יהודית1992
New member
מעדכנת איך היה אתמול באימון הראשון ../images/Emo9.gif
מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה, לא מכירה את כללי הפורום.. דבר ראשון אני רוצה לציין את האווירה המדהימה - כל כך כיף, ויש צחוקים, והמאמנות מעולות ועוזרות ונחמדות, המתאמנים האחרים גם נחמדים ו"זרקו" לי כמה טיפים, פשוט אוויריה מעולה וכיפית ! עשיתי את החימום עם כולם, אחר כך עשיתי עמידת ידיים וגלגלון (כמובן שאני עדיין לא עושה אותם טוב חח) ואחר כך קפצתי קצת על הטרמפולינה - היה מאוד מפחיד בהתחלה והלב שלי דפק מפחד, אבל אחר כך זה הפך לכיף והרגשתי שוב בת 5
מחכה כבר לאימון הבא
אגב, מבחינת כאבים וכו' לא כואב לי כלום - אתמול טיפה כאב לי במפרק ירך ימין אבל היום כבר כלום. רק מרגישה מאושרת, מזמן לא הרגשתי כל כך טוב
[למרות שכולם שם עשו סלטות באוויר ואני הסתבכתי עם גלגלון - זה ממש לא הזיז לי. נהנתי כמו שמזמן לא נהנתי
) **אגב, התקשרו להזכיר לי המרפאת שיניים שיש לי מחר רופאת שיניים, אז לאימון בשלישי אני לא אוכל להגיע
[קבעתי את זה מזמן] אבל ראשון הבא אני אבוא, וגם שלישי הבא וכו'.. - עכשיו אני יודעת שאסור לקבוע על הימים האלה
מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה, לא מכירה את כללי הפורום.. דבר ראשון אני רוצה לציין את האווירה המדהימה - כל כך כיף, ויש צחוקים, והמאמנות מעולות ועוזרות ונחמדות, המתאמנים האחרים גם נחמדים ו"זרקו" לי כמה טיפים, פשוט אוויריה מעולה וכיפית ! עשיתי את החימום עם כולם, אחר כך עשיתי עמידת ידיים וגלגלון (כמובן שאני עדיין לא עושה אותם טוב חח) ואחר כך קפצתי קצת על הטרמפולינה - היה מאוד מפחיד בהתחלה והלב שלי דפק מפחד, אבל אחר כך זה הפך לכיף והרגשתי שוב בת 5