מעדיפה את חברתו

מילקי110

New member
מעדיפה את חברתו

אתמול חברתי הטובה ביקשה שניפגש , אבל זה היה רק בגלל שהיא רצתה שאני אבוא איתה

לאסוף נעליים שהיא שמה לתיקון . ואני אתמול תיכננתי ללכת לשחות ובכלל בימים אלה אחרי העבודה אני ישר הולכת הביתה בישביל להיות עם התינוק

ובהתחלה אמרתי לה שאני עסוקה , והיא התחילה להגיד לי זה לא יפה מצידך , ומה את כועסת עליי ? תראו החברה הזאת היא נחמדה אבל הסיבה שאין לה אף אחד מלבדי לבוא איתה לנעליים זה מאחר והיא לא שומרת

על קשר עם אנשים , הקשר שלה איתי הוא נדיר אצלה .

בסוף עמדתי על שלי אמרתי לה שאני לא יכולה היום ( כלומר אתמול ) וקבענו ליום שני , הייתי גאה בעצמי שעמדתי על שלי .. אבל אני דואגת כי ככה ביום שני התינוק יישאר לבד כל היום

גם ככה היום יש לי תור לפסיכאטר ואני לא יכולה לדחות .

זה דווקא טוב שדחיתי את הפגישה בשבוע שעבר כי הרופא היה שואל אותי מה מצבי והייתי אומרת לו חרא , והיום המצב יותר טוב .

אני מוצאת שאין לי סבלנות לאנשים , אחרי שראיתי איזה מקסימים בעלי חיים , אני תמיד אהבתי בעלי חיים , אבל כיום זה יותר בולט , הטוב לב שלהם , חוסר רוע , מתיקות אני פשוט רק מחכה לבוא הביתה

ולראות את הפרצוף הקטן הזה .

פשוט מקסים , כזה חמוד , רך , נעים - חבל שלא כולם מקסימים כמו תיאו , חבל שאין באנשים קצת מהתכונות שלו , היה טוב .

זה גם נתן לי אנרגיות ההורות , פעם עד שהייתי קמה בבוקר ומזיזה את עצמי , תמדי קמתי מוקדם , אבל הייתי זזה כמו צב , וכיום אני קמה , מגיעה לעבודה יותר מוקדם , אני מרגישה קצת יותר רגועה מבפנים

לא הכל ורוד כמובן , כי כל זה כמובן גורם לי לחשוב שככה אסיים את חיי עם חתול , ואולי יהיו לי עד אז 3 חתולים וכלב .

אבל עדיין כיום מבחינה נפשית יותר טוב , חוץ מכאשר אני משאירה אותו לבד , אני מרגישה אשמה .

מילקי110

New member
פגישה עם הפסיכאטר

אני מצטערת שלא כתבתי מתחת לשרשור שפתחת אבל זאת אחת הסיבות שכתבתי ועידכנתי במצבו של תיאו .

* הפגישה עם הפסיכאטר אתמול הייתה אנמית , חבל שפשןו אי אפשר ללכת לרופאת משפחה ולקבל ממנה מירשמים לרסיטל אני לא מבינה בישביל מה צריך את הפסיכאטר

הפעם הוא לא שתק ושאל אותי איך אני מרגישה ועניתי שיותר טוב בעיקר בגלל החתול , הוא תיקתק במחשב , ואמר שהוא ממליץ לי ללכת לקבוצה טיפולית אז אמרתי לו שאני הולכת הוא לא שמע על לבב

שאלתי אותו האם הוא מכיר קבוצות טיפוליות והוא אמר שלא , הוא רק אמר מרפאת רמת אביב , אבל לא זכר מה ומי , חיפשתי דווקא בגוגל ולא מצאתי

אבל מעבר לזה הוא לא ידע על קבוצות טיפוליות , ואמר שניפגש עוד חודשיים , אני באמת לא מבינה בישביל מה צריך את זה .. אפשר פשוט ללכת לרופא משפחה כפי שחברתי סיפרה לי שהיא מטופלת במרפאה באיכילוב ושהיא הולכת לשם

רק כדי לקבל מירשמים , היא דווקא סיפרה לי שיש שם שיחות אבל זה רק לתושבי ת"א .

