט תותח בקפיצות.. עברנו לקפוץ עם הקבוצה הכי טובה שחצי מישם מדריכיםם... אז קופצים גבווה תותיים!!! זה כזה כיף:] משתדלת לעבוד הרבה על שולדר אין ולגילדים, כי זה מה שהמאמן אמר.. אבל תמיד כשאני רוכבת לבד אין לי כוח יותר מידי:]

למעלה