מעגל של אהבה
(סיפור...)

מעגל של אהבה ../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif(סיפור...)

היה זה יום עמוס לעייפה, טלפונים, תשלומים לקבלנים, ועוד משכורות בפתח מחכות. הייתה זאת שעת ערב מאוחרת כח לא היה בי לזוז מכסא המשרד. המזכירה עוד השאירה פתק על כתוב "דלית, הזמנת את המחשב על פי המפרט שהכנתי" ... בשארית כוחותיי יצאתי הבייתה. בדרך חשבתי על מה שמחכה הוא לי, לקלח את שני הילדים המתוקים, בתקווה שארוחת הערב כבר נאכלה, לספר סיפור לפני השינה, נשיקה אחרונה ולהיזרק אל מול המסך, אים בעלי יחזור קצת לפני הזמן המקובל, שהיה בדר"כ בסביבות השעה תשע וחצי עשר, אולי עוד אספיק לקבל נשחקת לילה טוב . . . מה לעשות, שני הורים עם קרירה ובועת היי-טק לוחצת, קוטג יפיפה בלב השרון עם החזרי חובות משעבדים, כבר כמה זמן שאני חושבת שאולי הזמן למכור ולעבור למשהו פשוט וקטן יותר, אולי בית במושב, כזה שיקצץ את החובות בחצי. אולי אז נראה אחד את השני יותר, אולי יהיה החשק לחזור לימים של לפני החתונה, ולפני הולדת הילדים. . . . מתענגת לי, לרגע, על אותם ימים, בהם היינו יוצאים יד ביד, מתנשקים ככה מול כל העוברים ושבים בצדי הדרך, מתגפפים, מתעלסים לנו בחורש, שעונים על גזע עץ, אותם ימים היו להם טעם אחר, אפילו לצאת לבר, סתם ככה, לשתות, לא היה כמו היום, מכני – המוני . . ., המבטים שלנו היו אחד על השני ולא לצדדים . . . ויודעת, כי דלית ואדם כבר לא יהיו מה שהיו . . . בעברה השני של העיר, ישב לו אדם, מנהל שיווק, בחברת אדיפוס, עובר במרץ על המיילים האחרונים לאותו יום, מדי פעם מציץ לו בפורומים השונים, מדורי רכילות, וחיפוש ... ,לא קרובים \ ות . . . שיווק, זה מקצוע של אומנים, אומנות הדיבור, חשבתי לעצמי, על השקפים שהכנתי ללקוחות החדשים, על משפטי המפתח . . . על עוד צ'ט אחרון שהיה לא משהו, בזמן האחרון כל הצ'טוטים כבר הפכו להם למשעמים, עם כל היצירתיות שלי, עם כל מילות האהבה, וגם סקס וירטואלי היה שם מידי פעם, ההרגשה הפינמית היתה ריקה . . . , נו מספיק כבר להיום, ויצאתי .... המזדה 626 שעטה לה קלות, ומחשבות על אולי להפסיק את כל הצייד הזה בנט . . . אך מצד שני מה כבר מחכה לי, שעמום מול הטלויזה, אישה עובדת ועיפה, שיגרת הלילה . . .בחיי הנשואין, ככה שבוע עבר לו, הזוג משופשף ומתורגל בשיגרה, טלפונים על הא ודא, יום רביעי הגיע ועימו חבילה, היה זה המחשב של דלית, הייתה זו קופסא חדשה לה, עבודתה ברובה בוצעה מול חשבשבת ישנה, דינוסאורים כאלה ... ללא צבע וריח, הייתה חויה חדשה לה הבחור שהתקין את המחשב היה כה חינני, מקסים כזה, לבבי, הנחה אותה ברזי . . . התוכנות במיוחד העמיק לה את האופציות אשר גלומות באינטרנט . . . עד מהרה מצאה דלית את עצמה משועובדת למדיה החדשה, עולם קסום נפתח בפניה . . . , ניק בחרה היא : "דל ביתי" , כזה שמזכיר את שמה, אך גם הרגשתה הפנימית . . . עברו להם מספר שבועות קיבלה היא יום אחד מסר, "לב חם" היה זה הניק שהעביר בה רעד . . ., היה זה לאחר שהעלתה הודעה בפורום "זוגיות על חבל דק" , כך, כתבה היא: "מרגישה תחילתה של ציניות שמתגנבת לתוכי ולא נלחמת בה הפעם .. התמימות הילדותית הזו שמאמינה בסופים טובים ושהאהבה היא זו שתנצח את הכל, נפרדת ממני לטובתה של מציאות שטופחת

