אמא מוקדמת
New member
מעדכנת סוף סוף
ארוך
בתחילת החודש הבנות חגגו חצי שנה, מתוכה כשלושה חודשים בבית.
אז זה לקח שלושה חודשים, מתוכם הרבה רגעי שבירה, בשלב מסוים קניתי קופסת סימילאק למקרה חירום, אך אני שמחה לבשר שהיא עדיין ממתינה שלמה בארון
.
לפני שבועיים היה ממש קשה, היינו בשלב שהן מקבלות שני בקבוקים והשאר שאוב, וכלום לא הצלחתי לשאוב את הארבע מנות האלו, עברתי לשבוע לאמא שיהיה מי שיטפל ויאכיל אותי - הנקתי, הנקתי, שאבתי, לקחתי את כדורי החילבה בצורה מסודרת ומשהו עבד.
עלינו סוף סוף על דרך המלך. שבועיים אנחנו בהנקה מלאה עם בקבוק אחד לפני השינה(150 סיסי), אני אפילו מצליחה להקפיא קצת.
ועוד חוב קטן, בפעם הקודמת כתבתי על שיטת הקשב - ועל זה שאני רוצה ליישם אותה, בעיני רוחי כבר ראיתי את עצמי מסתובבת עם סירים, קישטה חיתולים, ובכן זה היה כמובן טרום נחיתת הבנות בבית - עכשיו בנימה מפוכחת יותר אז יש חיתולים והרבה, יחד עם זאת אני מיישמת את השיטה באופן חלקי בעיקר על מספר 2 שאותוו יותר קל לזהות ואז הן עושות בסיר זה ממש מגניב ונקי במיוחד לבנות, גם פיפי משתחל לו מידי פעם. לפי כל מה שקראתי גם החלקיות הזו יעילה ותעזור בעתיד בגמילה. עד עכשיו הייתי עסוקה גם עם ההנקה אולי עכשיו יהיה לי קצת יותר פנאי להשקיע בנושא - נראה, בנתיים אני מרוצה ממה שיש.
ואיך אפשר בלי כמה שאלות
שאיבות
אני בד"כ שואבת שאיבה קטנה אחרי הנקת בוקר, שאחריה הן בד"כ ישנות
עוד אחת ב20 אחרי ההשכבה לישון ועוד אחת לפני שאני הולכת לישון.
מצד אחד אני חוששת לשלב שאיבה נוספת כדי שיהיה להן מספיק חלב כשהן תרצנה
מצד שני אני רוצה להגדיל את מאגר הקפוא שלי,
השאלה היא אם אני אשאב ופתאום הן תרצנה לינוק האם יהיה להן מספיק ?
- סדר יום
אפשר לעשות סדר יום עם הנקה? כרגע העוגן היחיד זה אמבטיה>>בקבוק>>שינה באיזור השעה 19-20 ושינה עד בד"כ 4
אני מצליחה להבחין באיזשהו סדר שנוצר - אבל האם אני צריכה/יכולה לעשות להן סדר קבוע, ושעות הנקה קבועות זה לא אמור להיות לפי דרישה ?
פערי הנקה
לפעמים הן יכולות לישון 4 שעות בין הנקה ולפעמים זה כל היום שעתיים, זה משגע אותי ? בדרך כלל אם יש פער של 4 שעות זה לרוב בבוקר, לקראת הערב הן דורשות בערך כל שעתיים.
אבל אני לא מצליחה להיות רגועה בשום שלב.
אם הן ישנות הרבה - אני חוששת שהן לא יאכלו בסה"כ הכללי
ואם הן לא ישנות - אז אני חוששת שאולי אין להן מספיק.
בעיקרון החיתולים שלהם די רטובים וזה מה שמרגיע אותי.
אבל הייתי שמחה להבין את ההגיון
כמה זמן הן אמורות לישון ביום בגילן (לפי שלושה חודשים)
כמה הן אמורות לאכול ? אני בטוחה שהן לא מגיעות ל- 650 (לפי 150 סיסי לקילו), היום שקלתי לפני ואחרי הנקה והיא אכלה 60 , אז בימים שהן בכלל ישנות כל הבוקר איך הן יכולות להגיע לכמות הזאת?
ולסיום אוטוטו מתחילים טעימות את כל ה-
שכבר עולות לי בנושא אני אשמור להמשך
בתחילת החודש הבנות חגגו חצי שנה, מתוכה כשלושה חודשים בבית.
אז זה לקח שלושה חודשים, מתוכם הרבה רגעי שבירה, בשלב מסוים קניתי קופסת סימילאק למקרה חירום, אך אני שמחה לבשר שהיא עדיין ממתינה שלמה בארון
לפני שבועיים היה ממש קשה, היינו בשלב שהן מקבלות שני בקבוקים והשאר שאוב, וכלום לא הצלחתי לשאוב את הארבע מנות האלו, עברתי לשבוע לאמא שיהיה מי שיטפל ויאכיל אותי - הנקתי, הנקתי, שאבתי, לקחתי את כדורי החילבה בצורה מסודרת ומשהו עבד.
עלינו סוף סוף על דרך המלך. שבועיים אנחנו בהנקה מלאה עם בקבוק אחד לפני השינה(150 סיסי), אני אפילו מצליחה להקפיא קצת.
ואיך אפשר בלי כמה שאלות
אני בד"כ שואבת שאיבה קטנה אחרי הנקת בוקר, שאחריה הן בד"כ ישנות
עוד אחת ב20 אחרי ההשכבה לישון ועוד אחת לפני שאני הולכת לישון.
מצד אחד אני חוששת לשלב שאיבה נוספת כדי שיהיה להן מספיק חלב כשהן תרצנה
מצד שני אני רוצה להגדיל את מאגר הקפוא שלי,
השאלה היא אם אני אשאב ופתאום הן תרצנה לינוק האם יהיה להן מספיק ?
אפשר לעשות סדר יום עם הנקה? כרגע העוגן היחיד זה אמבטיה>>בקבוק>>שינה באיזור השעה 19-20 ושינה עד בד"כ 4
אני מצליחה להבחין באיזשהו סדר שנוצר - אבל האם אני צריכה/יכולה לעשות להן סדר קבוע, ושעות הנקה קבועות זה לא אמור להיות לפי דרישה ?
לפעמים הן יכולות לישון 4 שעות בין הנקה ולפעמים זה כל היום שעתיים, זה משגע אותי ? בדרך כלל אם יש פער של 4 שעות זה לרוב בבוקר, לקראת הערב הן דורשות בערך כל שעתיים.
אבל אני לא מצליחה להיות רגועה בשום שלב.
אם הן ישנות הרבה - אני חוששת שהן לא יאכלו בסה"כ הכללי
ואם הן לא ישנות - אז אני חוששת שאולי אין להן מספיק.
בעיקרון החיתולים שלהם די רטובים וזה מה שמרגיע אותי.
אבל הייתי שמחה להבין את ההגיון
כמה זמן הן אמורות לישון ביום בגילן (לפי שלושה חודשים)
כמה הן אמורות לאכול ? אני בטוחה שהן לא מגיעות ל- 650 (לפי 150 סיסי לקילו), היום שקלתי לפני ואחרי הנקה והיא אכלה 60 , אז בימים שהן בכלל ישנות כל הבוקר איך הן יכולות להגיע לכמות הזאת?
ולסיום אוטוטו מתחילים טעימות את כל ה-