מעגל החטא

in stigmata

New member
מעגל החטא

עזרה דחופה אך יוצאים ממעגל החטא הזה, כל מקום, מחשבה ומה שאני עושה לא משנה השטן עורב שם, התפילות אולי מרחיקות את הרוע ואז זה שב בצורה אחרת. כך זה מהפעם הראשונה שאני כמאמין זאת הסיבה שאני לא בקהילה או סביב קבוצה של מאמינים כי זה לא מגיע לי כרגע, רוצה אבל מרגיש שהעביר את החטא הזה חטא זה דבר כללי ולא משנה איזה כי כל חטא צריך להתגבר.
צום, סיגוף, נזירות הכול ניסית (הנזירות זה רק ניתוק המטכנולוגיה, והסביבה או המחשבות נהיו הבעיה) אמרו לי שהכניעה לחטא זה לא שער לגהינום אלה צעד נוסף לאמת, כלומר גם שאתה בחטא אתה יכול ורצוי לשמור על דברי ישוע (הדרשה על ההר), זה נכון או לא?

מה אתה רוצה יותר לדעת ?

אתה רוצה לדעת יותר על קהילה? או אתה רוצה לדעת עם זה בסדר לחיות עם חטא? וכן, חטאים אפשר להפסיק לחטוא בצורה הבאה. אם כל יום ויום תלמד מהכתובים ולא משנה כרגע אם תלמד תנ"ך או ברית חדשה. אבל, אם תלמד כל יום אני מבטיח לך נאמנה שתפסיק או יותר נכון לומר שלא יהיה לך יותר חשק להמשיך לעשות חטאים נגד אלוהים. אבל, אתה חייב להתחייב בעיקר לעצמך שאתה תלמד כל יום . אבל לא למשך כמה דקות ותגיד אח"כ לעצמך די , נמאס לי כבר ללמוד. לא, אתה תיהיה חייב ללמוד כל יום לפחות שעה. לא חובה ברציפות אבל שיהיה שעה כל יום. אני למשל עשיתי המון חטאים וממתי שרועה הקהילה שלי אמר לי שאני צריך להתחיל ללמוד כל יום ויום בלי להפסיק אז הוא באמת אמר לי שאני כבר יפסיק לבד לחשוב מחשבות ולעשות חטאים נגד אלוהים. בהצלחה לך אחי היקר בשם ישוע המשיח אמן אומן

lion 7

New member
ישוע אך ורק , זה מי שניצח את הרוע

תבקש אותו , הוא לידך תמיד , אמר בואו אלי עם המשא הכבד ואני אעזור לכם , אתה יכול לחזור על תפילה מאולתרת מפיך , אין שום הצדקה לענין להשאר בחטא , הרי כתוב האם נשאר בחטא בכדי שנקבל עוד חסד , לא בודאי שלא , כתוב אם שיחרר אותכם הבן אז בודאי אתם תהיו משוחררים (מכיבולי השטן) ,אין כוח לשטן על נבחרי הבן ישוע המשיח .הנה תפילה מאולתרת לדוגמא : אבי שבשמים אני בא אליך בשם הבן ישוע המשיח בכדי שתציל אותי משעבוד האויב השטן. בשם ישוע אני מאמין שאתה יכול אבי שבשמים ,אמרת אדוני כי באמונה קטנה אנו יכולים להזיז הרים בשם ישוע אמן

נושא חשוב ביותר

מחטאי עבר אפשר ללמוד המון אבל חלילה אסור להכשיר חטאי עתיד אני מאוד ממליץ לך על האתר הבא של דרק פרינס על פעולות השטן ואיך לנצח אותו עם כלי נשק רוחניים שיש לך וכו' http://www.dpi.co.il/podcast.html אלו קבצי אודיו להורדה, ממש מעולים ןתתעודד כולנו באותה סירה בתור מאמינים השטן צמא לנו

1ysrat

New member
אהבה ישוע זאות הדרך

ותכיר בחטא שלך בקש סליחה דרך הוידוי זה דרך למצאו את הדרך הטובה וידוי זה האשמה עצמית על חטאינו בפני הכומר באישור הבישוף לקראת הוידוי עלינו לבצע ארבע דברים: 1.לשאת תפילה נלהבת לאלוהים לחסד על וידוי טוב. 2.לעשות חשבון נפש מדויק (לבדוק היטב את המצפון שלנו) 3. להקדיש זמן ולדאוג לחרטה. 4. להחליט באופן איתן, בעזרת אלוהים, לא לחזור לחטאים, לנטוש דרך החטאים ולהתחיל דרך חדשה בעתיד

