מעדכנים מהשטח

YulaShpil

New member
מעדכנים מהשטח

אז אם כבר נפלה על כולנו רוח הסקרים, שלא במסגרת ה-סקר של הפורום (שאפרופו ברוב גדול של הקולות הכערעתם את הכף לטובת הופעות סולו-גיטרה של ברוזה), גם אני פוצחת בסקרון: כמה פעמים ביום/בשבוע אתם מאזינים לאחד מתקליטיו של ברוזה, ואיזה
שלו הכי "שחוק" אצלכם, כלומר לאיזה האזנתם הכי הרבה פעמים? אצלי זה דוקא קלטת: הקלטתי, בזמנו, מהרדיו את ההופעה שלו מאמצע-סוף שנות התשעים עם הסימפונייט רעננה, ואם סרט מגנטי של קלטת יידע אי פעם לדבר הוא יצעק לי: די! תני קצת לנוח. לא יכול להסתובב כל הזמן... במקום השני אצלי ההופעה ממצדה מ-94', שפשוט אין עליה. חרשתי עליה כל כך הרבה, שכבר כשאני מזמזמת לעצמי את השירים, הם בעיבוד ההופעה ההיא, אפילו עם החריקות הקטנות של המיתרים בין הפריטות...

the benjamin

New member
ההופעה במצדה -

רק להסב את תשומת לבכם - ראיתי כבר כמה פעמים שנכתב שההופעה המפורסמת במצדה הייתה ב-1994. ההופעה התקיימה ב-14 ביולי 1993. בשעה 03:00 לפנות בוקר. :) בני

handlessman

New member
כשיוצא +

בין אם אני שומע כשאני מכניס את הדיסק או בין אם אני שומע ישירות מהמחשב - אני שומע שירים ששווים בערך לאלבום אחד, לפחות פעם אחת ביום\יומיים. לפעמים זה סתם לשבת בשביל להקשיב, ולפעמים זה ככה סתם ברקע, וכמובן שכל השירים שמורים לי על נגן ה-mp3. לא ידוע לי על דיסק מסוים ששמעתי אותו יותר מהאחרים, אבל תראו איך זה עובד אצלי - ברגע שיש לי דיסק חדש, אני חורש עליו בלי הפסקה, אחרי כמה זמן זה "נמאס", ואז אני עובר לשירים אחרים, ולאחר מכן מתישהו אני "במקרה" שומע את אחד\כמה מהשירים של אותו דיסק ושומע אותם ביחד עם כל שאר השירים מהאלבומים האחרים ולא כחלק מאותו אלבום... כך שיוצא שאין מצב שאני זונח שיר מסוים. כמובן שישנם שירים שחביבים עלי פחות ושחביבים עלי יותר, אבל בכללי כולם יפים, להכל כיף להקשיב בכל זמן, בכל מקום, ובכל תנאי... אז רק משפט אחרון לסיכום: "אם מוזיקה (ובעיקר של דויד) הייתה שיעורים - אני הייתי חרשן".

handlessman

New member
ובני הזכיר לי...

כמובן שהגיטרה שלי לא מפסיקה לשמוע דויד! אני כל הזמן עסוק בלמצוא אקורדים ופריטות נוספות מתוך שירים שלו, כך שהנגינה תצא כמה שיותר מדויקת, וגיליתי גם שנגינה של שירים שלו ממש עוזרת להתקדם, במיוחד עם כל הפריטות, האקורדים והסגנונות המיוחדים שהוא משלב... אגב, פארקינג יוצא לי ממש דומה!

glitter8

New member
אז אני ה י יתי בהופעה עם סימפונייט

רעננה זה היה ב-95 היו רק 3 הופעות כאלה,הלכתי עם חברי דאז והוא ישן טוב כל ההופעה...

the benjamin

New member
ולשאלתך -

אין יום שאני לא מנגן לפחות שיר אחד של ברוזה על הגיטרה - לפחות לחימום. ואפשר לומר שבד"כ ב-5 מתוך שבעה ימים בשבוע - אני שומע משהו שלו. ברכב/בבית - ברוזה הוא הDEFAULT שאני בוחר. לדוג', במשך שבועיים וחצי בטיול לספרד (לפני שנתיים וחצי)- isla mujeres הושמע ברכב השכור שוב ושוב ושוב...

הייתי חייב להגיב על זה...

גם לי הייתה הקלטה מהרדיו של ההופעה הזו, וחבר שלי איבד לי את 2 הקסטות !!! כמובן שעד היום המשטרה בחיפושים אחר החבר שנעלם באורח פלא... אבל חבר'ה, התזמורת לא רוסית... זה לא סימפונייט ולא סימפודא, זה סימפונט :) לילה טוב לכולם :)

sarita4

New member
../images/Emo124.gif סתם שתדעו

היום כלומר יום חמישי דיויד הופיע באכזיב ומחר יום שבת הוא גם מופיע הופעה אחרונה עד תחילת ההופעות עם מיומנה (הוא מופיע בחביבה.)

handlessman

New member
לא הבנתי משהו לגבי ההופעה עם מיומנה

בקשר לתאריכי ההופעות - יש שתי הופעות כל סוף שבוע, או משהו כזה? איך זה הולך בדיוק?

alti26

New member
הי לכולם

מה שלומכם אני עוד תפוס מההופעה בקמאלוט היה מהמם פשוט כך .השותפה שלי לשולחן שרית פשוט השאירה אותי מאחור בלחיצה חזקה על הגז.היא בתחילת המופעה שלפה שני קלסרים עם חומר על דיוויד כל הכתבות כל המפגשים שלה השאירה אותי לבד מאחור .דעו לכם ששרית פשוט האישה האולטימטיבית להריץ את דיוויד יש לה הכל ולא סתם מצליחה בכל מה שנוגע לדיוויד שבת שלום דודי בהופעות במיומנה אני לא אהיה אשמח באם ישלחו לי תמונות וצלילים מהמופע נפגש במפגש דודי

למעלה