דומה מאד לזו שאבדה לי. השרתי את קוביות התפוחי בקצת מיץ לימון לפני שהוספתי לעיסה והוספתי אגוזי פקאן קצוצים לסוכר החום והקינמון בציפוי.
מביאה כאן לטובת הכלל. תודה חנה!
רכיבים:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
קליפה מגוררת מלימון
כפית קינמון
1/2 1 כוסות קמח מצה
1/2 כוס קמח תפו"א
1 שקית אבקת אפיה
1 ק"ג תפוחים קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות
ציפוי: תערובת קינמון, סוכר חום
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה
להוסיף לאט את השמן ואת קליפת הלימון
בעירבוב איטי להוסיף את הקמחים והקינמון. להוסיף את התפוחים ולצקת לתבנית.
לבזוק מעל תערובת של סוכר חום וקינמון.
לאפות בחום 175 מעלות כשעה.
מביאה כאן לטובת הכלל. תודה חנה!
עוגת תפוחים בחושה לפסח, חנהפ
חנה הכינה בתבנית חד"פ עגולה עם ארובה, אני הכנתי בתבנית בקוטר 26.רכיבים:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
קליפה מגוררת מלימון
כפית קינמון
1/2 1 כוסות קמח מצה
1/2 כוס קמח תפו"א
1 שקית אבקת אפיה
1 ק"ג תפוחים קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות
ציפוי: תערובת קינמון, סוכר חום
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה
להוסיף לאט את השמן ואת קליפת הלימון
בעירבוב איטי להוסיף את הקמחים והקינמון. להוסיף את התפוחים ולצקת לתבנית.
לבזוק מעל תערובת של סוכר חום וקינמון.
לאפות בחום 175 מעלות כשעה.