מעדכנת ומשתפת על סיומה של תקופה...

Mr China

New member
מעדכנת ומשתפת על סיומה של תקופה...

כבר הרבה זמן לא הייתי פה וחשבתי לשתף אתכן. לפני שבוע וחצי הנקתי את הבנות, ופתאום קצת אחר כך החלטתי שאנסה להסיח את דעתן כשיבקשו שוב לינוק. עד אז הן היו יונקות מתי שרצו אבל כבר מהקיץ הפסקתי הנקת לילה. איך שהוא העברתי את היום בלי להניק בכלל (רוצות בננה? הנה אוטובוס! הנה כלב! ואחה"צ הבייביסיטר באה ועזרה להעביר את הזמן...). למחרת בבוקר אמרתי לעצמי שאם הן תבקשנה אתן להן לינוק ואנסה לעבור למצב של הנקת בוקר בלבד אבל במציאות הן רק צייצו, לא ממש דרשו ציצי והחלטתי לזרום עם זה. במהלך היום אולי פעמיים שלוש הזכירו אבל לא בתקיפות ולא ניסו לגשת לינוק אז כבר הבנתי שבדיעבד ההנקה של הבוקר הקודם הייתה כנראה האחרונה...והיום אני יכולה לספר שזו פשוט התאהבות מחדש בקטנות שלי- כמה שהן בוגרות ופשוט דילגו לשלב הזה של פוסט הנקה ואני רואה בהן יותר ילדות ופחות את ה"אטצ'מנט" שיש בהנקה. זו היתה התקופה הכי מופלאה ואני כל כך גאה בעצמי שהגעתי עד הלום, 20.5 חודשים של הנקה מלאה.
ואנקדוטה קטנה: במקרה הן הפסיקו לינוק ב-23 לינואר וכאן בארה"ב כותבים את זה 1.23 (החודש לפני היום) כך שיצא לי אפילו תאריך יפה 1-2-3!
ואצלי, ביום הראשון והשני לא היה גודש כמעט בכלל אבל אני יכולה להגיד שהיתה רגישות ואז התחיל להיות קצת גודש (לא דלקתי תודה לאל) ועד כה אני עדיין סוחטת קצת ומקלה על הרגישות במקלחת חמה. עדיין יש חלב אבל זה הולך ויורד, מאמינה שיקח עוד כמה ימים.
רציתי להודות לכן על התמיכה והחברות לאורך הדרך, אתן נהדרות וכולנו ברות מזל להיות חלק מהחוויה הנהדרת והייחודית הזו שנקראת הנקת תאומים. זה לימד אותי כל כך הרבה, בכל כך הרבה רמות, ואני מאושרת שהצלחתי. נשיקות לכולכן ובהצלחה לחדשות, אשתדל להכנס מדי פעם לענות על שאלות.

מרגש

מבינה מה שכתבת על התאהבות מחדש. כמו שנהנים מה"אטצ'מנט" נהנים אח"כ מהנפרדות. מזה שהם כבר פעוטות עם עולם משל עצמם.
מדהים כמה מהר אחרי הגמילה הם כבר שוכחים ממנה ואם תציעי להם הם לא יבינו מה את רוצה מהם.
כל הכבוד על ההנקה הארוכה. זכית וזכו בנותייך.

אכן - סופה של תקופה..

סינית יקרה...

איזה מרגש לקרוא...
ואוו...אכן - חתיכת תקופה !!!!
מוזר לחשוב עליהן כעל כאלה גדולות... 20 חודשים...
לא יאומן שהן כבר כאלה גדולות... ואיזה יופי שהן עוברות את זה בקלות כזו.
כנראה שזה הזמן המתאים להן וגם לך..

כמובן שאני לא "משחררת" אותך מפה... את ממשיכה להיות אחת מוותיקות ובוגרות השבט שלנו,
ומוזמנת תמיד תמיד לענות ולשתף ולספר ולעזור לאמהות חדשות שמצטרפות אלינו.

חיבוק גדול לך ולבובות הגדולות.
ותודה על התרומה העצומה שלך למשפחה המיוחדת הזו שלנו.

Mr China

New member
המון תודה

וכמובן אשמח לבקר ולסייע כמידת האפשר! בשעה טובה ירד הגודש והמלאות פחתה, מרגישה ממש טוב..ממש שמחה על פתיחתו של פרק חדש זה. שבוע טוב.

ממש מרגש !!!

אני זוכרת את השאלות שלך בהתחלה עם התאומות, כשאת רחוקה מאתנו פיזית אבל קרובה בהתלבטויות ובמאמצי ההנקה והנה הזמן חלף, הקטנות הפכו פעוטות ועכשו אפילו גמולות !!! ממש מרגש. מאחלת לך ולהן עוד הרבה שעות וימים של הנאה ושמחה !!!

Mr China

New member
תודה רבה על התמיכה לאורך הדרך

מה שלום החמודים שלך?
אני עדיין קצת לא מאמינה שסגרתי את הפרק הזה, אבל כמו שכתבתי לקוקלה למטה יש בזה משהו משחרר. מאד שמחה על מה שהיה וכמובן על החברות והתמיכה שלך ועוד מהוותיקות...

למעלה