מעגל אמהות

מיכל 671

New member
מעגל אמהות

בוקר , מאז הצרפותי לפורום הזה נחשפתי ל"מעגל אמהות" מה זה בדיוק? אשמח להסבר שיהיה יום קסום לכולם

../images/Emo95.gifמעגל אמהות ו../images/Emo38.gifקישורי אמהות

מעגל אמהות- מפגש בין אמהות, עם או ללא הנחייה מקצועית. אמהות שרק ילדו, אמהות לפעוטות, אמהות עם או בלי הילדים עם אפשרות למפגש חברתי, תמיכה רגשית ופיזית, פעילויות שונות כמו יוגה לתינוקות, עיסוי לתינוקות וכיו"ב. יש כאן בפורום "קישורי אמהות" מספר נשים שזהו עיסוקן והתמחותן. את יכולה לשאול בכותרת על מעגל אמהות בישוב X וייפנו אותך או יפנו אליך.
קישורי אמהות- נשים (חלקן לפני אמהות, חלקן אמהות, חלקן כבר סבתות...)שעצמאיות מאוגדות באירגון "קישורי אמהות". יש לנו "מעגלים עסקיים" בהנחייה מסודרת על פי אזורים גיאוגרפיים. נטוורקינג יחד עם תמיכה ולמידה. מוזמנת לבקר אותנו באתר או בדף הפייסבוק שלנו

infimum

New member
../images/Emo207.gif מעגל אמהות במודיעין

שלום לכולן אמנם נכנסתי רק בשביל "להקליק" אבל אני מנצלת את הפורום כדי לשאול שאלה אנחנו שתי חברות עם ילדים בני שנה וחודש , מנסות ליצור / להצטרף לקבוצה על מנת שלילדים ( ולאמהות ) יהיה חוג חברים בני אותו הגיל. האם מישהי יודעת ? רוצה להצטרף ? אשמח לתגובות במסר, תודה

ענתלה11

New member
בפורום מודיעין בתפוז

יש מישהי מקסימה בשם רחלי שמקימה קבוצה שכזאת. השתתפתי בעבר בקבוצה כזאת שרחלי ארגנה כשילדה את ביתה הראשונה והיה כיף.

infimum

New member
תודה על ההמלצה

אני פעילה גם בפורום מודיעין , אנחנו רוצות קבוצה קטנה וביתית יותר... ושוב , תודה ( ניפגש בפורום מודיעין. )

מחפשת מעגל אימהות ברחובות

אחה"צ או בערבים עם או ללא ילדים. אשמח לפניה המסר ים. תודה

rayshlomi

New member
את מוזמנת להגיע למפגשים במושב גנות

זה צמוד לצומת בית דגן (ממש בתחילת כביש 4). המפגשים הם בכל יום שלישי, החל מ 09:30 בבוקר. כולל ארוחת בוקר קלה. פרטים נוספים בחתימה שלי למטה. אשמח לראותך, רעות.

מפגשי אמהות בירושלים

אמהות יקרות, ביום שני הקרוב ובכל יום שני ייערך מפגש אמהות ותינוקות (לידה ועד שנה וחצי). המפגשים מתקיימים ב"מרכז פריד" שברחוב ארנון בנחלאות בשעות 10:00 עד 12:00. המפגשים ללא תשלום ביוזמת פרוייקט "אם לאם" של האוניברסיטה העברית (חפשו אותנו בגוגל ובפייסבוק). מפגשים אלו נערכים כבר מספר שנים ואמהות רבות נהנות מזמן איכות של שיחה וביחד עם אמהות אחרות ועוד תינוקות. להתראות! לפרטים: נעמי 054-5665158 נועם 0524-4525074

למעלה