מעגל הקסמים שלי...

mememe23

New member
מעגל הקסמים שלי... ../images/Emo35.gif

זהו, חזרתי לנקודת ההתחלה... כנראה שהיא מגיעה פעם בכמה חודשים. האמת היא שיכולתי לקחת משהו שכתבתי לפני חודשיים בערך, לעשות Copyו Paste ולסגור עניין... אבל בא לי להתחיל מחדש... או אולי סתם לכתוב את הכל שוב... אולי אם אני אתחיל מחדש אני אחזור להיות מי שהייתי אז, סופסוף אני אוציא את הכל ואני באמת אמשיך מכאן ולא אחזור לנקודה הזו יותר.התחלה נקייה וחדשה
אולי אני אסגור מעגל במקום לרדוף אחרי הזנב שלי כל הזמן... שוב ושוב, אחרי כל התחלה, אחרי כל סוף... מישהו קרא לחיים שלנו "מרוץ העכברים"... הוא מדבר על חיי היומיום - עבודה,בית,כסף...אני מדברת אהבה... אבל מרגישה אותו דבר... קמה בבוקר, או יותר נכון אחה"צ... לומדת עד שהריכוז נגמר (משהו כמו 20 דקות) מכינה לי קפה שמתקרר כי אני לא באמת שותה קפה...ועוד קצת ללמוד,ואז טלפון,אימיילים,מסנג'ר...ועם כל זה אני מנסה שוב ללמוד... אז המשכתי לקרוא, ודווקא הולך יפה.. ואז ציפצוף של הודעה באייסיקיו... מישהו שאני לא מכירה. טוב בטח סתם מישהו שמחפש איזו שיחת סקס או משהו בסגנון. אבל אולי לא.. ?? ואם לא אז אולי הוא, ממש במקרה, אפילו נורמלי ?... אז בגלל שאני מפחדת שכשהבחור יגיע הוא יגיע בדרכים לא קונבנציונאליות, ואני עלולה לפספס אותו, אני לא נותנת לאף הודעה לחמוק מעיני.קוראת אותן אחת אחת, זה הרבה יותר חשוב מאיזה מבחן באוניברסיטה, מה כבר יצא מהתואר אם אין לי אהבה
אולי הוא האחד... והרי ברור לי שלא... אבל חייבים לבדוק לפני... ומי בכלל זוכר שאני אמורה ללמוד למבחן ענק עכשיו ?... איך אפשר להתרכז אחרי שבדקתי את כל ההודעות, והנסיך לא הסתתר תחת אף כינוי... ורובם אפילו התבלבלו בין סוציולוגיה לפסיכולוגיה... וכתבו עם שגיאות... תוך שלוש שורות הם נמחקים אצלי... ככה עוברים להם בינתיים הימים, או אולי בעצם רק השעות "הקטנות של הלילה"... איזה קטנות... אין כמו הלילה רק הייתי מעדיפה להעביר אותו בצורה אחרת... תודו שקצת שיחרור קיטור לא מזיק לאף אחד...
חוצמזה... החיים פשוט מעווולים !!!! לא הייתי מוותרת לרגע !!

למעלה