המשך

על פני, כל כך הרבה זמן כבר, שיהיה זה עלבון עצמי אם אתעלם ממנה, מהמציאות הזו, גם הפעם… פעם אמר שרוצה להיות איפה שטוב לו. הוא לא כאן לידי, פיזית כן.... במשוואה הכי פשוטה- והצינית בל נשכח - לא טוב לו לידי. או טוב יותר במקומות אחרים. אני חושבת שהתמימות הילדותית שבי, חברתי הישנה, פגה, כעת לומדת אני מה יש מאחורי המסך ... יש בחירות בחיים, לוחש לי קול קטן.. ולפעמים הבחירות הן לדברים ומקומות אסורים . . . . " בתחילה, הגיב הוא, להודעתה בפורום : "עד לפני מספר שנים זוכר אני את השחור לבן - בטח יש עוד באלבום הישן ...עדין יש מהם את הנוסטלגיה הישנה, את הזמן שלקח לפתח את התמונה, הציפיה, האים יצא טוב או לא, קצת מטושטש, אבל שחור לבן עם קצת אפור ... משום מה עדין יש מאלו רגש חבוי ... רגש סמוי אותו קשה למצא בתמונות הצבעוניות, והיום ... בהבזק האור - תמונות דיגיטליות ,הכל הפך מכני, מהיר, אין יותר זמן, אין יותר הקדשה, הכל עכשיו ומהר ... תעיף מבט אולי תתפוס משהו, אם לא, אז לא נורא - תעבור הלאה ... העולם מלא צבעים ... אפילו את התמונות הדיגיטליות אפשר לשנות ... לווסת את הצבעים את הדמויות . . ." היה זה כאילו קרא את מנגינת ליבה, חדר הוא אל עולמה, כאומר, בואי ונרקוד את הריקוד הישן, של שנינו יחד יד ביד בחולות על שפת הים . . . זמן מה אחר גם נשלח לה מסר מאותו הניק, המסר היה מן זמר שכזה, ישן, של ארץ ישראל בטעם יין משובח, " דל ביתי " עומד בפתח, קורא אל ה "לב חם" לפרוץ החוצה, הריחות באוויר כמו עומדים מלכת, השדות מלאו באלפי פרחים, מכסים את האדמה בשלל צבעים, מחכים הם לאוהבים . . . חדשים וישנים התחלות חדשות ... הפשרת השלגים ... כל אלה בפתח מחכים, עומדת על סף הבריכה, בביתך יקרה, דל לבבך, מיותם מאהבה לא יודעת אם לקפוץ אל תוכה, מדשדשת, נוגעת רק בקצה אצבעה, מרעידה קצת גלים ... בוחנת שרירים ... רואה את האמיצים מראש מקפצה, ולא יודעת אם להצטרף לחגיגה, היה זה היחיד מני רבים שפנו אלי במסרים, בהודעות ובצ'טוטים בשבועות שעברו, אשר חדר כך אל ליבי.

