מעגל סגור

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
מעגל סגור

מבטי כשל אש היא יסוד החיים בחיי מנכש עשבים שותתים מבקשת לצאת אך נשאבת עוד פנימה ורואה תזוזתם, הם ינועו קדימה אני שוב מתיישבת מסירה תכשטיי את בגדי מאפסנת מחליפה את צבעיי ויוצאת במחול החיים המטורף וצועקת בשקט לא עבר, רק "עכשיו" חץ נורה אז מקשת ופגע ישירות ואני למיואשת, מדביקה חתיכות את הפאזל השלמתי ונסגר מעגל ברגליי אז דרכתי ודמי- לילותיי.

gaia20

New member
לפעמים אנשים שאני מכירה

רוצים לראות את הפורום, אז כשאני מראה להם אותו במחשב שלי, אני תמיד מציגה אותך כ"הכשרון של הפורום" שיר מדהים, מילים מדהימות

maruan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ואוו על המילים האלה בחיים שלי לא חשבתי לכתוב כאלה מילים מאיפה את מביאה את הכשרון הזה??האאאאאאא אני צריך לקרוא ספרים מאתיים שנה בשביל לכתוב רבע ממה שאת כותבת את באמת כשרונית וניראה לי שיש לך עתיד זוהר
בהצלחה לך עם הכתיבה תמשיכה ככה ממי אוהב אותך מכול הלב את גם מלאכית וגם משוררת תשמרי על עצמך ועל בריאותך כי אין דבר יותר חשוב מהבריאות שלך בונבון לילה טוב לך וחלומות נעימים מרואן

ל3

New member
לגבי הכתיבה

אז כנראה שזה בא עמוק מבפנים כי לא לוקח לי יותר מ 10ד´ גג כדי לכתוב את השיר. ובכלל אני מאמינה שלכולם יש כשרון לכתיבה. הכתיבה אינה חייבת להיות בחריזה וההצלחה היא בכך שהכותב מצליח להביא את רגשותיו אל הכתב, ברגע שהוא עשה זאת זוהי ההצלחה ולא משנה איזה ביקורות הוא יספוג לאחר מכן. כך, שאם אתם מצליחים לכתוב, אפילו בכמה מילים את אשר אתם חשים באמת- הרי שהצלחתם ובגדול.( וזוהי לא משימה קלה) אוהבת אותכם, ותודה על מילותכם החמות

3ויוי

New member
שירוש...

ואני אני הכי גאה בך ,,,, מה עם להדפיס ולעשות ספר שירים . פשוט ניפעמת ומנסה להבין מבין השורות את הרגשות הגואות מעל פני השטח. יקירתי עלי והצליחי ותכתבי כמה שיותר בשביל הנפש. שלך אוהבת ויוי.

קטיפה

New member
שירו´ש

את ממש כישרונית! הלוואי עליי! גם אני כותבת סיפורים ושירים-אבל הם לא יפים כמו הסיפורים שלך והם גם לא משהו כישרונית מלידה!! את!!!

ל3

New member
לקטיפה היקרה

אני בטוחה שאת כשרונית לא פחות. ובכלל יש גבר כזה כשרוני ולא כשרוני? לפי דעתי כל אחד הוא כשרוני בדרכו שלו אוהבת, שירי ואני אשמח לראות את אחד משרייך או סיפורך

ל3

New member
תיקונים תיקונים

גבר= דבר משרייך= משירייך סליחה

ל3

New member
גאיה המקסימה

תודה מתוקה. את פשוט מקסימה כמו תמיד

קטיפה

New member
שיר שכתבתי..לפני שנתיים בערך

לשיר קוראים : לילד שלא אכפת מכלום. עצוב לי נשמה שלי כואב לי ואני בוכה ואתה בשלך רוצה רק אותך ואתה בשלך חושבת רק עלייך ואתה בשלך עצוב לי נשמה שלי כואב לי ולך לא אכפת נושמת רק אותך אהוב יקר שלי חולמת רק עלייך בלילות בשבילך אקטוף את הירח הכוכבים והשמש אבל לך לא אכפת השמש עולה הכוכבים נעלמים ואיתם גם החלומות.

gaia20

New member
קטיפה יקרה

המילים פשוט עוצרות נשימה יש לך כישרון- יותר ממה שאת חושבת....

קטיפה

New member
גאיה מתוקה..

אאין לי ממש כישרון..זה היה רגע שהייתי דיי בדיכאון אז שפכתי את הלב על הנייר..

ל3

New member
לקטיפה היקרה מאוד

ולזה את לא קוראת כשרון? אני מאוד מצטערת אבל את טועה ובגדול. השיר מאוד מקסים ומרגש ואין ספק שיש לך עתיד בתחום. בגילך רק יכולתי לחלום לכתוב ככה. keep up the good work אוהבת, שירי

למעלה