מעגל לאימהות אחרי לידה

limorgrif

New member
מעגל לאימהות אחרי לידה

שלום לכולן, אני חדשה פה. שמי לימור גריף - עיתונאית במקצועי, כותבת תוכן שיווקי וכל תוכן באשר הוא. לאחרונה התחלתי בזכות ניסיוני העשיר בחמשת השנים האחרונות ככותבת בתחום - להנחות מעגלי נשים. כמובן לאחר לימודי מדיטציה, הנחיה ודימיון מודרך. לקראת תחילת יולי ייפתח מעגל אימהות אחרי לידה - עבור נשים שנמצאות עד שלושה חודשים אחרי לידה בכפר יונה, בשעות הבוקר. המעגל ייערך כחמישה מפגשים, המפגש הראשוני הוא מפגש היכרות ללא עלות. העבודה כאמור פועלת בכלים מיוחדים של דימיון מודרך, הקשבה הדדית, ללא ביקורתיות, חלילה - שיפוטיות, מיקוד נושאים ספציפיים ועבודה עם קלפים טיפוליים (למי שבקטע - הקלפים האינדיאנים). אשמח לשמוע מכן ולקבל תגובות במייל או בנייד המשך יום קסום לימור גריף 054-5713651 [email protected]

rayshlomi

New member
בהצלחה לימור. יש בבלוג שלי רשימת מפגשי אמהות

ברחבי הארץ, אם תרצי להצטרף רק תגידי. http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=rayshlomi מעניין אותי מדוע המעגל הוא רק עבור נשים עד 3 חד' אחרי לידה? אני מבינה את הצורך במעגל בתק' קשה זו אבל יש נשים בחופשת לידה גם חצי שנה אחרי.

limorgrif

New member
תודה כבר נרשמתי למעגל בשבוע הבא בתל אביב

ולשאלתך, המעגל מתאים לאימהות עד שלושה חודשים אחרי לידה כי הסדנה מתאימה לתקופה זו בשני המפגשים הראשונים, אחר כך היא צומחת יחד עם קצב האימהות, כאשר המעגל מסתיים, כולן כבר כחצי שנה אחרי לידה.... וחוץ מזה - שאימהות כחצי שנה לאחר לידה חוזרות במהירות האור אל השגרה ולצערי, לא נותר להן זמן. זהו באמת זמן ייחודי לאיכות, זמן להגדרת ציפיות, להתמודדות עם הסביבה התומכת והמבקרת, ובעיקר לזכור שאמא טובה היא אמא שטוב לה. תודה על התייחסותך. לימור

למעלה