מעגל אמצע, מיכל גולדשטיין - חבל שלא הגעתן

מעגל אמצע, מיכל גולדשטיין - חבל שלא הגעתן ../images/Emo8.gif

הי לכולן, אתמול נפגש מעגל האמצע של קישורי אימהות. מיכל גולדשטיין - "מילים כדורבנות" העבירה לנו הרצאה מצויינת. הרבה רעיונות ודוגמאות שנתנו כיווני חשיבה לכולנו. תודה רבה למיכל. אכן, מילים כדורבנות וכמובן, תודה לכל מי שהגיעו.
רוית

תודה רבה רוית ../images/Emo9.gif

ותודה לכל מי שבאה על ההקשבה ועל השאלות. מקווה מאוד שנתרמתן ולהתראות במעגלים הבאים.

shirlykl19

New member
מיכל יקרה - תודה !

מיכל, הצלחת בזמן כל כך קצר ללמד אותי כל כך הרבה, למרות ההתרגשות שלך ולמרות העייפות הגדולה שלי ! כל הכבוד !! ישנם דברים שאמרת והסברת שהם מאוד חשובים לעסק ולראייה פרסומית נכונה. אין ספק ש"חיים ומוות ביד הלשון" - מילים הנן כוח גדול. תודה, שנתת לי מהידע שלך כולל דף סיכום נפלא, שעזר לי לחזור על הדברים. יישר כוח !! שירלי

תודה רבה שירלי

המשוב שלך מחזק ונעים. שמחה מאוד שתרמתי לך ובכלל - היה נעים להיפגש שנית ואני בטוחה שעוד נעשה את זה רבות. המשך שבוע נעים, מיכל

היה חשוב ביותר ומעניין

לפני ההרצאה,לא תארתי לעצמי לרגע שיש "כללים" לכתיבה שיווקית. כתבתי עד היום לפי איך שראיתי לנכון. זה היה ממש חשוב ומלמד. ואני מרגישה שיש עוד הרבה מה ללמוד. תודה,זה פתח לי פתח לעולם שלא ידעתי שקיים והוא חשוב כ"כ. נפגש... הדר פיצקולי-מנשאים ועיצובים לאמהות ופיצפונים

תודה רבה הדר

שמחתי מאוד להכיר אותך ואת המוצרים המקסימים שלך. תודה על המילים שלך - גם הן חשובות ומלמדות עבורי מאוד. שיהיה לך הרבה בהצלחה וניפגש במעגלים. מיכל

תודה מיכל

מיכל המון תודה, גם אני למדתי הרבה, נתת הרבה טיפים (אה... סליחה, עצות
) מצוינים, שכבר מיהרתי ליישם. שרון

תודה רבה שרון

קודם כל היה מאוד נעים להכיר והמון תודה על הפידבק. העובדה שכבר מיהרת ליישם מאוד משמחת ומרגשת אותי. המון הצלחה, מיכל

גם אני

מיהרתי ליישם...רק שמאז כל פוסט שאני רושמת בדף העיסקי לוקח לי כ"כ הרבה זמן ותכנונים לפני..:)

מיכלי יקרה, מפגש מעגל אמצע

מיכלי יקרה, צר לי שנמנע ממני להגיע להרצאתך במעגל אמצע. אשמח שתבואי אלינו למעגל ותרצי גם אצלנו. אך לפחות אני אעזר כעת בשרותייך לאתר שלי החדש. בחרתי כבר תבנית וכעת מתקדמים לשלב הבא. כך שמילותייך יהווה השפעה כדורבנות למאות גולשים שיבקרו באתר שלי קבלי חיבוק חם ממני
שלך בברכה, מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

תודה מירי

אשמח מאוד לבוא ולהרצות אצלכן. שמחה לשמוע שהאתר החדש שלך מתקדם ומחכה מאוד מאוד לעבודה משותפת איתך. מיכל

למעלה