המשך

אזרתי אומץ והחלטתי לכתוב לו חזרה, באותה הנימה, " לפעמים גלים הם שולחים, כמו מבקשים את ידנו בגיל, עליזים ושמחים כמו הוללים נראים הגלים אל מול החופים אותנו אלה העומדים אל מולם שובים את ליבנו בהדר יופיים לפעמים יש ימים ימי סערה פחד ואימה היא מטילה הגלים כבר לא מה שהיו הגלים אותנו לבלוע רצו לטלטל, להוריד אל המצולות ולפלוט את גופנו חזרה אל החוף " הייתה זאת התחלה של אהבה וירטואלית סוערת, מכתבים שטפו אותנו, כנהר גועש, המילים זרמו להם, והלב , הלב קשה היה להסתיר את רחשי הלב . . . , מה גם שבעלי, אדם, העיר לי מידי פעם על השינוי שחל בי, האמת, שאני הייתי שרויה בעולם משלי, הוא בשלו היה ממשיך ואני בלילות הייתי קמה לכתוב מכתבי אהבה, לא הייתה לי האפשרות לכתוב בזמן העבודה, וניצלתי את הלילות שאדם היה יושן, נזרק מול הטלויזיה, ככה עברו להם חודשיים סוערים, תמונות לא העזתי להחליף, פחדתי , יותר מהפירסום של תמונתי, למרות האהבה שגדלה והתעצמה בי, המידיה הוירטואלית הזאת לא נסכה בי ביטחון . . ., אולם, השתוקקתי מאוד לפגוש את הבחור בעל הניק "לב שם" , ולגעת בו, לצייר את תווי פניו, בטח קסום הוא, רגשות כאלה . . . , זה מאז עשר שנות נישואין שלא חשתי, הרגשתי את עצמי כפרח נבול אשר שהושקה במים קסומים, ועכשיו פורח בשנית, עלי כותרת בוהקים ביופים, ירוק עלי הגבעול, תשוקה עזה לחיים, תשוקה עזה לאהבה . . . , אך כלוא היה הפרח, כמו בתוך פעמון זכוכית . . . , רוצה לצאת אל החופש . . . לנשום אהבה חדשה . . . , היה זה הקש ששבר את גב גמל, ערב בו ניסיתי, לשדל . . . , את אדם, בעלי, נרות – יין ארוחה סושי פיקנטית, עם קינוחיי פירות וגלידה ... מוסיקה מתנגנת לה ברקע . . . והוא , כן, נהנה מאוד, גם ידע להודות לי על ההפתעה, אפילו למיטה להתנות אהבה . . . נו , זאת לא הייתה בדיוק אהבהה, יותר נכון, סקס, כזה פשוט, משחק מקדים, היה לו ונגמר אחרי שתי לטיפות שיער קצת עיסוי חדירה תוך כדי ו ... נותרתי לבדי . . . לנסות לספק את עצמי, הוא כבר עבר לעולם השינה ..., קמתי , שטפתי את הגוף, ככה, במים קרים, רציתי להתרענן, לא היה לי החשק לישון, לא הבנתי איפה טעיתי ... למה הוא לא מנסה ... היה זה אחרי חודש, שלא קיימנו יחסי מין . . . , מה עוד שאני מאוד מטפחת את עצמי, שומרת על הגוף היפה והצעיר שלי ..., ישבתי לי מול הקופסא, כתבתי אל "לב חם" "הגיעה השעה, ואיתה רוצה אני את גופך, רוצה אני להיכנס אל ליבך, לשכב יחד חבוקים, ערומים להביט אל אור הכוכבים, לשמוע את רחשי הלילה ... להגיע אתך אל אורגזה, במילים ... במגע ידך, לשונך . . . עוד קודם, שתכבוש את גאי תאוותי . . . הרוצה אתה . . . " שלחתי את המסר. . . והלכתי לי לישון,

