מעדכנת ומחזקת

מעדכנת ומחזקת

היינו אצל ד"ר פנסקי השבוע (שתמיד כיף להתקבל אצלו בחיוך ובאהבה):
אז נועה, שכמובן רצה אליו בחיבוק ונשיקה שאפילו אני לא זוכה להם, קיבלה מדליה של גיל 3.5, מעין פרומו לגביע שתקבל בגיל 4- טפו טפו טפו הכל תקין.
ואצל גיאצ'וק- הכל בסדר ואפילו הפתעה- ירדנו ל- 15 שעות ביממה. לא להאמין כמה זה עובר מהר ורוב שעות היום קטנצ'יק משוחרר (לא שזה כל כך הפריע לו, אפשר להגיד שאני משוחררת).
ולקינוח- שלשום המתוקי התחיל לזחול (רק בן חמישה חודשים) וכן- גם עם נעליים הוא זוחל.
אני באמת רוצה לחזק את כל האמהות שנמצאות בתחילת הדרך- זה עובר!!! מי קצת יותר קשה ומי קצת יותר קל- אבל הכל עובר ונשכח ונשאר לנו רק הכיף של גידול המלאכים הקטנים האלה בידיעה שעשינו הכל כדי לעזור להם ולתת להם את החיים הטובים ביותר שאפשר.
נכון שכואב, ונכון שמרחמים- כאלה אנחנו האמהות זה טבוע בנו, אבל יש לנו גם כוחות שאנחנו מגלות רק כאשר אנחנו הופכות לאמהות- ואלה הכוחות שעוזרים לנו לעשות דברים בניגוד לאינסטינקטים שלנו (כמו להקל בשלב הנעליים).
אז שיהיה לכולם שבוע מקסים וכמובן חג שמח (בשנה הבאה התקופות הקשות יהיו זיכרון עבר)

Yifatule

New member
היי

יקירתי, איזה חדשות טובות!!

שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה!

פרלמנים

New member

אילו מלים... כמה שאת צודקת - עם כל הקושי והכאב, וכמה שמרחמים ונקרע הלב -מגלים כוחות ומוצאים את הדרכים לעשות את הכי טוב שאפשר עבור האלופים הקטנים שלנו..
איזה כיף שהורידו לכם בשעות!
ענבר בת 5.5 חודשים והיא 22 שעות ביום עם הנעליים... לגבי זחילה - נראה שהיא ממש קרובה לזה! היא מתהפכת לשני הכיוונים ומפעילה שרירים שלא חשבתי שתפעיל כ"כ מהר.. נראה לי שהנעליים רק מפתחות להם את השרירים יותר...

למעלה