מעדכנת לגבי המשפחה שביתה נשרף

מעדכנת לגבי המשפחה שביתה נשרף

קודם כל מצטערת בפני שולחי המסרים שלא נענו היתה כאן בעיה עם המסרים. אז ככה הייתי אצלהם, המצב שם פשוט נורא, הם ישנים בחדר אחד שהותאם יחסית למגורים כל שאר הבית בשיפוץ. אי לכך אין מה להביא לשם דברים כרגע כי פשוט אין היכן לשים אותם. הבאתי ציוד רב (בעיקר בעזרתכם האדיבה) שמאוד מאוד שימח אותם. לדעת האב השיפוץ יסתיים בעוד כשבועיים ואז יוכל לדעת מה חסר ברווחה הבטיחו להם ריהוט אבל אני לגמרי סקפטית אחכה את השבועיים הקרובים ואצור איתם שוב קשר וכמובן אעדכן. הפועלים של אחי נמצאים שם לצורך שיפוץ הבית (בהתנדבות) כך שאם יעלו דברים בינתיים בוודאי אדע. תודה על רוח ההתנדבות האופיינית לכם אהובים. שיהיה יום קסום לכולם.

A N N 7

New member
מאמינה בו אלי לא חזרת לפני הסיפור של המסרים?

ואני גם כתבתי לך נירה אבל זו זכותך ממי להיעז ולמי לפנות .. המדובר לגבי הדברים שרצית שאמסור לך עבור משפחה . זו. אחד הדברים נמסר. זה הטלויזיה הקטנה לילד גם אחד שמגיע לו. לא נורה יש אנשים שפנו אלי. גם לעוד דברים. חני מאחלת לך יום טוב .

שוקולתה

New member
מאמינה בו שמחתי לראות אותך

את צריכה חולצות לגברים למישפחה שביתם נישרף או נעלי ספורט מידה 38-39 לבן או חולצות לנשים .שלחתי לך מסר אבל כניראה היתה בעיה במסרים

tuttifrutti

New member
יש לי שידה למסור אם הם ירצו

השידה שימשה אותי להנחת טלוויזיה עליה. היא לא הכי יפה, ז"א היא לא נראית נורא אבל גם ממש לא חדשה. צבע חום. בנתיים אין דורשים לה. אם יירצו אשמח מאוד שיקחו. ואם הייה היכן לאחסן, אז גם יש יחידה של מזנון, לא גדולה אבל יפה, אבל היא חייבת להתפנות עוד בימים הקרובים (לא בביתי). וחוץ מזה אולי יהיו עוד דברים. כשאספתי בשבת זה הייה ברבע שעה שהמשנע הקצה לי! (שובב שכמוהו!, אבל מזל שיש לנו אותו!!!)

למעלה