מעגל אידיאני ככלי להתפתחות

מעגל אידיאני ככלי להתפתחות../images/Emo28.gif

אתמול הייתי אמורה להיות בסדנה מעגל אידיאני ככלי להתפתחות, זה זמן מה שאני מתכתבת מדברת בטלפון עם המנחה,בסוף למרות שהיו צריכים להגיע עוד אנשים זה הפך לשעור יחיד, אני והיא לבד. הזדמנות מיוחדת במינה היקום סדר לנו פגישה נפלאה שבה למדתי המון על עצמי וחיות הטוטם שלי. ממש קסם של ערב ותודה לאלה בברכת סוף שבוע קסום לכולם ליידיסנו

לומדים ../images/Emo63.gif

לLBOY2 שלום בקשר לשאלתך, לומדים הרבה דברים כמו איך לשאול שאלות ולקבל תשובות,להשתמש בחיות הטוטם שלך בתבונה,במידה מסוימת גם מי אתה, מה היכולות שלך למשל אני למדתי איך להיות יותר סבלנית לתהליכים שאני עוברת,להיות יותר מודעת לעצמי ולמסרים שאני מקבלת דרך החיות שאני פוגשת להעמקה בנושא אני מצרפת[בתוקה שסוףסוף למדתי להעביר קישורים נכון] את הלינק לאתר בנושא,מאחלת לילה וסוף שבוע קסום ליידיסנו

יותר סבלנית זה אומר../images/Emo42.gif

לי זה אומר להיות יותר סבלנית לתהליכים שאני עוברת לפעמים אין לי סבלנות ואני רוצה שדברים יזוזו יותר מהר מכפי שצרכיך להיות. זה גם אומר להיות יותר קשובה לעצמי כי לאחרים יש לי הרבה סבלנות. סוף שבוע קסום לכולם ליידסנו

רגע,שניה...אל תלכי כל כך מהר...

את אומרת "ואני רוצה שדברים יזוזו יותר מהר מכפי שצרכיך להיות"... איפה זה כתוב מה צריך להיות? מהו קנה המידה שלך לסבלנות? מי סבלני בעינייך? למי/מה את משווה את עצמך כשאת חושבת שאת לא סבלנית?

זה לא ענין של השוואה

זה לא ענין של השוואה זה ענין של מקצבים של דברים שמתרחשים אצלי זה בעקר כלפי עצמי בעקר, דוגמה שעולה לי כרגע זה בתחום הבישול ישנם מאכלים שצרכים את הזמן שלהם כדי להתבשל גם לתהליכים פנימיים יש מקצב וזמן עד שיבשילו יתממשו בחיים ולי לא היתה סבלנות אליהם זה היה נראה לי המון זמן לחכות. כמו ילד שיודע שרק מחר יקבל מתנה ורוצה שהזמן יעבור מהר ונדמה לו שהזמן איטי מידי. אני מקווה שהבהרתי את עצמי אשמח לענות עם יש צורך בהבהרות הכוונה שלי היא לא כלפי חוץ כמו לאנשים אלא לדברים פנימה עם עצמי ליידיסנו

או קיי, האם יהיה נכון להגיד

שאין בעיה עם מה שקורה לך אלא עם ההתיחסות שלך למה שקורה? אין לך סבלנות או שאת חושבת שאין לך סבלנות... אני רוצה להבין את כוונתך טוב יותר, נניח שניקח את מרשם המרק כדוגמא... אם נניח תקחי מרשם ממשהי/ו שבישל/ה מרק נ ה ד ר שטעמת ממנו ותכיני אות בדיוק לפי ההוראות שניתנו לך, האם יצא בדיוק אותו מרק? ואם שלך יתבשל פחות או יותר זמן, זה הופך אותו לפחות "טוב", או פחות טעים? הרי כשאת אומרת שאין לך סבלנות, זה בא מהשוואה. שאם לא כן, כיצד את יודעת שאין לך סבלנות? יחסית למה? איך תדעי מה זה קר אם לא הרגשת את החם?

בודאי שזשזה קשור להתיחסות../images/Emo140.gif

התיחסות זו גם דרך לאמוד סבלנות אבל הכונה שלי היא ושום עולה דבר ממזוןלמשמל שאופים לחם או בצק שמרים צריכים לתת לבצק לתפוח וזהו שלב שחייבים לעשות אותו אחרת הלחם או העוגה לא תצליח אצלי היתה בעיה של חוסר סבלנות של השלב הזה בתוך חלק מהתהליכים שעברתי בחיים חוסר הסבלנות הזה גרם הרבה פעמים לתחושה של תקיעות החמצה בחיים לא הייתי מודעת כל כך לזמן שתהליכים צריכים לקחת רציתי שהכל ילך מהר גם גרם לרגשי אשמה בכל מיני תחומים בחיים, המפגש שהיה לי ביום רביעי נתן לי תובנות חדשות לקצב ולשמן שדברים קורים לי בחיים וכמובן זה הגביר את הסבלנות שלי אל עצמי משום מה יש לי תחושה שאת מבלבלת בין סבלנות לסובלנות שזה דברים שונים לילה קסום שיהי לך ליידיסנו

התיחסות אינה דרך לאמוד סבלנות...

אני מציעה, ליידי, שתבחרי נושא שעליו את רוצה לדבר ונדבר עליו. רק עליו, בלי לסטות שלום כיוון. אתן לך עיצה קטנה ומועילה, הרבה מילים מסיטות מהדרך. ככל שיש פחות מילים, כך הדברים ברורים יותר. שבת שלום

למעלה