~מעגל פרידה~

• פותח הנושא
  • פורסם בתאריך

New member
~מעגל פרידה~

אם כך, בני סלע זכה בתחרות פלאייר השנה, אך לצערנו אין לנו את אפשרות להעביר לזוכה את הפרס... מהסיבה הפשוטה שעדיין אין לנו גישה לתוך בתי כלא. אבל כמו שאמרתי, עדיין. העניין בטיפול... או יותר נכון בבידוד ועכשיו בנימה "רצינית" יותר (איזה רצינית, טוב שלא כולי פה מבסוט מהעכוז) ובכן - אז חלק מכם יודעים, חלק עדיין לא... בקרוב מאוד אני טס לטיול שורשים בדרום אמריקה ("וואיי יא זבל" תודו שזה מה שעבר לכם בראש עכשיו יא ישראלים
) התכנון הוא יציאה ב-4 לינואר למשך חודשיים, חזרה משוערת לקראת מרץ. מדובר בחלום שכבר תכננתי אותו עוד מלפני כמה שנים טובות... ועכשיו סופסוף הוא יוצא לפועל
מעגל הפרידה מתקיים ביום חמישי הקרוב, ה-27 לחודש, בשעה הקבועה (7 בערב) במקום הקבוע (קניון הזהב ראשל"צ, מתחם שער אקסייט) וכמו בכל 3 השנים האחרונות, הוא יכלול בתוכו: ראפרים, וונאבי ראפרים, ראפים (זה מאותה משפחה), בי-בויז, ברייקרים, קפואריסטים (מה לעשות, יש כאלה שלא מבדילים), ביט-בוקסרים, כוסיות, כוסונים, קטינות, קטינים, כאלה שמדברים על כמה שהם אוהבים אלכוהול, כאלה שצוחקים מכאלה שצויינו בפסיק הקודם, מאבטח, עוד מאבטח, ניידת, מקדונלדס. מומלץ מאוד להגיע, מהסיבה הפשוטה ש: 1. הולכת להיות כמות נכבדת של אנשים, נשים וערס 2. יחולקו העותקים האחרונים שנשארו מהאלבום, אז כל מי שרצה ועדיין לא השיג - עכשיו זה הזמן לפני שאני מזדווג מכאן 3. זה פשוט מומלץ, ואני לא צריך להגיד לכם שאתם יכולים לשאול את כל מי שכבר היה... כי אז זה כבר ייחשב כפייה
פשוט בואו
הזדמנות טובה למי שעדיין לא היה עד היום... יאללה, נראה אתכם cYa~!

New member
תודה תודה../images/Emo13.gif

אם הגובה שלך פחות ממטר 60 אז גם אתה מוזמן לבוא להתפלח איתי במזוודה ולהנות מהטיול
(מ'כפת לך? נחסוך בכרטיס
)

bitcho

New member
חחחחחח

המזוודה שלך באורך מטר 60??? : 0 חחח סתם תודה על ההצעה המפתה בהחלט אבל אני מטר 69 XD

dune d

New member
כל הכבוד אוז

אני לצערי עובד באותו היום אבל בהחלט מגיע לך מילה טובה על כך העבודה שלך במעגלים, על התמדה השבועית ואהבה לעשיה. אז שיהיה בהצלחה בטיול ורק כיף, נעיצה עלינו :)

אני מבקש עוז עם ע'!!! לא סתם ע'....

ע' הערס!!! בלי הע' הזאת אי אפשר לתאר מה היה הולך פה מהייצוג של ראשון... יכול להיות שהיינו יוצאים חננות ממושקפים, ויכול להיות שאנחנו חובבי רוק בהתכחשות, אבל לולא הע' לא היינו נחשבים ל"עבריינים ראשיים באיזור גוש דן"....(כיאלו אברג'יל כבר פסה)... קיצקוצ אנשים עכשיו ברצינות,מעגל פרידה באמת באמת חשוב. והתשובה למעגל שאחריו היא לא ידועה. אז אין מצב שאתם לא שם!!! וכמו שנאמר למעוניינים לעסקים בשוק שחור שייפנו לשאר חברי המעגל... ניראה אותכם שם סאלמת

New member
לא שמעת מי מחליף את אברג'יל בשוק השחור?

רפי ברבירו

New member
תודה על הנעיצה הרמאנו../images/Emo8.gif

מקווה שתוכל להגיע ל"אירוע פרידה" השני שאני הולך גם לפרסם בימים הקרובים...

RuVeN the AnGeL

New member
../images/Emo6.gif אין ת'פשוט החבוב הכי מיוחד שאני מכיר..

מעגל פרידה ולא נבוא? ברור שנהיה
איזו שאלה:)

New member
תבוא..מ'ת'חושב שת'מאיים פה על מישהו יזלמה../images/Emo3.gif?

New member
אחלה סדרה, יש לי פוסטר שלה בכניסה לחדר:

"Welcome to Oz..." רציני
זה שוס.

Lolly Rock

New member
ערס../images/Emo11.gif

הרגת אותי עם בני סלע חיחיחי היו גם דיבורים על הופעה אחרונה לא?!?

Funky Giraffe

New member
לא בטוח שאני בא

יש לי חזרות יום חמישי אחה'צ, ועד שאני מסיים ללמוד זה 15:10, ככה שהחזרה תתחיל ב16:00 - ראשון לציון זה לא בדיוק דקה מפה... סורי \=

Funky Giraffe

New member
וחוץ מזה, אני חושב שאני אקפוץ לבקר אותך

עצמונית בהזדמנות נוחה יותר. דבר איתי.

New member
בכיף יא ערס

אולי אפילו נתן איזה ביקורון קטין לעיר שלך... והפעם בלי הג'אסטי

Schizo Haji

New member
תהנה בטיול, ואטו

ואם אתה רוצה למצוא חן בעיני קסטרו או צ'אבס תמסור להם ש"המהפכה היא קו ההגנה האחרון בין הקיסר ועושי דברו לשאיפותיהם האימפריאליסטיות". חאג'י ייכנס גם השבוע....

למעלה