מעגל פריסטייל תל אביב,השקת האלבום של אורטגה

מעגל פריסטייל תל אביב,השקת האלבום של אורטגה

מעגל פריסטייל תל אביב,השקת האלבום של אורטגה סנדוויץ' פועלים/ חמישי 19 ינואר 2012 ‎18:30-21:30‎ מחוץ לאוזן השלישית,אוזן בר, קינג ג'ורג' 48 פינת שד' בן ציון תיאור מעגל תל אביב עושה קצת שינוי לכבוד השקת האלבום של אורטגה "סנדוויץ' פעולים" המעגל לא יהיה במאדמן הפעם אלא ליד אוזן בר...ששם יהיה בערב ההשקה..אמסיז,ביטבוקסרים,ביבויז,אוהבי היפהופ,הייטרים,כוסיות,כולם באים לתת כבוד לאוטיגי כמובן אחרי המעגל נלך כולנו להשקה יהיה מטורף מי שמגיע יכול להרשם להשקה מראש ולקבל הנחה שלחו ל [email protected] אין מי שלא בא,אין תירוצים,מעגל תל אביב צריכים להביע נוכחות. לפרטים והגעה0546369829 שרק אירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/events/207301226027372/ כולם לאשר הגעה ולשתף!!

אורטגה השקת "סנדוויץ' פועלים"

יום חמישי הקרוב באוזן בר, מיד אחרי המעגל פריסטייל.. מי מגיע?

Or Amit

New member
תיקון קטן

ההשקה של אורטגה היא בחמישי הבא - ה-19.1 מעגל הפריסטייל באמת לפניו ועוד לפני, בשני הבא (עוד שמונה ימים, ה-16.1) אורטגה יתארח ב'קולות מהפרקט' במאד מאן FM

ALMOG T

New member
זה הולך להיות מטורף

בהחלט דרך מצוינת לפתוח את השנה החדשה עם ההשקה המטורפת הזאת עם מלא אורחים עם דיג'י מאש ועם ערב היפ הופ מופק ומושקע תבואו יהיה אדיר! על הסייד קיק אני ועידן בן נון יהיו גם הפתעות:) סנדביץ פועלים מאדפאקרסססססס!!!!!!!1111

אני Foe!!!

יהיה חרא ואתם לא תהנו!! סתם! אני באופן אישי מחכה להשקה הזו המון זמן, יהיה איפי קאיי יאיי מאדפה תבואו רעבים!!

למעלה