המשך

למחרת בערב, עוד לפני שהגיע אדם הבייתה, ברטט לב , נכנסתי לבדוק, היה שם מסר . . . "בואי פרח בגני לך בתשוקה אתן יד עד לרעדה, במילים חודרות אל לב שבור מחברות רסיסי אהבה מחייות לך נשמה, בואי ניפגש לנו ... תחילה נגע יד ביד ומשם השמים יהיו לנו הגבול . . . " חום התפשט לו בגופי, כאילו עומד אותו הבחור ועוטף אותי בגופו, מרגישה את אחיזתו, אוו, עכשיו צריך לתכנן . . . , להפעיל את הראש, לתת לרגש קצת לחכות . . ., קבענו להיפגש תחילה במקום מרכזי, איזה קפה בקניון, ככה הזהירות שלי אמרה, כמנהלת חשבונות, למדתי להפריד . . . בין השניים, היה זה קניון הבנוי אל מול הים, על הטיילת, ככה אמרתי לעצמי, שאים ויידלק הניצוץ, יהיה מקום לאווירה רומנטית . . . הגיע היום המיוחל, כבר מראש סידרתי כי אאחר, השמרטפית תשאר קצת יותר, התרגשתי מאוד, יצאתי מהעבודה עוד קודם, רציתי לתפוס פינה שקטה בקפה, התיישבתי לי והזמנתי שתיה קרה ... כעבור זמן קצר, הבחנתי בבחורה, בשנות השלושים, על הדלפק, מביטה הייתה בי, קצת מוזר, אמרתי לעצמי, ברגע שנצטלבו מבטנו, היא קמה ממקומה, התישבה לידי . . . , אמרתי לה כי אני ממתינה למפגש עם גבר ... חייכה אלי , והמשיכה לשבת . . ., לרגע נעתקה בלבי פעימה, היתכן כי הוא זה בעצם היא . . . , אוו . . . , איזה חיוך קסום יש לעלמה ... לא ידעתי איך לפתוח ולדבר על ההתכתבויות שהיו לנו, הייתי המומה, בעצם, למה לא יכול להיות . . . הרי כל אחד יכול לכתוב בגוף זכר או נקבה, אבל, לעזאזל, להיות עקבי כל הזמן . . . , לא לטעות . . ., עינייה הכחולות פשוט המשיכו להביט, עם חיוך מתוק כזה, ממש שבא לנשק . . . , בעדינות של אישה לקחה את כף ידי, ואמרה, את פשוט חלום . . . , הייתי המומה, לא הנדתי עפעף, גם לא יכולתי להוציא מילה מהפה . . ., בתנועות יד עדינות, ליטפה את גב ידי, שיחקה לה בין אצבעותיי, בחנה את צפורניי המטופחות ... ואמרה : "כבר הרבה זמן, השתוקקתי לפגוש אחת שכמוך, והיו לי כבר מפגשים פוסט נט . . ." "פוסט נט" הנהנתי לעצמי, היתכן שנפלתי ברשת של מנוסה . . .? יופייה שווה את לבי, כבר לא היה אכפת לי לאן תיקח אותי . . ., למרות, שמעולם לא התנסיתי ביחסים אינטימיים עם אישה . . . , פנטזיה כזאת . . . , ככה, בהפתעה . . . , אני כלל לא מוכנה ..., משהו בתוכי אמר לי ... , אל תתנגדי, תני לזה לזרום . . . , אולי זה הדבר ... , אולי זה ישלים את החוסר . . . ,

המשך

שאלה אותי, אם חשבתי על זה פעם ..., "לא , לא היו לי פנטזיות כאלה ... למרות שהרבה מיחסי המין שלי ושל בעלי אני מוצאת עצמי , . . . , את יודעת, לבד . . . " השבתי לה, בקול כזה שקט, כמו בושה פתאומית כאילו עטפה את עצמי לרגע, " את לא חייבת להתבייש על זה . . . " ענתה, "תני לזה לזרום, את עוד לא חשת מגע יד אישה . . ., אחרת . . ." ברגע זה הרגשתי איך בהונות רגלה האחת נוגעות לא נוגעות ברגלי החצי חשופה, נזכרתי שלבשתי את השמלה עם השסע, זאת, הסקסית, עולה היה עד לאמצע ירכיי, והיא, קלטה . . . , כאילו מהופנטת הייתי, "אני רואה שאת קצת נבוכה, " שתקתי . . . "בואי נצא, החוצה . . . , נטייל אל מול הים" אמרה, קמה והתחילה לצעוד החוצה ... השארתי את התשלום, יחד עם טיפ שמן, לא חיכיתי לחשבון, קמתי ויצאתי אחריה, ככה מצאתי את עצמי מהלכת לצד אישה, שנינו מביטות בים השקט, מדי פעם נעצרות מביטות זו אל זו, בשתיקה . . , והלב שלי, דפק, הרגשתי איך עורי מצטמרר לו, והיא כאילו חשה אותי , שלחה ידיה לליטוף הרגעה, עם חיוך חמים כזה . . כאילו מכירה היא אותי מזה שנים, כן, שנים . . . שלא חשתי כך, תחושה של אהבה, של רצויה, של את היחידה ... שלי , את הערב סיימנו, בנשיקה אחת שלה על שפתיי, נכנסתי למכונית וחשבתי לעצמי . . ., רגע, אפילו לא שאלתי לשמה , , , כן . . . , פתק קטן הותירה לי ביד : "אדל, 053-852-931 , לך יקרה" חזרתי הביתה, אדם היה שם, כבר שחרר את השמרטפית, "היי " אמר, "איך היה ... " חיוך כזה מוזר מתוח על שפתיו ... היה מה, תמהתי בלבי, הרי אמרתי לו כי יש דוחות כספיים להכין . . .זה לא חדש, "את יודעת ראיתי אותך, בקניון, זה שנבנה ליד הים" , "הולכת לכיוון היציאה . . ." לרגע, נאלמתי דום, "היית שם עם חברה" . . . , "לא הייתה מוכרת לי, אז לא רציתי להפריע" אמר בנשימה אחת "כן", התעשתי, "הייתה זאת בוחנת כספים מטעם המשקיעים" , "יצאנו להתאוורר קמעה" שיקרתי . . . באותו הלילה כבר לא יכולתי לישון, כל כך הרבה מחשבות התרוצצו לי בראש . . . - מה לעזאזל הוא עשה שם - מה אם היה זה גבר ... - מה הוא התחיל לעקוב אחרי - אולי הוא גם בודק את דברי הדואר במחשב ... - לעזאזל, עוד לא הספקתי לפגוש אף אחד . . ., והוא כבר מרחרח בסביבה... - גמרתי אומר בלבי כי יותר אני לא אתחבר מהבית! למחרת, בדרכי לעבודה, טרודה משנת הלילה הטרופה, המפגש שלי עם "לב חם" שהפך להיות אישה, נזהרתי מלומר לסבית, לא עשה לי טוב בראש, אבל, הלב, צעק . . . "מגיע לי יותר" ...., החלטתי כי אתקשר אל אדל, הרי היא השאירה לי מספר הטלפון . . .

