מעגלים

• פותח הנושא morrr
  • פורסם בתאריך

morrr

New member
מעגלים

ענת תאומרי לי בבקשה כמובן בהקשר לנמרולוגיה האם יש מעגים בחיים שלנו שניתנים לנו כמו מספרים זהים שמות זהים או שאנו נאחזים בדברים הלללו וממש לא קיים מעגלים מהסוג הזה בהקשר לנמורולוגיה? תודה ושבוע טוב

עינת

New member
מעגלי חיים

מור אכן בחיינו יש מעגלי חיים אשר כל מעגל אורך 9 שנים.בנומרולוגיה נהוג לכנותם פסגות. הפסגות מהוות את מפת הדרך האישית ומצביעות על המאמצים שיש להשקיע בתקופות החיים והתכונות שיש לפתח. הפסגות קשורות במאורעות שחלו ויחולו במהלך חיינו,פעולתן בלתי נמנעת ואי אפשר להתעלם מהן. יחד עם זאת אני כנומרולוגית משתדלת לא לספר ללקוח מה הפסגות שלו כיוון שעליו לעבור אותן בעצמו ולהתמודד איתן בעזרת האתגרים המוצבים לו בחיים. זהו כלי עבורי כנומרולוגית לניתוח האדם שמולי וליעוץ ע"פ מפת הדרך.(כך למשל אני יודעת מתי אדם נישא או לחילופין התגרש,תפס תאוצה בקריירה או אולי התפתח רוחנית וכ"ו) אהבתי את שאלתך אור שפע ואהבה עינת אהבתי את שאלתך.

morrr

New member
פסגות

ראשית צהרים טובים ותודה. היה לי וויכוח נחמד אם אחד ממנהלי הפורומים כאן בהקשר למעגלי חיים למרות שזה גם פורום במידת מה מיסטי בכל מקרה הוא טוען שיש כמובן מעגלי חיים אבל אנו בוחרים אותם אפילו אם הם באים מהתת מודע שלנו. אנחנו מחפשים סימנים כדי לחזק את האמונה אהבה וכו. אני לא מסכימה איתו כי כל חיי חשתי במעגלים של חיי אבל היום בהקשר לאדם אהוב עלי הוא במעגל חיי כבר 23 שנים עוד כשהיה ילד והרבה לפני שהכרתי אותו ומה שהכי מוזר פיזית הוא לא איתי אבל איין כמעט יום שלא נוספים לתוך המעגל שלי ושלו דברים מדהימים אם במספרים ואם בשמות אפילו המזלות אחד ליד השני השמות במקלדת באים אחד ליד השני ואני לא מחפשת סימנים זה כל הזמן מגיע כך שאולי מה שאני קוראת מעגל חיים ואת זה לא בדיוק אותו דבר ואולי כן בכל מקרה מאד שמחתי לקרוא את תשובתך את ממש עשית לי טוב.

עינת

New member
היי מור ../images/Emo24.gif

יש משהו בדבריו ברובד מסויים,אך כיוון שהנומרולוגיה עוסקת במה שבאנו איתו לעולם הרי שהיא מדברת על מהות. נראה לי שהמעגלים אליהם את מתכוונת אינם שייכים לא לנומרולוגיה ולא לתת מודע אלה למקום אחר לחלוטין,לאשכול הנשמות איתם אנו משלימים קרמה... המלצתי צאי ללמוד ולפתח את המודעות כך תביני יותר את המעגלים עליהם את מדברת.
שפע ו
עינת

תודה תודה תודה

זאת מור פשוט מאוהבת ורוצה לשתף את כולם . בכל מקרה קראתי בעיון מה כתבת והחלטתי ללכת ללמוד קבלה זה מאד קרוב ללבי חן חן יום טוב וקסום

למעלה