מעגל מתופפים - התלבטויות

*שיר

New member
מעגל מתופפים - התלבטויות ../images/Emo5.gif

אתמול נפגשנו עם "אפריקנאש" שעושים מעגל מתופפים. לשנינו היו זכרונות מהעבר מאירועים בהם היינו והיו מעגלי מתופפים וזה היה נורא כיף והיה נראה לנו שזה מתאים ליום ששי בצהריים. באנו אליהם, והם הראו לנו סרט וידאו די גרוע של הדברים שהם עוןשים (כניסה לחופה, אחרי החופה וכדומה). הוידאו ממש הוציא לנו את החשק מכל העניין. ועכשיו אנחנו בהתלבטות קשה: מצד אחד, יש לנו זכרונות טובים, מצד שני, אנחנו כבר לא בטוחים שכל העניין מתאים. התלבטנו יחד עם ה- DJ והוא לא עזר לנו בהרבה
הוא אמר שבחינתו זה אחלה ואין שום בעייה אם הם טובים, אבל אם הם לא יודעים להכנס בשירים הנכונים אז עדיף שלא. נו, את זה ידענו עוד קודם....
בזמן הקרוב אין להם אירועים באזור ת"א, כך שלא נוכל לראות אותם בפעולה. מה עושים? יש לכם רעיונות? הצעות?

אתי@

New member
יש להם ארועים רחוק מתל אביב???

אולי שוה לנסוע למקום קצת מרוחק, כדי לא לקנות חתול בשק??? בכל מקרה, לדעתי לא מזמינים DJ או בר בלי לראות קודם, אז כנ"ל לגבי מעגל מתופפים.

*שיר

New member
יש להם בדרום (באר שבע) וירושלים

ואנחו שנינו עובדים די הרבה שעות, ככה שזה ממש לא פשוט בשבילנו כל הנסיעות האלה... אז אולי פשוט נוותר ודי

סיגל2

New member
האם אפריקנאש הם היחידים שמארגנים

מעגלי תופים? אולי יש אחרים טובים לא פחות? בכל אופן, אולי כדאי לעשות כמו שאתי@ הציעה ללכת לראות אותם בהופעה חיה מחוץ לתל אביב, כדי להיות רגועים שההופעה שלהם אכן טובה ורק במקרה הוידאו היה גרוע.

*שיר

New member
אחד המתופפים הוא חבר שלנו

ולכן זה או הם או כלום (גם אין לנו חשק וכוח להתחיל לחפש עוד מעגלים)

הדסים

New member
מעגל מתופפים..

אצלנו היו להקת מעגל המתופפים והם היו מעולים... הם עשו 2 קטעים: הראשון אחרי הטקס והשני במהלך החתונה עם 18 תופים שהם פיזרו לאורחים הקטע השני היה כל כך כיף כי זה עשה כל כך שמח ואני לא חושבת שהיה אורח שלא היה על הרחבה באותו רגע. מעבר ל 2 הקטעים האלה אני לא חושבת שצריך יותר. אני חושבת שמאוד קשה להעביר בוידאו את האנרגיות שיש במעגל כזה ולכן או שתבקשו מהם שמות של זוגות שהם היו אצלהם כדי לקבל המלצות או שתגיעו לאירוע , גם אם זה קצת רחוק , זה שווה את זה

*שיר

New member
תודה! זה רעיון טוב לבקש שמות ../images/Emo13.gif

אם כי כמובן שהכי טוב לראות את זה בעצמנו גם אנחנו חושבים שאין צורך בהמון כניסות ויציאות שישברו את הריקודים.

למעלה