מעגלי אמהות בתל אביב

רונלי35

New member
מעגלי אמהות בתל אביב

שלום לכולם אני נמצאת עם הבן שלי שהוא בן שנה ו 3 בבית ואני מרגישה שהעצמי שלי נשכם אני כעוסה ובוכה הרבה.אני משחררת כעס בעיקר על בעלי ועל הבן שלו(הוא גרוש)אני מרגישה חוסר יציבות וזה נורא.אם מישהי יכולה להמליץ לי על תמיכה לאמהות או מעגלי אמהות אני אשמח תודה ושבת שלום

../images/Emo24.gifמיד מחפשת לך.

האם תרצי בקבוצה?
או לבדך?

מעגלי האמהות שאני מנחה בתל אביב

רונלי שלום, קודם כל, קבלי
גדול. אני עם ילדה בת שנה ושמונה בבית ויודעת עד כמה הבחירה הזו לא פשוטה לפעמים. המעגלים שאני מנחה בתל אביב מיועדים לאמהות ותינוקות עד גיל שנה. עם זאת, שוקלת לפתוח מעגלים בערב לאמהות לפעוטות. אשמח אם תשלחי לי את הפרטים שלך במסר, ואעדכן אותך במידה ואפתח אחד כזה בקרוב. בינתיים, ממליצה לך לחשוב ולהתבונן בדברים שעושים לך טוב, זה יכול להיות מאמבטיה טובה, ועד איזשהו תחביב שזנחת, ועד איזושהי עבודה מספר שעות בשבוע. חשבי מה עושה לך טוב, ופעלי להגשים זאת. להמשיך בצורה כזו, זה בהחלט לא תורם לך וגם לא לבני משפחתך. נשמע שאת חייבת להתאוורר איכשהו. נסי לפרגן לעצמך את הזמן הזה, גם אם זה גורר תשלום למטפלת מספר שעות בשבוע. אשמח לשוחח גם בטלפון, בטי

אשמח לעזור

מוזמנת בנתיים להכינס לאתר שלי, להירשם ולקבל בחינם המון מידע יש גם מעגלי אימהות של בטי גורן בת"א אבל אני לא יודעת אם זה לילדים בגיל הזה. ניסית בדיאדה? יש להם גן עם אמא מומלץ.

רונלי35

New member
המון תודה

הי יעל קראתי את תשובתך ובהחלט יש פתרון לכל דבר-נכנסתי לאתר שלך והשארתי פרטים רק שלא ברור לי אם זה נשלח.פשוט רשמתי את פרטיי.הייתי מאד שמחה להרשם לקבוצה תודה .

למעלה