מעגרי מידע בחברה של סלנט

batamig

New member
מעגרי מידע בחברה של סלנט

מישהו יודע מה בדיוק צריך לעבודה של סלנט? איך עבודה כזה יכול לבוא ל4-6 דפים? או עם בPPT - מה צריך לכלול? לא הייתי יכולה לבוא לשיעור האחרון ואני ממש לא היבנתי . . . . תודה!! בתעמי
 

g i g o

New member
אומר לך מה עשיתי אני

זה מה שאני עשיתי ומקווה שאענה לציפיותיו - המטרה הייתה לנתח את משאבי הרשת העומדים למחפש בכל אחד מהתחומים שהוא נתן. תחשבי על מישהו שמחפש מידע על יצירת אומנות, איפה הוא יכול למצוא, איזה סוגי מאגרים יש, מה ההבדלים המהותיים ביניהם וכו'. זה מה אני עשיתי. להבנתי הוא לא מחפש שנכתוב תיזה על זה, רק להראות שיש לנו הבנה לגבי המאשבים העומדים לרשותינו.
 

innahm

New member
צריך לבחור תחום אחד

מהשלושה ולנתח רק אותו, נכון?
 

batamig

New member
כן

לפי מה שאני היבנתי - ולא היבנתי כל כך. מאיפה אנחנו אמורים למצוא מאגרים אקדימיים? 4 דפים זה סביר, אבל לכתוב 6 דפים על זה? בא נראה. . . .
 

g i g o

New member
זה די פשוט

למשל art תערכי שאילתת חיפוש על מאגרי מידע/דירקטורים (מדריכים), כנסי למוזיאונים גדולים וכו' ואז תכתבי סקירה איזה סוגים של מאגרים יש, מה ההבדלים בינהם, בתשלום/לא בתשלום, חובבניים/מקצועיים וכו'. כך אני עשיתי.
 
למעלה