המשך

אדם, הגיע אל משרדו, הבוקר כבר עבר לו בזק, אחרי המצגת, ישיבה . . ., ועוד מנה של תסכול, מהבוס, מהלקוחות . . . החליט אדם, להיכנס ולהרגיע את רוחו באינטרנט, היו לו כל מיני התכתבויות . . ., הרי דייג ברשת היה, עם ניסיון של איש שיווק בכיר . . ., מבין כל הצ'טים, מסרים, וחילופי ... דמויות, הייתה זו אישה, איתה החליף רגשות, תאוות, מחשבות . . , בשבועות האחרונים, לעזאזל, למה היא לא הופיעה . . .סנן מבין שיניו ... הנה כבר התחבר ... הקליק על הניק שלה, ושלח מסר: "הסתובבתי בלילות כשיכור צמא הותרת אותי, לבדי חיפשתיך ולא מצאתיך מצאוני השומרים בדקו בכליי חקרו אודותיי ואת לא היית לצידי לאחוז בידי ... את ליבי השארת בכמיהה רוצה בך לגעת אהובה . . . " מצאתי זמן, בהפסקת הצהריים, יצאתי מהמשרד אל הפארק הסמוך, שלפתי את מספר הפלאפון, וחייגתי, רעד קל עבר בגופי, "אדל" "כן " ענה קול אישה, מהעבר השני "היי, זאת אני, אתמול, זוכרת . . .טיול לילה קצר" "כמובן, את הקסומה מהקפה, אני עוד חשה את שפתייך על שפתיי" ענתה אדל בקול חושני, "כל הלילה חשבתי עלייך, יקרה" דלית, נאלמה דום, קשה היה לה להוציא מילה, היא עדיין הייתה בתהליך של ספיגת המילים, הקול החושני של אדל פשוט כישף את ליבה, אחרי שנרגעה כמעה ..., אמרה : "את פשוט הותרת אותי ללא קרקע תחת הרגליים, אני מאוד מבולבלת, אבל אני חושבת שהייתי רוצה לנסות לזרום עם זה, סליחה איתך . . ." חיוך רחב עלה על שפתיה של אדל, " יופי , עשית לי את היום, כל הלילה חשבתי מה אם הפחדתי אותך" ענתה לה אדל באושר . . ., " הרי לא הוצאת אף מילה, אבל המבט, דיבר אלי עמוקות, בכל זאת הייתה לי תקווה כי תתקשרי ...אפילו לשמך שכחתי לשאול . .." "נכון" ענתה דלית, "שמי דלית, חייבת הייתי להתקשר ולומר לך" המשיכה ... קבענו להיפגש .........., ... ......, אדל ואני, השבועיים הבאים היו לדלית, שבועיים של שיכרון חושים . . . ., אדל לקחה את דלית אל מקומות בהן הרגש הנשי, הגוף, התאווה האהבה איבדו גבולות . . ., מקומות אשר רק בפנטזיות הכי טרופות של אישה אפשר להגיע . . , שתיהן נתחברו להן, תו אל תו - גוף אל גוף – כשתי סופות מסתחררות עטפו זו את זו, שיכרון חושים – איבוד שליטה – אורגזמות סדרתיות של סוף שבוע, שבת, היום בו יש את הזמן, השקט השלווה להתעלות עם הרוח, לעלות אהבה למרומים, זמן להתענג בתענוגי אוהבים . . .

