עזות דקדושה
New member
מעדכנת התפתחויות לטובת הכלל
הרקע
שני צדיקים עוד שבוע יהיו בני חמישה חודשים על הנקה מלאה, התחילו לטעום בקטנה כלמני דברים ומתלהבים, עולים יפה במשקל נולדו בערך 2.5 במועד ועכשיו בערך 7 ק"ג.
צד אחד עם זרימה מוגברת שלא מתמתנת
צדיק אחד יונק בהתלהבות ופולט הצדיק השני מתעצבן ובוכה
אז מה שעשיתי זה לסחוט 60-80 מ"ל לפני שאני מניקה, אני שומרת בשקיות ומקפיאה למקרה הצורך
וגם מצאתי שלנענע קלות את הצדיק שמתעצבן בזמן ההנקה עוזר לו לינוק ברגוע
בהנקות חלום זה לא מפריע לו
הצדיק הפולט אחראי על הצד החלש
כמו שאתן מבינות, לסחוט לפני כל הנקה זה קצת מטריד, מה גם שזה לא תמיד פותר את הבעיה וגם לענין של הנענוע התפתחה חסינות
מה שמסתבר זה שהצדיק גומל את עצמו מהרדמות בהנקה..
היה לי קשה לקלוט את זה כי התרגלתי כבר להרדים אותם ככה והצדיק השני לא עובר את הגמילה הזאת
בעקרון זה הגיע למצב שהוא היה בוכה כל פעם חוץ מבהנקות חלום ואני כבר חשבתי שנקלענו לשביתה..
גם בהרדמות לשינת הלילה זה היה סיוט כי כשהוא היה בוכה, השני היה מתחיל לבכות גם והיתי צריכה להרדים אותם בנפרד
אבל אז הבנתי שהיניקות שלו התיעלו והתקצרו וכשהוא מסים הוא רוצה שאני אניח אותו במיטה ולהרדם לבד
הוא גם פתח מרווחים יותר גדולים בין הארוחות וגם בלילות
זה ממש פלא גדול שהוא החליט לבד לעשות את העבודה..
הרקע
שני צדיקים עוד שבוע יהיו בני חמישה חודשים על הנקה מלאה, התחילו לטעום בקטנה כלמני דברים ומתלהבים, עולים יפה במשקל נולדו בערך 2.5 במועד ועכשיו בערך 7 ק"ג.
צד אחד עם זרימה מוגברת שלא מתמתנת
צדיק אחד יונק בהתלהבות ופולט הצדיק השני מתעצבן ובוכה
אז מה שעשיתי זה לסחוט 60-80 מ"ל לפני שאני מניקה, אני שומרת בשקיות ומקפיאה למקרה הצורך
וגם מצאתי שלנענע קלות את הצדיק שמתעצבן בזמן ההנקה עוזר לו לינוק ברגוע
בהנקות חלום זה לא מפריע לו
הצדיק הפולט אחראי על הצד החלש
כמו שאתן מבינות, לסחוט לפני כל הנקה זה קצת מטריד, מה גם שזה לא תמיד פותר את הבעיה וגם לענין של הנענוע התפתחה חסינות
מה שמסתבר זה שהצדיק גומל את עצמו מהרדמות בהנקה..
היה לי קשה לקלוט את זה כי התרגלתי כבר להרדים אותם ככה והצדיק השני לא עובר את הגמילה הזאת
בעקרון זה הגיע למצב שהוא היה בוכה כל פעם חוץ מבהנקות חלום ואני כבר חשבתי שנקלענו לשביתה..
גם בהרדמות לשינת הלילה זה היה סיוט כי כשהוא היה בוכה, השני היה מתחיל לבכות גם והיתי צריכה להרדים אותם בנפרד
אבל אז הבנתי שהיניקות שלו התיעלו והתקצרו וכשהוא מסים הוא רוצה שאני אניח אותו במיטה ולהרדם לבד
הוא גם פתח מרווחים יותר גדולים בין הארוחות וגם בלילות
זה ממש פלא גדול שהוא החליט לבד לעשות את העבודה..