הווידוי הוא קודם כל בפני אלהים

הווידוי הוא הסכמה עם מה שאלהים אומר עליך. זאת לא האשמה עצמית, אין להאשמה עצמית מקום באמונה המשיחית. האשמה היא מהשטן. יש להכיר את החטא שבנו ולהתייחס אליו במלוא החומרה, אך לא להאשים את עצמנו אלא לקבל את סליחת החטאים והכפרה המושלמת של ישוע המשיח. הוא שילם את המחיר על חטאינו ושחרר אותנו מהאשמה. רוח הקודש מוכיח אותנו על החטא ולא מאשים. ההבדל הוא שבתוכחה יש גם פתח לחזרה בתשובה, בהאשמה אין.

in stigmata

New member
תודה לכולכם

אמן אומר לכם וברכה הנתן ללבבכם: אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמַיִם, יִתְקַדֵּשׁ שִׁמְךָ, תָּבוֹא מַלְכוּתְךָ, יֵעָשֶׂה רְצוֹנְךָ כְּבַשָּׁמַיִם, כֵּן בָּאָרֶץ. אֶת לֶחֶם חֻקֵּנוּ תֵּן לָנוּ הַיּוֹם וּסְלַח לָנוּ עַל חֲטָאֵינוּ כְּפִי שֶׁסּוֹלְחִים גַּם אֲנַחְנוּ לַחוֹטְאִים לָנוּ וְאַל תְּבִיאֵנוּ לִידֵי נִסָּיוֹן, כִּי אִם חַלְּצֵנוּ מִן הָרָע. כִּי לְךָ הַמַּמְלָכָה, הַגְּבוּרָה וְהַתִּפְאֶרֶת לְעוֹלְמֵי עוֹלָמִים. ותן לי את הכוח לגבור על השטן שלא ירד לתאום החטא

דם

ישוע שילם מחיר כבד, הוא מת עבור חטאיך. הוא לקח את כל חטאיך על עצמו, וכשהוא היה על הצלב הוא חשב עליך באופן אישי. זה חסד, הישועה של האדון ישוע היא חסד, כלומר הוא נותן לך ולי סליחת חטאים בחינם לא כי מגיע לנו, אלא בגלל אהבתו הקדושה והטהורה אליינו. הן בחסד נושענו ע"י אמונה. אנחנו לא נושעים ע"י מעשינו, אין סיגוף בעולם אין תפילה שנאמר אותה, אין נזירות ואין שום מעשה שאנחנו יכולים לעשות בכדי להשתחרר מהחטא שלנו. הדבר היחיד שיכול לשחרר אותנו מהחטא, הוא הדם של ישוע המשיח. רק הדם של ישוע משחרר אותנו מהחטא, רק בדם של ישוע יש לנו סליחת חטאים, כפרה ופדות, רק בדם של ישוע אנחנו יכולים להתקרב אל כס החסד לבקש רחמים ולהכנס אל קודש הקודשים. כניעה לחטא זה צעד החוצה ממלכות השמים. ואתה לא עושה שום צעד לכיוון האמת כשאתה נכנע לחטא. כשאתה חוזר בתשובה על חטא שחטאת אז אתה עושה צעד באמונה אל האמת אל מלכות השמים אל ישוע המשיח. רק ע"י אמונה ניתן להיות רצוי לאלהים. לאף אחד לא מגיע להיות בסביבה של מאמינים או בקהילה, ובטח שזה לא מגיע לאף אחד להכנס למלכות השמים. אף אחד לא ראוי. אם רק מי שנחשב לראוי יכול להיות בקהילה, אז לא היו קהילות. כולם כולם חוטאים. אין צדיק אין גם אחד. אך יש צדיק אחד, אלהים והוא ירד למטה נהיה כמונו בני האדם ולבש בשר. רק הוא המשיח, הוא היחיד שהוא צדיק וראוי, והוא היחיד שלא הגיע לו למות, כיוון שלא היה בו חטא, ושכר החטא הוא מוות. הוא מת בכדי לקחת את חטאינו. ההתרכזות בו בישוע המשיח, ובמעשה הנעלה על כל מעשה שהוא עשה על הצלב. האמונה בו ובכפרה שלו משחררת אותנו מהחטא ומטהרת אותנו מכל עוולה. אנחנו זקוקים אחד לשני, אנחנו חייבים להיות בקשר אחד עם השני, אנחנו לא יכולים ללכת בדרך הזאת לבד, הדרך של ישוע המשיח היא לא דרך של לבד, היא דרך של יחד, רק כשאתה ביחד עם עוד אדם אתה יכול לקיים את מצוות האהבה, אם אתה לבד, אתה יכול לאהוב רק את עצמך ואיך תקיים את מצוות ואהבת לרעך? חזרה בתשובה לישוע המשיח ע"י התוודות על החטא שחטאת(כל חטא), המשמעות היא שאתה מסכים עם אלהים ומבטא במילים את מה שהוא אומר עליך. לאחר שאתה מתוודה על החטא, חשוב להודות לישוע על הצלב, על סבלו, השפלתו, מותו, תקומתו ועלייתו לימין האלהים. ישוע סבל בגלל הכאב שלנו, הוא הושפל בגלל המקום הנמוך שאליו נפלנו, הוא מת בגלל החטא שלנו, הוא קם לתחייה בגלל שאנחנו הוצדקנו במותו, והוא עלה לימינו של האלהים, בכדי לתת לנו את המתנה הגדולה מכל, רוח הקודש. מזמור חזרה בתשובה: תהילים נ"א. מזמור ברכה לאלהים : תהילים ק"ג.

