מעדכנת: ילדתי בן

happy00

New member
מעדכנת: ילדתי בן ../images/Emo95.gif

למי שזוכר אותי, כתבתי שאני עומדת ללדת, אז הנה, חזרתי עם עדכון. לפני שבוע וחצי ילדתי בן בניתוח קיסרי אלקטיבי. הניתוח והאשפוז עברו בסדר, וגם הספקנו כבר לעבור את הברית. והנה, הפכתי להיות אמא ל-3. כרגע אני מתאוששת מהניתוח בבית. התינוק כמובן מקסים וחמוד (אבל אני לא מפרסמת תמונות באינטרנט.....). הילדים ה"גדולים" בינתיים מקבלים את התינוק בהתלהבות. וכמובן כל הכבוד לבעלי שמטפל כל כך נפלא בילדים ובבית ובי.

קולללולוווו ברכותיי ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

שמחה לשמוע
תיארתי לעצמי שילדת, אבל לא רציתי להציק אז חיכיתי להודעה הרשמית
מה שם התינוק? איך הילדים הגדולים מתנהגים בפועל ליד התינוק או לידך?

happy00

New member
תודה רבה. ולשאלותיך על הילדים הגדולים:

הילדה הקטנה (שנתיים וחצי) לאחרונה יותר נדבקת לאבא ויש לה התקפות של בכי ומצבי רוח. אבל בגדול היא גם שמחה איתי ועם התינוק. מלטפת אותו ומנשקת אותו (לא תמיד בעדינות) ומדברת איתו. כשהוא בוכה היא ישר אומרת לי שהוא בוכה, ומפגינה דאגה כלפיו. הגדול כבר כמעט בן 4 ומתנהג בצורה יותר בוגרת. שמח עם התינוק, מדבר אליו ומלטף אותו בעדינות. וגם מפגין דאגה כשהתינוק בוכה. בגדול הם קלטו שלאמא אסור להרים אותם (בגלל הניתוח) והם גם נותנים לי ספייס שנחוץ לי כרגע למנוחה. טוב שיש להם אחד את השני, כי הם גם משחקים הרבה ביחד ומעסיקים את עצמם.

happy00

New member
הגיוני שכן, אם כי אני לא יודעת בדיוק מה עשו

בכל זאת, הייתי מאושפזת 5 ימים... למחרת הלידה בעלי שלח עם כל ילד הפתעות לחלק לכל הילדים בגן עם פתק מצורף על זה שנולד לו אח. חוץ מזה, אני יודעת שיש כמה ילדים שגם בדיוק נולד להם אח. בנוסף הבן הגדול חזר הביתה עם ציור שכתוב עליו מזל טוב לאח החדש והוא קישט.

הווו...../images/Emo23.gif../images/Emo49.gifאמא../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

החלמה מהירה
ו.... הגיע הזמן לעדכן את החתימה שלך

למעלה