מעדכנת איך היה אתמול באימון הראשון

מעדכנת איך היה אתמול באימון הראשון ../images/Emo9.gif

מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה, לא מכירה את כללי הפורום.. דבר ראשון אני רוצה לציין את האווירה המדהימה - כל כך כיף, ויש צחוקים, והמאמנות מעולות ועוזרות ונחמדות, המתאמנים האחרים גם נחמדים ו"זרקו" לי כמה טיפים, פשוט אוויריה מעולה וכיפית ! עשיתי את החימום עם כולם, אחר כך עשיתי עמידת ידיים וגלגלון (כמובן שאני עדיין לא עושה אותם טוב חח) ואחר כך קפצתי קצת על הטרמפולינה - היה מאוד מפחיד בהתחלה והלב שלי דפק מפחד, אבל אחר כך זה הפך לכיף והרגשתי שוב בת 5
מחכה כבר לאימון הבא
אגב, מבחינת כאבים וכו' לא כואב לי כלום - אתמול טיפה כאב לי במפרק ירך ימין אבל היום כבר כלום. רק מרגישה מאושרת, מזמן לא הרגשתי כל כך טוב
[למרות שכולם שם עשו סלטות באוויר ואני הסתבכתי עם גלגלון - זה ממש לא הזיז לי. נהנתי כמו שמזמן לא נהנתי
) **אגב, התקשרו להזכיר לי המרפאת שיניים שיש לי מחר רופאת שיניים, אז לאימון בשלישי אני לא אוכל להגיע
[קבעתי את זה מזמן] אבל ראשון הבא אני אבוא, וגם שלישי הבא וכו'.. - עכשיו אני יודעת שאסור לקבוע על הימים האלה

Tammie

New member
איזה כיף שנהנית!

חבל שאת לא מגיעה מחר, הייתי שמחה לפגוש אותך :) אבל שבוע הבא נתראה או בראשון או בשלישי או בשניהם, תלוי כמה כוח יהיה לי לנסיעות....

אני מקווה שנתראה שבוע הבא ../images/Emo13.gif

אני נורא מדוכאת מהתור הזה מחר אבל כבר ביטלתי להם ודחיתי כל כך הרבה פעמים שכבר לא נעים לי

Tammie

New member
מכירה את זה...

אני מומחית בלהתחמק מרופאי שיניים :)

למעלה