אל הרומים ח': 31-39

אִם כֵּן מַה נֹּאמַר עַל הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה? אִם אֱלֹהִים אִתָּנוּ, מִי יַעֲמֹד נֶגְדֵּנוּ? הוּא אֲשֶׁר לֹא חָשַׂךְ אֶת בְּנוֹ שֶׁלּוֹ, אֶלָּא מָסַר אוֹתוֹ בְּעַד כֻּלָּנוּ, הַאִם לֹא יַעֲנִיק לָנוּ אִתּוֹ אֶת הַכֹּל? מִי יִטְעַן נֶגֶד בְּחִירֵי אֱלֹהִים? הֲרֵי אֱלֹהִים הוּא הַמַּצְדִּיק! מִי הַמַּרְשִׁיעַ? הַאִם הַמָּשִׁיחַ יֵשׁוּעַ אֲשֶׁר מֵת, וְלֹא זוֹ בִּלְבַד כִּי אִם קָם לִתְחִיָּה, וְהוּא נִמְצָא לִימִין אֱלֹהִים וּמַפְגִּיעַ בַּעֲדֵנוּ? מִי יַפְרִידֵנוּ מֵאַהֲבַת הַמָּשִׁיחַ? הַאִם צָרָה אוֹ מְצוּקָה, רְדִיפוֹת אוֹ רָעָב, הַאִם עֵירֹם אוֹ סַכָּנָה אוֹ חֶרֶב? כַּכָּתוּב: "כִּי-עָלֶיךָ הֹרַגְנוּ כָל-הַיּוֹם, נֶחְשַׁבְנוּ כְּצֹאן טִבְחָה." בְּרַם בְּכָל אֵלֶּה, בְּעֶזְרַת הָאוֹהֵב אוֹתָנוּ, אֲנַחְנוּ יוֹתֵר מִמְּנַצְּחִים. וַאֲנִי בָּטוּחַ כִּי לֹא הַמָּוֶת וְלֹא הַחַיִּים, לֹא מַלְאָכִים וְלֹא שַׁלִּיטִים, לֹא דְּבָרִים שֶׁבַּהֹוֶה וְלֹא דְּבָרִים שֶׁעֲתִידִים לָבוֹא, לֹא כֹּחוֹת, לֹא גְּבָהִים וְלֹא מַעֲמַקִּים וְלֹא שׁוּם יְצוּר אַחֵר לֹא יוּכְלוּ לְהַפְרִידֵנוּ מֵאַהֲבַת אֱלֹהִים שֶׁבַּמָּשִׁיחַ יֵשׁוּעַ אֲדוֹנֵנוּ.

למעלה