מעדכנת ושואלת על ישיבה

מעדכנת ושואלת על ישיבה../images/Emo141.gif

בהודעה שכתבתי אז בפורום, מצ"ב קישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1633&msgid=90178378 שאלתי לגבי הישיבה של הבן שלי. הוא כבר בן שנה ויש כמה שיפורים בנושא הישיבה, לא עבדתי איתו יותר מידיי על תרגילי ישיבה, כי ראיתי שהוא מתחיל לפתח את הישיבה שלו לבד ועזבתי את הנושא ועקבתי אחרי ההתקדמות שלו. הוא אינו יושב בישיבה רגילה, על הטוסיק כשהרגליים כלפי חוץ. הוא מרבה מאד לשבת על הברכיים והטוסיק נשען על העקבים. או שהוא יושב בישיבת W או חצי ישיבת W - כלומר רגל אחת מסובבת לאחור ורגל אחת כלפי חוץ. האם יש לעזור לו בסידור הרגליים בעת ישיבת הW או הישיבה החלקית של ה-W? למה הוא בוחר לשבת על הברכיים ולהשעין את הטוסיק על העקבים במקום על הטוסיק?

פצפונת אורז שלום

בישיבה על העקבים, W וישיבה צידית, יותר קל לגב להיות בזקיפה. הישיבות בהן הוא משתמש טובות וחשובות, ואין בעיה להשתמש בישיבת ה-W כל עוד היא לא ישיבה עיקרית. מומלץ להושיב אותו גם בישיבה מזרחית וישיבה עם רגליים פסוקות קדימה, ניתן לעשות זאת בעזרת שרפרף/כסא קטן עם משחק עליו, הושיבי אותו מול זה, שבי מאחור והעסיקי אותו עם המשחק, לאחר שימאס לו ויעבור לישיבה אחרת, חכי דקה וחזרי שוב לישיבה הקודמת.

תודה../images/Emo13.gif

נדמה לי שהוא דילג על שלב הישיבה על הטוסיק. הישיבת W היא אינה הישיבה העיקרית, הוא בעיקר יושב על העקבים ומגוון מידי פעם בישיבת W וישיבה צידית (כפי שקראת לזה). לגבי המשחק על הכיסא, הוא עושה לעצמו את התרגיל הזה
, תינוק חכם יש לי?
מכיוון שאני מתבלבלת בין שמות הישיבות, למה הכוונה ישיבה מזרחית? זה כשהרגליים שלובות זה בזה? תודה על העזרה

לפצפונת אורז

אכן חכם, הוא הבין לבד מה צריך. ישיבה מזרחית, זה רגליים כפופות אחת ליד השניה או שלובות אחת על השניה.

למעלה