מעדכנת לגבי הילי וריפוי בעיסוק.

מעדכנת לגבי הילי וריפוי בעיסוק.

הילי בת 3.5 פגית ותיקה . מזה זמן רב אני מודאגת מהקושי של הילי בכל הקשור לנושא של המוטוריקה העדינה, אבל חוץ מאבחון לא ממש פעלתי בנידון. פעלתי כן..בעיקר המתנתי בסבלנות לתורי. לפני שבועיים באסרטיביות קלה פניתי שוב למכון להתפתחות הילד ואז התבשרתי שבדיוק התכוונו להזמין אותנו לטיפול
. בשבוע שעבר הייתי איתה אצל המרפאה בעיסוק והיה טוב. טוב כי היא מיד קלטה (טוב היא אשת מקצוע) שלהילי יש קושי באחיזה מחד והיא "מפצה" על הקשיים שלה באינטילגנציה הגבוהה שלה. אהבתי שהיא הציבה להילי גבולות ברורים גם לגבי דברים שהיא מעולה בהם ומצד שני לא הקשתה עליה עם חלקים שעדיין קשים לה. היום אנחנו מוזמנים שוב. משהו חשוב: אף אחד לא "איתר" קושי אצל הילי: לא גננת/רופאת ילדים/חברות שלי /משפחה. למה אני מדגישה את זה? פשוט כי חיבים ללמוד לעמוד על שלנו ולא לוותר על אבחון (בכל תחום) גם אם נדמה לנו שזה מיותר. לי כל הזמן אמרו שאני מגזימה והיא כן אוחזת את הטוש וכו... גם רופאת הילדים לא מיהרה לשלוח אותי לאבחון. מה שחשוב הוא שלהילי יש קושי בר טיפול וחשוב לטפל בה עכשיו לפני שזה ישפיע על ראשית כתיבה. שמחתי לשמוע שלהילי יש המון כח פיזי וכי צריך ללמד אותה לווסת את העבודה בשרירים עדינים של כף היד. השבוע עשתה "נחת" לאמא והתחילה לצייר כי בה לה... רוצים לראות? הילי נולדה בשבוע 31 1083 ק"ג.

טוב שיש להורים אינטואיציה....

אצלינו אני עובדת הפוך...לאיתן יש אסימטריה בחדרים הלטראליים במוח,גם היפוטוניה וגם ASD שזה מום קטן בלב וכל הזמן מטמטמים אותנו עם מעקבים ועם המכון להתפתחות הילד,ובס"ה הילד מתפתח נ ה ד ר ורופאים שמכירים אותו רואים את זה,אבל בטיפת חלב תמיד יש משבר אז אני פשוט "מסננת" 90% מההמלצות שלהם...(איתן נולד בשבוע 28 1.335ק"ג)

../images/Emo65.gifכמו שכבר ספרתי לך גם אצל

מאור הגננת לא אבחנה שום דבר, אני שמתי לב שהציורים שלו מאוד מאוד חלושים והאחיזה שלו לא נכונה ולכן בקשתי אבחון של ריפוי בעיסוק , ואכן הוא כבר שנה בטיפול. אין כמו האינטואיציה שלנו ההורים. מצוין שתפסת את זה בזמן , לפני זמן בית הספר, שאז נראה לי שקשה יותר לטפל. שיהיה בהצלחה ותשיכי לעדכן אותנו אה......תמונה מקסימה גלי כל שנבקש לו יהי...

למעלה