מעדכנים ומתעדכנים ב-

מעדכנים ומתעדכנים ב-../images/Emo43.gif

פורום אסון הכרמל נפתח גולשים יקרים, בימים האחרונים צפינו כולנו בדיווחים אודות שריפת הענק בכרמל והתפללנו לנס חנוכה. הפורום נפתח על מנת לקבל דיווחים אודות השריפה, לעדכן במראות מהשטח, לקבל סיוע ואוזן קשבת, להציע אירוח למפונים ולחלוק את התחושות בנושא. כולם מוזמנים לשתף, לעדכן ולהתעדכן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2235 כולנו מתפללים איתכם לכיבוי מהיר של השריפה ולשלומם של תושבי הכרמל.
שיטות אלטרנטיביות לטיפול בפיברומיאלגיה רן לואל - מטפל על פי תורת הגזעים והענפים בדיקור, טווינא וצמחי מרפא ומנהל פורום רפואה סינית בתפוז יתארח הערב ב-19:00 בפורום פיברומיאלגיה ו-CFS. לואל ישיב לשאלות הגולשים בנושא דיקור כטיפול לחולי פיברומיאלגיה. כולם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=672&MessageId=147467652
תחרות הצעות הנישואין - שלב ההצבעות לאחר שגולשות פורום חתונות סיפרו על הצעות הנישואין הכי מרגשות שקיבלו, אתם מוזמנים להצביע לסיפורים שהכי אהבתם ולעזור להחליט מי מהן תקבל שמלת כלה בעיצוב אישי של נינה דבש: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=153&MessageId=147538653

StayAwake

New member
נצל"ש... בקשר למפגש

אני כנראה לא אוכל להגיע כי זה יוצא ביום האחרון של החופש והנסיעה הביתה ממש ארוכה ועכשיו חזרתי מתל אביב וממש כואב לי הראש ואני לא רוצה לחזור ככה גם ביום חמישי ויום אחרי זה ללכת לביתספר... אז אני אראה את כולם בפסח

dafnashz

New member
לי זה לא משנה אם זה בחמישי או רביעי

איך שהרוב מעדיף.....

AdiA12

New member
לי זה ממש בעייתי ../images/Emo31.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

יומולדת לחברה וכמה משימות בבית.. וגם ממש טוב לי שהמפגש בחמישי, כי אני צריכה לפגוש עוד הרבה אנשים בת"א, נראה לי בעצם.. לא יודעת, אם לא תהיו שם אז זה הרבה פחות אנשים S: אבל יהיו עוד כמה שנראה לי אני רוצה לפגוש שם..

TheOneNoa

New member
גם לי רביעי לא כל כך מתאים.

יש לי כבר מפגש אחר ברביעי...

StayAwake

New member
אז להשאיר בחמישי?

כי אם יש כאלה שתכננו לבוא ועכשיו זה דופק אותן אז אני לא רוצה להעביר... עדיף שנשאיר בחמישי ואני פשוט לא אבוא חחח

dafnashz

New member
זה לא נראה לי פייר להעביר לרביעי

לי אין בעיה אם זה אבל אם יש כאלו שלא יכולות ברביעי ויכולות בחמישי אז נראה לי כדאי להשאיר את זה בחמישי

2MayaN2

New member
אולי תבואי אבל תחרי יותר מוקדם?../images/Emo10.gif ../images/Emo221.gif

StayAwake

New member
אבל אם אני רוצה להגיע הביתה מוקדם

זה אומר לצאת מתל אביב בסביבות 4
אז זה לעזוב אתכן בסביבות 3 וחצי (כי עד שאני אגיע לרכבת והכל..) אז זה יוצא ממש קצת זמן והרבה כסף

AdiA12

New member
זה בערך 5 שעות.. זה הרבה זמן ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני לא נמצאת בתל אביב כל כך הרבה זמן כל פעם >< באמת כדאי לך לבוא

StayAwake

New member
אני רוצה אבל..

מכירות את זה שאין לכן כוח לשום דבר ובא לכן להישאר בבית כל היום?
אז זאת ההרגשה שלי עכשיו
אולי זה ישתנה עוד כמה ימים אבל בינתיים ככה אני מרגישה..

AdiA12

New member
חח מכירה טוב מדי ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

זה מה שהיה לי במפגש הקודם של הפורום, ותאמיני לי שמה זה התבאסתי אחרי זה שלא באתי.. תבואי, שלא תתבאסי אח"כ
חוץ מזה אני משמ רוצה לראות אותך

AdiA12

New member
חח אז תבואי ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ככה לא תרגישי רע עם עצמך

למעלה