המשך

כל אותם שבועיים, היה אדם שולח, לפחות מסר אחד ביום לאותה אחת, אשר אותה דג ברשת, אותם עיטר הוא ב : (מתוך האתר של טאקילה, שיריה היפים, העונג לי להביאם כאן לפניכם . . . ) מילות אהבה: זרות והמרחק אל חדר אחד ידידות צוותה לנגן יחד היא כיבדה אותי בחיוך ואני חייכתי והשבתי אהבה התעטפנו בפיטפוט נוצץ לפעמים לחשנו בין הכוכבים אמרנו רמזים מילים מילים העיניים כצל אפוף ושקט שם מעבר לקיר מרוחק לא חזית את פני מעולם רק נקודות אדומות ושחורות והגעת אל ליבי בקצות האצבעות הפשטת את הנפש שבתוכי נכנסת אל המערת שגעונותי הצצת לי והדלקת שם נר ואני ראיתי פריחה בניחוח הדר חלומות ומתוקים עטופים בפנינים מילים של תאווה : הלילה בא דממה שתיקה רק המחשבה המטריפה ללכת לאיבוד בזרועותך להתערסל בתוך גופך החם לבוא אליך כמו רוח בסערה לטעום מדבש גופך בתאווה לגעת ללטף ללקק אותך להיסחף אליך בלהט להתמזג בגופך בתשוקה אני רוצה לשבת עליך אני רוצה להתנגן גוף בגוף כמו צליל מיתר מכוון בוא נגנוב מהפרי האסור רק טיפ טיפה של זמן בוא אני משתוקקת אליך אתה הפנטזיה שלי אני יודעת בתוכי אתה רק חלום רטוב שלי.. מילים בהן הרגש חודר עמוק .... : איך שהיא שוקעת וצובעת את השמים בהמון צבעים ,צבעים צבעים. היא שוקעת ונבלעת לתוך העננים , והאפור שולט על כל הצבעים. לעמוד שם מול גלי הים גל אחר גל וקצף של גלים לבנים ולהתבונן איך צהוב חלמוני של שמש נעלם סרטים כמו קוים בצבעים עוטפים את שמש צהובה המתרחקת לה כמו מנגינה הרוקעת בשמיים. והצבעים כמו נחבאים אל הכלים, נסתרים בין שמים חשוכים וניצוץ של כוכבים. והמבט אל עבר האופק השותק, האופק המקום של התקווה של המחר של יום חדש הרגיש הוא את הגעגועים מציפים וכובשים את ליבו, היתכן שככה ארגיש . . .רגשות כאלה לא עלו בליבו אף פעם מהיכרות באינטרנט, הרי הוא היה דייג אומן . . . ומחושב . . . , הפעם הרגש היכה בו, הוא מצא עצמו קורא שנית את הדברים שכתבה לו אותה אחת . . . ניזכר הוא באותו הזמן שהיא הייתה מחזירה לו אהבה במסרים, בהודעות סמויות בפורום ""זוגיות על חבל דק" ופתאום, רק קבעו להיפגש . . . והיא נעלמה ..., "לעזאזל, דבר כזה, לי, אשף הנשים, אף פעם לא קרה לי" חשב בלבו