פשוט חסר טעם לחלוטין . איך פעם סיפרתי לכם על המנתח שהוא אדיש וכו' , אבל הוא הרבה יותר מקצועי מהרופא הזה כך נראה לי . פשוט הגעתי למסקנה שרופאים זה עם ..

לכל הפחות יכולת לשרשר אליי

אני לא זקוקה לתודות, אבל גם לך לא נעים שמתעלמים ממך, וזו לא פעם ראשונה ולא שנייה שמעירים לך על כך. שימי לב להתנהגות הזו שלך, היא לא נעימה.

מילקי110

New member
נמאס מהמצב הזה

נמאס לשכב על הספה ולראות טלוויזיה , וכן אני אלך לבריכה עוד מעט

והחתול חמוד מאד זה נכון , אבל משעמם מאד

הזמנתי חברה הביתה ביום חמישי והיא אמרה שביום שישי היא לא יכולה ושנבדר במוצ"ש נראה אם היא תבוא

וגם עם כן זה יהיה רק בערב .

העזורת הייתה אתמול וזה נחמד הבית נקי , נמאס מהמצב הזה . עוד לא התחלתי אפילו לחפש דירה , לא עשיתי כלום.

נמאס מהמצב הזה . נכון שהמצב יותר טוב מלפני שבועיים , אבל עדיין , עדיין אין כמו הגורם האנושי

וכפי שכתבתי בפורום השכן זה כואב מאד להיות אדם לא מושך מבחינה מינית , וגם להיות כמו יתום , כי זה מה שאני .בילוגית לא , אבל זה רק על הנייר וטוב לי כך

אני לא רוצה בשום אופן קשר עם אמא שלי ועם אבא שלי עדיף שזה כך באמת ... אבל עדיין יש בי חלל גדול מבפנים , חלל , שלא מתמלא כבר ע"י אוכל , החתול קצת אבל חתול זה לא בן אדם

עם כל האהבה העצומה שלי אליו . נמאס מהמצב הזה . נמאס .

אולי תיקחי איזה קורס ותלמדי משהו שמעניין אותך

משהו שימלא לך את הזמן ושאולי יש בו גם שיעורי בית? זה יכול להיות אחלה דבר בשבילך, וגם תכירי אנשים חדשים...

מילקי110

New member
זה יכול להיות רעיון נחמד אלומה

הבעייה היא שאני מרגישה שלא מעניין אותי כלום ..אני אוהבת לקרוא ספרים וכן הייתי יכולה ללכת אולי למעודון כזה של ספר,

מעבר לזה אני מרגישה שלא מעניין אותי כלום .

אולי משהו של בעלי חיים נכון ?? אבל ראית התנדבתי שנתיים בעמותה של בעלי חיים ורק נפגעתי מהם , החיות כמובן מקסימות האנשים מגעילים

נכון שאז אולי הייתי קצת שונה כי הייתי שמנה אבל עדיין ..

נכון שהמצב קצת השתפר קצת , אבל כמובן שלא הכל ורוד , בעיקר ניהיה לי רע כאשר בעבודה אני שומעת את הבנות מסביב :" להיא יש חבר , להיא יש בעל וילדים , כלהתכנונים ליציאות של הבנות הצעירות

כל הזמן הן מבלות, אחת עומדת להתחתן ויש לה חבורה , היא חגגה עם חברותיה מסיבת רווקות בשבוע שעבר . וזה מחדד את איך שלי לא היה את זה , אני באיזשהו מקום רק עכשיו התחלתי קצת לחיות ועדיין זה לא חיים כמו שלהם

עדיין האוכל תופס מקום מאד נכבד בחיי , אני מחכה כל הזמן לארוחה הבאה , אני חושבת על אוכל , לשמחתי כמובן שנכנס פחות , אבל בראש אני עדיין בן אדם שמן .