המשך

כמעט שבועיים עברו להם, חזר אדם ערב אחד הבייתה מוקדם, דלית רעייתו, הייתה מאוד עסוקה בזמן האחרון, עליו מוטלת הייתה האחריות לשחרר את השמרטפית לדאוג לילדים לשינתם. אחרי שעלו הילדים על משכבם, החליט אדם להתחבר לאינטרנט, ממש לעיתים נדירות היה מתחבר מהבית, עכשיו שהוא לבד, מצא לנכון להעביר את הזמן . . ., פתח את הנט, ורצה לבדוק מסרים אחרונים, כה השתוקק לשמוע מחדש את אותה אחת אשר ברגשותיו אליה נפל . . . כה שקוע היה באותה האישה, עד שמבלי לשים לב הקליד את הניק שלה . . . , "דל ביתי" מיד קפצה לה הסיסמה, כנראה שהייתה פקודה אוטומטית בפעולה, הכל קרה כבזק, בתיקתוק של אצבעות הכבולות באינסטינקט, מצא עצמו, אדם, בתוך . . . עולמה של האישה היה המום לרגע, זעה קרה כיסתה את מצחו . . . דלית, אני לא מאמין, אמר לעצמו, הרי היא אין לה כל קשר לאינטרנט, בקושי מבינה במחשבים , , , כזאת מרובעת, עסוקה בחשבונות ושילומים, היא כאן, ברשת ... מתרועעת, לרגע חימה שטפה את ראשו של אדם, בלהט, קרא הוא את כל מכתביה . . . היו אלה מכתבים אשר שלחה היא לו אל הניק "לב חם" מכתבי אהבה, רגש, חום, תאוות, וכמובן גם על היחסים בינה לבין בעלה . . . הרי זה הוא . . הוא, אשף הנשים, צייד הצבאים, דייג ברשת עובד עצות היה, אדם, בוהה מול המסך, הרגיש איך גופו הפך לאבן, רק המחשבות זרמו . . . שטפו להם . . . בגאות ושפל . . . סערת רוחות התחוללה בקרבו מחשבות של הרג עצמי, של כעס, זעם , נקם בדלית, " כיצד יכולה הייתה היא . . ." מחשבות מעורבות ברגשות עמוקים אותן חש כלפי אותה אישה . . . , האישה עם הניק "דל ביתי" , הרי היא אשתי . . . התאהבתי מחדש באשתי . . . מכל הנשים איתן השתרשרתי, התמסרתי וגם חלק פגשתי, האחת שחדרה דרך מסך השקפים של איש השיווק הממולח, היא רעייתי, דלית . . . היה זה מעבר לכל דמיון, מעבר להסתברות הנורמלית, מה האחוז שדבר כזה יקרה, חשב בליבו, לפגישה, שנקבעה אז לפני שבועיים, היא לא הגיעה, נזכר לפתע . . .

המשך - סוף ...

כן הוא ראה אותה בקניון . . . , שם קבע להיפגש עם "דל ביתי" אשר לא הופיעה . . . נזכר עוד כי ..... ראה את דלית יוצאת עם אישה אחרת, הייתה עסוקה בענייני עבודה, להשלים דוחות כספיים עבור המשקיעים, בדק עוד וראה כי, מאז המכתב בוא קבעו להיפגש, דלית לא כתבה אף מכתב, גם אף קשר עם אף אדם היא לא יצרה, בדיקה נוספת העלתה, כי הייתה זאת גם הפעם האחרונה, בה היא נכנסה אל התיבה, פעם האחרונה שלה, באינטרנט . . . . כינס את כל מחשבותיו, והבין כי כנראה היא שינתה את דעתה ברגע אחרון, לפני רגע המפגש . . . "כנראה מצפונה לא אפשר לה לבגוד בי" חשב בליבו, "אשת עבודה, נאמנה, רעיה מסורה" כל אלה הציפו בו רגשות אשם, על היותו פרפר יותר מכך, הבין אדם כי זנח הוא את רעייתו, למרות החיים היפים, העושר החומרי שצברו, רוב זמנם היה מושקע בעבודה, בתשלומי משכנתה גבוהים, רק בסופי השבוע, שבת היו מתראים, גם זה היה לחלק קטן מהשבת , , , השעה כבר הייתה מאוחרת, דלית הייתה צריכה לחזור הבייתה כל רגע אדם, קיבל החלטה, הוא שינה את הסיסמא של דלית ("דל ביתי") דלית חזרה חמש דקות לאחר שהוא התנתק וסגר את המחשב, הוא קיבל אותה אליו, בחיבוק כזה, היא הייתה מופתעת, אך לא אמרה דבר, נשקה ללחיו, והלכה ללבוש את כותונת הלילה . . . בשבת , ישב אדם עםדלית, הוא העלה את נושאמעבר הדירה אשר היא בזמנו הציעה לו, הסברים על איך הוא מרגיש כי לא השקיע בה מספיק, ואיך המעבר יעזור לזוגיות שלהם, וכהנה וכהנה הסברים, עברו להם יותר משבועיים, היה מאוד מוזר לה , דלית, הבחינה איך הוא חוזר מוקדם יותר הביתה, מנסה לפנק אותה, לדבר על ליבה, מנסה לשתף אותה על הרגשותיו . . ., אפילו יחסי מין היו כמעט כל לילה . . , מה גם שניסה הוא להתאמץ, לפחות לא להפוך צד ולישון . . ., הם גם החליטו לעבור דירה, זאת שדלית בזמנו איתרה עבורם . . ., השבועיים הטרופים האלה עם אדם, שמשתדל להיות אחר, להיות רגיש לצרכיה, מנסה להביע את אהבתו אליה, ועם אדל, שמנסה גם היא לקבל נתח מהזמן, היו מתישים עבור דלית, שעת ההעברה הגיעה, דלית החלה לארוז את חפצי הבית, המחשב ישב לו שם בפינה, אל ליבה התגנבה מחשבה, רק לדקה, לפני הניתוק, "אבדוק לי האם יש איזה מסר חדש" התחברה אל הנט, הקלידה את הניק "דל ביתי" הקלידה את הסיסמא . . . . אך ההודעה הייתה שגויה, ככה ניסתה כמה פעמים, ללא הצלחה, מה קרה חשבה בליבה . . . היא לא נתנה לזה להטריד אותה יותר מידי, מה גם שהיה דחוף יותר לסיים את האריזה של חפצי הבית, כיבתה את המחשב, ארזה אותו בקופסת הקרטון . . . והנה הסבלים כבר צלצלו בדלת . . .

תודה . . .

לכל הכותבים כאן בפורום ובפורומים האחרים כולכם , מחברי הסיפורים, השירים, אחרים שהעלו דברים אישיים וסתם רעיונות ... לכולכם התודה שאבתי השראה וקיבצתי לראשונה בסיפור

ואוו ואוו ושוב וואוו../images/Emo91.gif

קראתי בצימאה את הסיפור שמרגע לרגע הפתיע שוב ושוב. פשוט סיפור נהדר!!!!!!

טאKילה

New member
אשליות טהורת../images/Emo127.gifמדהים../images/Emo24.gif../images/Emo91.gif

קראת פרק אחר פרק, לא יכולתי לעצור את רצף הקריאה, נשאבתי בין המילים,בנשימה עצורה. אחד מערכי העולם העכשוי,הנט. כתיבה מתוך מציאות עולם הוירטואליה. כתיבה תבולה במגוון רגשות, שבאים בעיקבות שינויים, חלקים כאובים באור האהבה, והצורך לשחרר להשתחרר מכעס לצמיחה באהבה ישנה מחדש, הסליחה וההתעלות. אשליות טהורות,כשהגעתי לקטעים וראיתי מהגיגיי שם בכתיבה, השתלחה לה דמעה על הלחי,תודה שמצאת צורך לשתף בסיפור,ריגשת אותי. הכתיבה נפלאה וקולחת..
אהבתי..

פ ש ו ט י

New member
פשוט....

כתוב נהדר...המציאות נוגעת בכל משפט ומשפט שכתבת... לחיי הסיפורים הבאים שלך

מתוקה40

New member
אשליותת../images/Emo24.gif

וואווווווו, סיפור יפהה
בהצלחה בסיפורים הבאים (שבטוחני יגיעו).

לכם שוב תודה . . . . ../images/Emo24.gif

על התגובות החמות אשר נותנות את הכח וההשראה לעוד . . . " מחבק אני אתכם עוטף אותכם בחלומותיי, מכנס אותכם בתוך הזיותיי, כותב אותכם בתוך דמיונותיי, מזרים אליכם את השפע, השפע שקבלתי כמתנה באמצע חיי ... אותו לכם אעניק בכל לבבי . . . " תודה מה

למעלה