מילקי110

New member
היום נפגשתי עם חברתי הטובה

נפגשתי עם חברתי הטובה , זאת מישהי שאני מכירה כבר מעל לשלוש שנים , היכרנו בעבודה הלפני קודמת שלי

ובד"כ היינו חברות ממש טובות , לאחרונה גם היא שמה לב אני פחות מדברת איתה בטלפון זה מהצד שלי

והיום כאשר נפגשנו ממש הרגשתי שאין לי עצבים אליה , וכל הזמן רק חשבתי על מתי אגיע הביתה לתיאו , וכל הזמן חשבתי מה היה לי במשותף עם הבחורה הזאת ?

ויש לציין שאני זוקת לזכותה הרבה מאד , כי כאשר נפגשנו הייתי שמנה מאד ללא חברות והיא קיבלה אותי כפי שאני ואני חושבת שהמצב שבו אני נמצאת כיום זה הרבה בזכותה

גם אם לא במילים שלה אלא במעשים שלה , והיום פשוט חשתי שאין לי עצבים והיא גם אמרה שאולי ניפגש ביום רביעי ואני ממש המצאתי תירוץ אמרתי לה שאני אצטרך לעבוד שעות נוספות בעבודה ואז היא אמרה אולי ביום חמישי ?

ולא היה לי כבר איך להתחמק ואמרתי בסדר , אני לא חושבת שאני רוצה חלילה לנתק איתה את הקשר , גם חברה נוספת היום מהקבוצה אמרה לי שהיא מרגישה שהתרחקנו ושאלה אותי האם אני כועסת עליה , ואמרתי לה שחס וחלילה

והיא אמרה שהיא מתגעגעת אליי , גם החברה הזו אגב שאלה אותי למה נעלמתי ?

לא יודעת מה להגיד לכם זה לא שאני יאבד אותן כך נראה לי אבל אני פשוט מרגישה שבאיזהו מקום אין לי עצבים לאף אחד חוץ מתיאו .

אני דווקא כן יוצאת להפסקה עם בנות בעבודה , זה כן יש שם מישהי אחת קבועה וכאשר היא לא נמצאת כפי שקרה היום אז מישהי אחרת , אבל אחרי העבודה אני מרגישה שאין לי עצבים

אין לי הסבר לזה כל מה שאני מחכה לו זה רק ללכת הביתה ולהיות עם תיאו , צילמתי אותו בטלפון והיום גם הסתכלתי בתמונה כמה פעמים במהלך היום וחשתי יותר טוב , מתיקות , רוך ..

נ.ב - נתקע לי הטלפון , פשוט כמו שמחשב קופא , כך קרה לי עכשיו עם הטלפון בדרך הביתה שמעתי מוסיקה ביוטיוב , ואז פתאום הפופיע לי כזה סימן של אין כניסה אז כפי שאני עושה תמיד סגרתי את הטלפון והדלקתי וזה לא עזר

הטלפון קפוא , הוא גם לא מגיב עכשיו לכפתור שמכבה אותו , זה סמארטפון 3 של גלקסי . מקווה שלא אטצרך ללכת מחר לאורנג' כי אני לא יודעת איך לפתור את זה חיברתי אותו עכשיו גם להטענה אבל לא נראה לי שזה עוזר כי זה פשוט קפוא

כמו שמחשב קופא , אז זה קפוא ולא מגיב לכלום ..

מילקי110

New member
התסדרה הבעייה עם הטלפון

סתומה קטנה שכמותי , פתאום נזכרתי שאפשר לפתוח מאחורה , אז זה מה שעשיתי וזה הסתדר

תודה לאל , הלוואי שהכל היה בא על מקומו בצורה כה פשוטה .

אתם לא מבינים ללא טלפון זה אומר להיות יום שלם בעבודה ללא רדיו וזה מחרפן , זה גם מה שעושים שם , בגלל שזאת עבודה מונוטונית אז תוך כדי עבודה מאזינים לרדיו

ובלי זה .

למעלה